boogee Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2012 Walking on the edge all pain within Nothing matters to me now You are the one no one else to blame Nothing matters to me now Create a sound that's so divine I feel your pain I follow you to the other side Nothing matters to me now I swept all away from yesterday Nothing matters to me now I wake the evil so divine - I feel your pain Chorus: My fallen dreams - I see your face in me My fallen dreams - I see On your face I see now only fear All your life is now in disappear I wake the evil so divine - I feel your pain Chorus: My fallen dreams - I see your face in me My fallen dreams - I see your face in me [solo] Chorus: My fallen dreams - I see your face in me My fallen dreams - I see your face in me My fallen dreams - I seeAll my life is now in disappear kıyıda yürüyorum içim acı dolu artık bana hiçbişey farketmez suçlanacak tek kişi sensin, başkası değil artık bana hiçbişey farketmez çok kutsal bir ses yarat, acını hissediyorum seni diğer tarafa takip ediyorum artık bana hiçbişey farketmez dünden kalan herşeyi sildim artık bana hiçbişey farketmez kötülüğü kutsalca uyandırıyorum, acını hissediyorum Nakarat: yıkılan rüyalarım - yüzünü içimde görüyorum yıkılan rüyalarım - görüyorum yüzünde artık sadece korku görüyorum tüm hayatın artık kayboluyor kötülüğü kutsalca uyandırıyorum, acını hissediyorum Nakarat: yıkılan rüyalarım - yüzünü içimde görüyorum yıkılan rüyalarım - görüyorum [solo] Chorus: yıkılan rüyalarım - yüzünü içimde görüyorum yıkılan rüyalarım - yüzünü içimde görüyorum yıkılan rüyalarım - görüyorum tüm hayatım artık yok oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.