caveler Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2012 Rüyamda her zaman kendi ölümümü görüyorum.O anda saat ler sürekli aynı rakamı gösteriyor mesela 14.14,22.22,07.07 bu şekil hiç bir şey hareket etmiyor ama içimde bir korku oluşmuyor ve garip olan sürekli hani olurya saati merak edip bakarsın aynen yukarıda yazdıgım gibi 14.14 ,21.21 bu şekil görüyom ve tesadüfmü yoksa kadermi çekiniyorum yorumlarınızı bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Rüyanda saat görmen olmasını istediğin birşeyin zamanının yakaştığını gösterir... Acaba saat eksiliyormu artıyormu...?! ona dikkat et bence ... Yaklaşan önemli bi olay var hayatında... diye yorumluyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 (düzenlendi) rüyaların en güzel yorumu senin o konu hakkında hissettiklerindir.bu saat senin hayatında ne anlam ifade ediyor.ya da daha açıklayıcı olarak bu rüya hakkında ne hissediyorsun? rüyanın anlamı burada yatar. Ocak 13, 2012 sabrina tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.