nightmore Oluşturma zamanı: Nisan 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 18, 2008 Luna watch?v=ngEaFXwiKmw Vampiria opium watch?v=pOi7SFGMzcY Nocturna watch?v=fxTQRXV1tFU Wolfshade watch?v=vgk1Bzl27wA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2008 luna mükemmel bir şarkı ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0pC77cuATEQ Mother Tongue speaks to Me In the strongest way I\'ve ever seen I know that she sees in Me Her proudest child, her purest breed She speaks to Me in colours That I can\'t really understand I only know that they are ours And to those I\'ll proudly bend For I am your only child And you my dearest mystery From an ancient throne I defy the world To kneel before the Power within. For I am your only child And you my dearest mystery World can\'t you see it? Am I alone in my belief? Virando costas ao mundo Orgulhosamente sós Glória antiga, volta a nós! ALMA MATER! Breaking waves announce my Bride It is the only way the Sea could sing Legends of Lusitanian pride He sings the words I cannot spring At the Moon Mountain six wolves cry Your lost glory we\'ll regain or die For I am her only child And she is my dearest mystery Pagan Gods in conspiracy For the sword of Tyranny Mother Tongue has spoke to thee In the strongest way they\'ve ever seen World can\'t you see? I am not alone in my belief. ALMA MATER! Virando costas ao Mundo Orgulhosamente sós Gloria Antiga, volta a nos! ALMA MATER! Mother Tongue has spoke to Me In the strongest way I\'ve ever seen I know that she sees in Me Her proudest child, her purest breed She speaks to Me in colours I can\'t really understand I only know that they are ours and to those I\'ll proudly bend For I am her only child And she is my dearest mystery From an ancient throne I defy the world To kneel before the powers within. For I am her only child And she is my dearest tragedy World can\'t you see it? I am not alone in my belief. Virando costas ao Mundo Orgulhosamente sós ALMA MATER! ------------------------------------------------- anadil benimle konuşuyor şimdiye kadar gördüğümen kuvvetli şekilde beni gördüğünü biliyorum en gururlu çocuğunu,en saf soyunu benimle renkler içinde konuşuyor gerçekten anlayamadığım tek bildiğim onlar bizim ki onlara gururla bağlıyım çünkü ben senin tek çocuğunum vesen benim en sevdiğim gizemimsin eski bir tahttan dünyaya karşı geliyorum içindeki gücü selamlamak için çünkü ben senin tek çocuğunum ve sen benim en sevdiğim gizemim dünya onu göremiyormu inancımda yalnızmıyım ALMA MATER* çarpan dalgalar gelinimi duyuruyor denizin şarkı söylyebildiği tek yol Lusitania gururunun efsanesi başlangıçyapamadığım kelimelerle şarkı söylüyor ay dağında altı kurt ağlıyor kaybolan zaferini ya tekrar kazanacağız veya öleceğiz çünkü ben onun tek çocuğuyum ve o benim en sevgili gizemim Pagan tanrıları komplo peşinde Tiran kılıcı için anadil onlarla konuşuyor şimdiye kadar gördüğümen kuvvetli şekilde dünya onu göremiyormu inancımda yalnızmıyım ALMA MATER* anadil benimle konuşuyor şimdiye kadar gördüğümen kuvvetli şekilde beni gördüğünü biliyorum en gururlu çocuğunu,en saf soyunu benimle renkler içinde konuşuyor gerçekten anlayamadığım tek bildiğim onlar bizim ki onlara gururla bağlıyım ALMA MATER: eğitim görülen yer.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 (düzenlendi) Kaç sene geçti üstünden aklıma geldi ekledim. Bu arada Queen of the Damned güzel filmdi. aklıma gellmişken izliyim yine.biaz saçmaydı ama olsun. Moonspell'in en sevdiğim şarkısıydı. Şubat 8, 2012 Moonrise tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Boş zamanlarımda şu an ne dinliyorsunuz konusuna attığım şarkıdır Severim güzeldir:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 bir ara deli dinlerdim.şimdilerde unuttum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.