Prophet Of Death Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2012 Only love (Sadece aşk) Can make it rain (Yağmur yağdırabilir) The way the beach is kissed by the sea. (Kumsalın deniz tarafından öpüldüğü şekilde) Only love (Sadece aşk) Can make it rain (Yağmur yağdırabilir) Like the sweat of lovers' laying in the fields. (Tarlalarda uzanan sevgililerin teri gibi) Love, reign o'er me. (Aşk, hükmet bana) Love, reign o'er me, rain on me. (Aşk, hükmet bana, üzerime yağ) Only love (Sadece aşk) Can bring the rain (Yağmuru getirebilir) That makes you yearn to the sky. (Seni derinden özlettiren gökyüzüne) Only love (Sadece aşk) Can bring the rain (Yağmuru getirebilir) That falls like tears from on high. (Gökyüzünden düşen gözyaşları gibi) Love, Reign O'er me. (Aşk, hükmet bana) On the dry and dusty road (Kuru ve tozlu bu yolda) The nights we spend apart alone (Birbirimizden ayrı yalnız geçirdiğimiz geceler) I need to get back home (Eve dönmeye ihtiyacım var) To cool cool rain. (Serin serin yağmura) I can't sleep and I lay and I think (Uyuyamıyorum ve uzanıyorum ve düşünüyorum) The night is hot and black as ink (Gece sıcak ve mürekkep kadar siyah) Oh God, I need a drink of cool cool rain. (Tanrım bir içkiye ihtiyacım var serin serin yağmurdan) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 ................ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
who cares Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Pearl jam versiyonuda güzel bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 5-6 defa arka arkaya dinlenince insanı tuhaf bir ruh haline sokuyor Güzel şarkı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.