sabrina Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2012 All my life I've been waiting Hayatım boyunca bekledim For you to bring a fairy tale my way Yoluma bir peri masalı çıkarmanı Been living in a fantasy without meaning Anlamsız bir hayal dünyasında yaşıyordum It's not okay I don't feel safe Bu iyi değil, güvende hissetmiyorum I don't feel safe.. Güvende hissetmiyorum Ohhh.. Left broken empty in despair Kırık ve boş şekilde umutsuzluğa terk edildim Wanna breath can't find air Nefes almak istiyorum, hava bulamıyorum Thought you were sent from up above Senin yukarılardan gönderildiğini sanmıştım But you and me never had love Ama sen ve ben hiç aşık yaşamadık So much more I have to say Çok daha fazlasını söylemem gerek Help me find a way Bir yol bulmama yardım et Nakarat And I wonder if you know Merak ediyorum biliyor musun How it really feels Gerçekten nasıl hissettirdiğini To be left outside alone Dışarda yalnız bırakılmanın When it's cold out here Hava soğuk olduğunda Well maybe you should know Belki bilmen gerek Just how it feels Nasıl hissettirdiğini To be left outside alone Dışarda yalnız bırakılmanın To be left outside alone Dışarda yalnız bırakılmanın I tell ya.. Sana söylüyorum All my life I've been waiting Hayatım boyunca bekledim For you to bring a fairy tale my way Yoluma bir peri masalı çıkarmanı Been living in a fantasy without meaning Anlamsız bir hayal dünyasında yaşıyrdum It's not okay I don't feel safe Bu iyi değil, güvende hissetmiyorum I need to pray Dua etmem gerek Why do you play me like a game? Neden benimle bir oyun gibi oynuyorsun Always someone else to blame Hep Başka birini suçluyorsun Careless, helpless little man Dikkatsiz, çaresiz küçü adam Someday you might understand Bir gün anlayabilirsin There's not much more to say Söyleyecek daha fazla bir şey yok But I hope you find a way Ama umarım bir yol bulursun Still I wonder if you know Hala merak ediyorum biliyor musun How it really feels Gerçekten nasıl hissettirdiğini To be left outside alone Dışarda yalnız bırakılmanın When it's cold out here Hava soğuk olduğunda Well maybe you should know Belki bilmen gerek Just how it feels Nasıl hissettirdiğini To be left outside alone Dışarda yalnız bırakılmanın To be left outside alone Dışarda yalnız bırakılmanın I tell ya.. Sana söylüyorum All my life I've been waiting Hayatım boyunca bekledim For you to bring a fairy tale my way Yoluma bir peri masalı çıkarmanı Been living in a fantasy without meaning Anlamsız bir hayal dünyasında yaşıyrdum It's not okay I don't feel safe Bu iyi değil, güvende hissetmiyorum I need to pray Dua etmem gerek Ohhh. Pray... Ohhh Dua... Ohh.. Heavenly father.. Ohh..Yüce Tanrım... Ohh..Save me.. Ohhhh.. Ohh,Kurtar beni..Ohhh. Whoaooooaoooooo And I wonder if you know Ve merak ediyorum biliyor musun How it really feels Gerçekten nasıl hissettirdiğini To be left outside alone Dışarda yalnız bırakılmanın When it's cold out here Hava soğuk olduğunda Well maybe you should know Belki bilmen gerek Just how it feels Nasıl hissettirdiğini To be left outside alone Dışarda yalnız bırakılmanın To be left outside alone Dışarda yalnız bırakılmanın All my life I've been waiting Hayatım boyunca bekledim For you to bring a fairy tale my way Yoluma bir peri masalı çıkarmanı Been living in a fantasy without meaning Anlamsız bir hayal dünyasında yaşıyrdum It's not okay I don't feel safe Bu iyi değil, güvende hissetmiyorum I need to pray Dua etmem gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 ilk çıktığında günlerce deliler gibi dinlemiştim,güzel paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 back gelen o zenci adamın söylediklerini taklit etmeye çalışırdık ne günlerdi ya. radyoda çalardı hii olurdum. o zamanlar cdyi uzaktan seyreden bir yabancıydım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Çok severim, eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spears Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Eskiden de dinlerdim,şimdi de dinlerim,eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Anastacia için mükemmel bir dönüş olmuştu şarkı. Göğüs kanseri nedeniyle biraz uzak kalmıştı piyasadan. Hastalığı atlattı estetik ameliyatını da olup son sürat geri döndü ve dünya çapında milyonlarca albüm sattı. Gerçekten çok güzel şarkı, sürekli çalardı zaten o zamanlar radyolarda da. Gençtik tabi o zamanlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 gençtik tabi. benim çocukluğum sayılır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.