prensnuada Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2012 sayın telekinetik arkadaşlarım; telekineziyle ilgili farklı kyanaklar okudum ve farklı farklı bilgiler görüm sorum şu : telekinezide hangi enerji kullanılıyo cevaplarınız için şimdiden teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Hangi enerji kullanılıyor derken ? Biraz daha açıklar mısın . Beyin gücü olarak biliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 beyin gücü diye okudum ben ama tam olarak net bir bilgim yok.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RevanChista Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Bu konuda bilim adamlarının yaptığı birtakım preklinik çalışmalar var. Hatta sırf beyin ve beynin kapasitesi adına kurulan özel yerler var ve bunu araştırıyorlar. Kesin olmamakla birlikte beyin loblarının sağladığı alpha ( alfa ) , betha (beta) ve tetha (teta) dalgalarının kullanıldığı yönünde. Ve bende öyle düşünüyorum. Ruhsal enerjilerin kullanıldığını pek sanmıyorum açıkcası. Geçen gün biri bana geldi ve bedensiz varlıklarla telekinezinin ilgisi varmıdır diye sordu. Böyle bişeyde kesinlikle mümkün değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
prensnuada Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Ruhsal enerjiler ? RevanChista cevaplarsan sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onlyturk0 Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Arkadaş chi mi ki mi diye soruyo eğer yanılmıyorsam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 kardeşim öncelikle sorunu cevaplamak istiyorum telekinezi beyin gücüyle yapılır saygılar. ---------- Post added at 11:21 ---------- Previous post was at 11:16 ---------- Bu konuda bilim adamlarının yaptığı birtakım preklinik çalışmalar var. Hatta sırf beyin ve beynin kapasitesi adına kurulan özel yerler var ve bunu araştırıyorlar. Kesin olmamakla birlikte beyin loblarının sağladığı alpha ( alfa ) , betha (beta) ve tetha (teta) dalgalarının kullanıldığı yönünde. Ve bende öyle düşünüyorum. Ruhsal enerjilerin kullanıldığını pek sanmıyorum açıkcası. Geçen gün biri bana geldi ve bedensiz varlıklarla telekin ---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:21 ---------- revanchista kardeşim alfa,beta,teta beyin dalgalarıyla telepati yapılıyor yanlış ögrenmeni istemem kardeşim saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.