Sting Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2011 Dinlerken keyif alabileceğiniz Alman grup.Çokda ilginç enstrumanlar var isimlerini bende bilmiyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 bayağı iyi geldi ya teşekkürler aaa flüt de var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Hoş, çok hoş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Alman grupları içinde celtic yapan ıyı gruplardan biridir faun en huzur verıcı şarkılarından bırı diyebılırım bu sarkı için...bu arada elle çevrilen enstrumanın adı hurdy-gurdy dır celtik muzikte fazlasıyla kullanılan bir enstrumandır . Teşekkürler , fazla bilinmemesi de gayet iyi bence b*ku çıkmamış oluyor en azından Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Yorumlar için teşekkürler Katılıyorum sana nevermore ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Faun un böyle bir şarkısı var ama bir türlü videosunu bulamadım delircem.Bulursanız atarmısınız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 heh youtube a ekledim video yapıp.dinleyin gençler nice. gsToPDskJ1MdSBP6gjtFmfX7Mqo1kL Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Nefis nefis. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ivan Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Faun 2002 yılında kurulmuş Alman müzik grubu. Tarzları pagan-folk ve ortaçağ müziği olarak tanımlanır. Müziklerinde eski enstrümanları (harp, flüt) sıkça kullanırlar. Vokalistleri Almanca, Latince ve İskandinav dilleri dahil olmak üzere birçok dilde şarkı söylemiştir. Ayrıca son albümleri olan Eden'de sözleri Uygurca olan Oyneng Yar isimli bir şarkı da bulunmaktadır. - Wikipedia Resmi Sitesi Faun - Unda Faun - Egil Saga Seveceksiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ashkethcum Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 egil saga forevaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 http://youtu.be/e8zPv5aZ_FM bu şarkısı bir harikaaa :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Kimse Oyneng Yar'ı paylaşmamış hayret Uygur Türkçesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Taparım Faun'a.. Şaşırdım ve sevindim açıkçası buradan dinleyen çıktığına Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Taparım Faun'a.. Şaşırdım ve sevindim açıkçası buradan dinleyen çıktığına faun paganların vazgeçilmeyen gruplarından yaşasın faun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 Faun 2002’de Almanya’da kurulan pagan folk, darkwave ve ortaçağ müziği kategorileri altında çalan bir gruptur. Tarzlarının özgünlüğü eski müzik enstrümanlarını kullanmalarını; seçmelerinden ve şarkı söylemeyi daima dinleyicinin dikkat merkezine almalarına dayanmaktadır. Vokalleri bir çok farklı dilde parça seslendirmektedir; Almanca, Latince, Yunanca, İspanyolca ve İskandinav dilleri bunların bir kaçına dahildir. Enstrümanlar Kelt harpı, İsveç harpı (klavye gövdeli ‘nyckelharpa’ adında eski özel bir alet), laterna, tulum ve gaydalar, ‘cittern’ adlı eski dönemlerde yaygın olarak kullanılmış ud benzeri bir tür yaylı çalgı, flütler ve diğer bir çok çalgıdan oluşmaktadırlar. Ayrıca son albümleri olan Eden'de sözleri Uygurca olan Oyneng Yar isimli bir şarkı da bulunmaktadır. Kaynaklar: www.lastfm.com.tr/music/Faun ve Faun (müzik grubu) - Vikipedi (Konu daha önce açılmış ancak biyografi şeklinde değil. Umarım bi sakıncası yoktur.) http://youtu.be/GeVspvXONDo Grubun Uygur Türkçesi'yle seslendirdikleri Oyneng Yar isimli parça. http://youtu.be/96sSzFRefE4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.