Roxelena Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2012 Arkadaslar burdan ilk olarak sirius'a tesekkur etmek istiyorum cunku bu olaylarda onun rolu cok buyuk Ben sizle tanricanin yoluna donus hikayemi anlatmak istiyorum Ben 15 yasimda muslumanliktan wicca'ya gecmistim.Tabii o zamanlar cok garip inancinizi neredeyse her gun degistiriyosunuz wicca da beni tatmin etmeyince bu sefer satanist olayim demistim o gunun gecesinde bi ruya gordum cok mutlu bir sekilde simsiyah bir kedi yavrusuyla oynuyordum,oyunumuza devam ederken kedi birden kaskati kesildi ayni bir heykel gibi,ardindan yeniden canlanip beni tirmaladi.Sonraki olaylar , sonsuz bi koridorda devam etti .Tuttugum tekerlekli sandalyede kafasi olmayan yasli bi kadin oturuyodu.Onu koridor boyunca surukluyordum.Bunu yaparken koridorun duvarlarinda asili olan yuzlerce resimde o kadinin kafasi oldugunu fark ettim , uzgundu . Fakat bu ruyaya anlam veremedim,ve satanist oldum..Sonrasinda icime bir kurt dustu , ve rahatsiz oldum.Bir mesajimla siriusa yazdim bu ruyami ve bir anlami var midir diye sordum.O bana kara kedinin biraktigim dini temsil edebilecegini , ve yeni dinimin yolunda zarar gorebilecegimi soyledi . Ayrica yasli kadinin tanricayi sembolize ediyor olabilecegini ve kafasinin olmamasinin onun bilgeliginden yararlanma firsatini kacirdigim anlamini cikarabilecegini soyledi.Onun da verdigi yontemlerle kendimi arindirdim ve tanricamim yoluna girdim su an cok mutluyum , her derdimi tanricama anlatiyorum inanmazsiniz belki ama kafami oksadigini bile hissedebiliyorum Sadece hikayemi paylasmak istedim sizinle (umarim konu kirliligi yapmiyorumdur ) Sevgilerle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.