AurorA Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2012 I painted a picture of you Your soul was red, and your mind was blue Destiny laid a light on my creation Bir resmini yaptım Ruhun kırmızı, zihnin maviydi Kader varoluşumu aydınlattı This dream i had made A slave of my passion Reality was always too far away And we were happy Until it came too close one day Duygularımın kölesi Yaptım bu rüyayı Gerçek hep çok uzaktaydı Ve mutluyduk Bir gün çok yakınımıza gelene kadar And sudden i faced The truth of my dream My love had only been a picture, a scene I suppose i needed too believe Didn't want too see You had never been close to me Ve aniden karşıma çıktı Rüyamın içindeki gerçek Sevgim yalnızca bir resim, bir sahne olmalıydı Aniden inanmak istedim Görmek istemedim Bana hiç bu kadar yakın olmadığını Im sorry, this illusion Has caused you a lot of pain And i have no solution I'll try to never be back again I'm sorry Üzgünüm, bu ilüzyon Sana çok acı verdi Ve buna bir çarem yoktu Bir daha asla geri dönmemeye çalışacağım I painted a picture of you my dream was a lie And the lie became truth Reality held it's breath too long It's disgusting what dreams can do to you Bir resmini yaptım, hayalim yalandı Ve yalan gerçek oldu Gerçeklik nefesini uzun süre tuttu Rüyaların yapabilecekleri iğrenç But i'm sorry, this illusion Has caused you a lot of pain And i have no solution I'll try to never be back again Üzgünüm, bu ilüzyon Sana çok acı verdi Ve buna bir çarem yoktu Bir daha asla geri dönmemeye çalışacağım I'm sorry, this illusion Has caused you a lot of pain And i have no solution I'll try to never be back again I'm sorry Üzgünüm, bu ilüzyon Sana çok acı verdi Ve buna bir çarem yoktu Bir daha asla geri dönmemeye çalışacağım Üzgünüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.