hexagram Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2007 Bana kalırsa ilk aşamada yapılması gereken bu.Yani meditasyon.Çünkü size bundan sonra yardım edecek içinizdeki yol gösterici,kılavuz olucaktır. Bu meditasyon yaklaşık 20 dk.sürüyor.Yalnız kalabileceğiniz ve kimsenin sizi rahatsız edemeyeceği bir yer bulun.Yere uzanın ve rahatlayın.Ağırlığınızı zeminin taşımasına izin verin.Derin derin nefes alın verin.Gözlerinizi kapayın.Sıcak bir yaz günü yeşillikler arasında olduğunuzu düşünün.Etrafınızı seyredin,rüzgarı ve havayı hissetmeye çalışın.Yeşilliklerin içinde köşede bir kapı görüceksiniz.Kapıdan diğer tarafa geçin.Bir patika görüceksiniz.Patikayı takip edip etmeyeceğinize karar verin.Patika yukarıya,dağa doğru çemberler çiziyor.Yolda yürürken etrafınızı dikkatlice inceleyin.Güneş tepenizde parlıyor bu yolculuk sırasında.Yolunuzdan ayrılmayın.Zirveye yaklaşırken havanın daha temiz ve açık olduğunu farkediceksiniz.Uzaklardan bir müzik sesi geliyor.Siz yukarı çıktıkça müziğin sesi artacaktır.Sonunda zirveye tırmanıyorsunuz.Bir kemerin altından geçip,ortasında bir çağlayan olan tapınağa geliyorsunuz.Dinlenmek için çağlayanın kenarında durun.Bu sırada size yaklaşan bir karaltı görüyorsunuz.Bu sizin kılavuzunuz.Onu selamlayın ve söyliyeceklerini dinleyin.Ona istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.Bir süre onunla kalın.İmajın bedensel güç olmadan,serbestçe gelişmesine izin erin.Sonra artık gitme zamanınız geldiğini hatırlayın.Kılauzunuz size,istediğiniz zaman ona dönebileceğinizi temsil eden bir ayrılış hediyesi verecektir.Hediyenizle birlikte dağdan aşağı inin ve aynı yolu takip ederek geriye dönün.Gözlerinizi açın ve odaya geri dönün. alıntıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Niemand Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2007 Güzel bir alıntı. Ama iki sorum olacaktı ama alıntı olduğundan dolayı soramıyorum kusura bakma. Eline sağlık hexagram. sevgiyle kal. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YUH Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2007 Güzel bir alıntı. Ama iki sorum olacaktı ama alıntı olduğundan dolayı soramıyorum kusura bakma. Eline sağlık hexagram. sevgiyle kal. bence sen genede sorunu sor bu alıntı olsada elbet konuya vakıf biri çıkıp sorunu cevaplayacaktır:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hilmiselvi Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Ellerinize saglik, Icimden Yunus'un su sözunu yazmak geldi, "Ne ararsan kendinde ara, kılavuz ile gir bu yola...". Meditasyon kendi icimizi rehberlerle bulmamizi saglamiyor mu? Selamlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uhud dagi Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 benim aklima meditasyon geldimi,, otur sakinles geliyor.. arkadas ben dayanamam, ben cikacam kosacam, terliycem bu benim icin daha iyidir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 gusel bi paylasım tesekkurler:)de ya gıttıgımız yerden donemezsek o rehberın hedıye verdıgını soluyosun ama ya donemezsek nolucak kalıcakmıyız orda.bırı gelıp bızı durtunce uyanıcaz ve olayları hatırlıcakmıyız?ve nerden alıntı oldugunu merak ettım..tekrar tesekkurler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
10urteker Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 ilk aşamada bu yapılmalı denmiş yanlıs bnce zihni susturmayı bilmeden meditasyon yapıp bunları hiç bağlantı kopmadan yapmak mümkün değil gbi gözüküyor bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.