apocalypse Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2012 Yalan veya gerçek güzel bilgiler.. http://www.youtube.com/watch?v=29pnvpoRV1A&feature=player_embed ded Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Tüm ilginçlikler benim doğum tarihimde . Doğum günüm 22 aralık :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Bu uzaylılar, hani Londra olimpiyatlarını basacaklardı? 21 Aralık mı yoksa Londra olimpiyatları mı, karar verin bi. Surii deyyz diyo. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 İlginçmiş..Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Biraz araştırdım ve sadece 159 $'a kitap ve dvd setini gördüm. HADİ ÖLMEDEN ÖNCE HEMEN ALALIM! Tam inanasım geliyor, sonra böyle rant ve pay kapma üzerine olan şeyleri görünce uzaklaşıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Binlerce yıldır birileri insanları kurtuluşa götüreceğini iddia ediyor, yöntemler anlatıyor, kehanette bulunuyor. Ve her zaman bir çatışma var. İyi kötü, doğru yanlış, inanan inanmayan, kurtulan kurtulamayan. (Ayrıca prenses dediğin genç ve güzel olur...) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 [ATTACH=CONFIG]7377[/ATTACH] Biraz araştırdım ve sadece 159 $'a kitap ve dvd setini gördüm. HADİ ÖLMEDEN ÖNCE HEMEN ALALIM! Tam inanasım geliyor, sonra böyle rant ve pay kapma üzerine olan şeyleri görünce uzaklaşıyorum. Ahah bunu gösterdiğin iyi olmuş. Japonya bile böyle saçma sapan işlerle uğraşıyosa vay halimize. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 [ATTACH=CONFIG]7377[/ATTACH] Biraz araştırdım ve sadece 159 $'a kitap ve dvd setini gördüm. HADİ ÖLMEDEN ÖNCE HEMEN ALALIM! Tam inanasım geliyor, sonra böyle rant ve pay kapma üzerine olan şeyleri görünce uzaklaşıyorum. Sonuçta okuduğumuz kitaplar için de belli bir ücret ödüyoruz. Ayrıca dünyada bu tür metafiziksel seminerler yapılıyor ve onların ücretleri de çok uçuk rakamlar. İlk mesajım da söylediğim gibi, verilen bilgiler mantıklı veya mantıksız, yalan veya gerçek, sonuçta o bilgiyi alırız ve mantık süzgeçinden geçiririz. Hiç okumamaktan veya duymamaktan iyidir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Nihayetinde kadın kötü birşey söylemiyor. Bu tür seminerler gereksizdir demem. Hatta ülkemizde içi çok boş eğitimler verilmese katılmak da isterdim. Işık,sevgi,enerji yıllardır dillerinden düşürmedikleri kelimeler. 2000 kehanetleri de öyle. İnsanları iyiye ve güzele yöneltmek tabi ki hoş birşey. Felsefecilerin bir kısmı, doğu ve batıda yüzyıllar önce gelen elçiler, düşünürler temelde hep aynı şeyi insanlara göstermeye çalıştılar. Öze ulaşmak. Bir olmak. Bunu da sevgi ve inançla gerçekleştirebileceğimizi söylemek. Sonuçta okuduğumuz kitaplar için de belli bir ücret ödüyoruz. Ayrıca dünyada bu tür metafiziksel seminerler yapılıyor ve onların ücretleri de çok uçuk rakamlar demişsin. Şimdi sana soruyorum o zaman. Bu kadın, bunları istese üretim fiyatında sunamaz mıydı?(26 dvd yi 160 değil 30 dolara da satabilir) Madem hepimiz 2012 sonunda göç ediyoruz. Amerikan dolarları kimin neyine yarayacak? Mantık süzgeçinden geçirdiğimde, sözlerin çok güzel sözler ancak halen dünyayı paranın yönettiğini görüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Tabi ki bu işin ticari boyutunu bilemem ama dvdlerin biraz pahalı olduğunu inkar edemem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2012 (Ayrıca prenses dediğin genç ve güzel olur...) bu yorumunla beni öldürdün. ve bu yer altı şehirleri uzun zamandır konuşuluyor değil mi? dünya da olacak bir felaket için kaçacağın yer gene dünya oluyor.ilginç. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2012 Dünya... Ne büyük bir sır böyle! Onbinlerce yıldır üstünde yaşadığımız efsane hakkında hala kesin bir yorum yapamıyoruz... Zaman, Dünya'yı bizlerden saklıyor. Atlantis ve Mu... Aynen bunları bizden sakladığı gibi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2012 Prensesin söylediği tek bir önemli iddia var. O da : '' 3 gün 3 gece güneşin görünmeyeceğidir. '' Zaten böyle bir durum olursa - hiç sanmıyorum ama - bu iki şeyin habercisi olabilir: 1. 3 günlük güneş tutulması. Veyaa 2. BlueBeam projesinin hayata geçişi. (Şuan deneme aşamasında olan bir projedir). 2. seçeneği açıklayım: 3. günün sonrasında gökyüzünde hologramik olarak yaratılmış, bir varlık görüntüsü belirir. (Adına deccal veya hz isa veya x gezegeninin y adlı uzaylısı vs.. koyabilir amerikalılar). Sonrasında da böylece insanlığı yönetmeye çalışacaklar. Özetle gökyüzünde böyle birşey belirirse; kaosa kapılmayın. Bu Tanrının işi değil; insanların şeytani teknolojisinin işi olacak. Not: O üç gün için eve bol bol mum, pilli lamba, vs.. stoklayalım. Ne olur ne olmaz bu elit kesim- illuminatinin ne yapacağı belli olmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2012 Çok güzel anlatmış..Etkilendim cidden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Prensesin söylediği tek bir önemli iddia var. O da : '' 3 gün 3 gece güneşin görünmeyeceğidir. '' Zaten böyle bir durum olursa - hiç sanmıyorum ama - bu iki şeyin habercisi olabilir: 1. 3 günlük güneş tutulması. Veyaa 2. BlueBeam projesinin hayata geçişi. (Şuan deneme aşamasında olan bir projedir). 2. seçeneği açıklayım: 3. günün sonrasında gökyüzünde hologramik olarak yaratılmış, bir varlık görüntüsü belirir. (Adına deccal veya hz isa veya x gezegeninin y adlı uzaylısı vs.. koyabilir amerikalılar). Sonrasında da böylece insanlığı yönetmeye çalışacaklar. Özetle gökyüzünde böyle birşey belirirse; kaosa kapılmayın. Bu Tanrının işi değil; insanların şeytani teknolojisinin işi olacak. Not: O üç gün için eve bol bol mum, pilli lamba, vs.. stoklayalım. Ne olur ne olmaz bu elit kesim- illuminatinin ne yapacağı belli olmaz. Bence de. O gün kesinlikle doğal bir şey olmayacağına inanıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 belki de o gün gerçekten farklı varlıklar görücez ya da olaylar olcak ve bütün insanlık bunu bluebeam sanıcak böylece kimse inanmıcak onlara. belki insanların yararına bir gelişme olucakken buna illuminati komplo teorileri yüzünden inanmıcaz ve belki onların amacı da budur 2012 de gelcek yaşancak bir şeyi insanlara inandırmamak ve kurtuluşu engellemek sonuçta demonlaşmış insanlar olabilir içlerinde ki . bu da farklı teori olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahfer Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Konu için teşekkürler. Çok hoş bir video olmuş. Şunu demeden edemeyeceğim ki; burada çok az kişi asıl olayı görebilmiş. Üç gün olayı veya ufoların doğru olması kadar yalan olmasıda bi o kadar önemsiz bir bilgidir. Burada asıl önemli ve dikkat edilmesi nokta, prensesin "Ne yapacağınızı söyleyeceğim" gibi belirttiği sözcükten sonraki konuşması. Ruhun ve vücudun dinginleşmesi, toksinlerden atılması ve en önemlisi sevgi - yani öz, yani tanrı - ile bir olunması. Öte yandan kesinlikle amerikan komplo teorilerine katılmıyorum. Hoş bu işinde suyu çıktı zaten. Yağmur yasa, amerikanın işi diyeceğiz yakında utanmasak. Sevgilerle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 belki de o gün gerçekten farklı varlıklar görücez ya da olaylar olcak ve bütün insanlık bunu bluebeam sanıcak böylece kimse inanmıcak onlara. belki insanların yararına bir gelişme olucakken buna illuminati komplo teorileri yüzünden inanmıcaz ve belki onların amacı da budur 2012 de gelcek yaşancak bir şeyi insanlara inandırmamak ve kurtuluşu engellemek sonuçta demonlaşmış insanlar olabilir içlerinde ki . bu da farklı teori olsun Zaten bizi kurtaracak kadar güçlülerse Illuminati'cileri döverler ve bizi de gerçek uzaylı olduklarına inandırırlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Unhallowed Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Kadıncağızı kaybettik kendini 5. boyuta vermiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 belki de o gün gerçekten farklı varlıklar görücez ya da olaylar olcak ve bütün insanlık bunu bluebeam sanıcak böylece kimse inanmıcak onlara. belki insanların yararına bir gelişme olucakken buna illuminati komplo teorileri yüzünden inanmıcaz ve belki onların amacı da budur 2012 de gelcek yaşancak bir şeyi insanlara inandırmamak ve kurtuluşu engellemek sonuçta demonlaşmış insanlar olabilir içlerinde ki . bu da farklı teori olsun Katılıyorum. Belki de gerçekten farklı varlıklar gelicek ama bunu aldatmaca sananlar gereksiz yere korku ve kaos yaratacaklar. Konu için teşekkürler. Çok hoş bir video olmuş. Şunu demeden edemeyeceğim ki; burada çok az kişi asıl olayı görebilmiş. Üç gün olayı veya ufoların doğru olması kadar yalan olmasıda bi o kadar önemsiz bir bilgidir. Burada asıl önemli ve dikkat edilmesi nokta, prensesin "Ne yapacağınızı söyleyeceğim" gibi belirttiği sözcükten sonraki konuşması. Ruhun ve vücudun dinginleşmesi, toksinlerden atılması ve en önemlisi sevgi - yani öz, yani tanrı - ile bir olunması. Öte yandan kesinlikle amerikan komplo teorilerine katılmıyorum. Hoş bu işinde suyu çıktı zaten. Yağmur yasa, amerikanın işi diyeceğiz yakında utanmasak. Sevgilerle. Evet prensesin beslenme tarzı ve reenkarnasyon hakkında verdiği bilgiler faydalıydı bence de.. Güzel yorumlarınız için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Zaten bizi kurtaracak kadar güçlülerse Illuminati'cileri döverler ve bizi de gerçek uzaylı olduklarına inandırırlar. insan önyargısı bu adam ölür önyargısı kırılmaz:D zaten suan bile inanışlar çok farklı kimse gelip kimseyi dövmüyor göklerden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masterlux Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Japon prensesinin açıklamaları bana inandırıcı gelmedi.Bir videoda ben ekleyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 Deccalin İllüzyonun tavan yapacağı günlere hoş geldiniz:) bu açıklamalar ve ileri ki günler de göreceğimiz olağanüstülükler bir güzel tasarlanıp sunuluyorlar önümüze. Uyanık olalım yoksa illüzyonla gerçeği birbirine karıştırıp akıl telefine uğrayıp karışıp gideriz bu karmaşa ve dezanfarmasyon çağında... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Bence prenses yardım etmeye çalışıyor.Toksinlerden kurtulun içinizi temizleyin demesi falanda eğer gelirlerse gerçeği hissedebilmemiz içindir en azından ben böyle düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Bence prenses yardım etmeye çalışıyor.Toksinlerden kurtulun içinizi temizleyin demesi falanda eğer gelirlerse gerçeği hissedebilmemiz içindir en azından ben böyle düşünüyorum. bence de gayet iyi niyetli sözler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.