GynandeR_MagiciaN Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2008 How I needed you sana nsl ihtiyacım vardı How I bleed now you're gone Nasıl kanıyorum şimdi sen yokken In my dreams I can see you Rüyalarımda seni görebiliyorum But I awake so alone Fakat o kadar yalnız uyanıyorum ki I know you didn't want to leave Biliyorum sen gitmek istememiştin Your heart yearned to stay Kalbin kalmayı istemişti But the strength I always loved in you Fakat sende her zaman sevdiğim o güç Finally gave way Sonunda pes etti Somehow I knew you would leave me this way Her nasılsa biliyordum beni bu şekilde terkedeceğini Somehow I knew you could never stay Hernasılsa biliyordum asla benimle kalamayacağını And in the early morning light Ve sabahın ilk ışıklarında After a silent peaceful night Huzurlu, sessiz bir geceden sonra You took my heart away Kalbimide aldın götürdün uzaklara In my dreams I can see you Hayallerimde seni görebiliyorum I can tell you how I feel Sana hissettiklerimi söyleyebiliyorum In my dreams I can hold you Rüyalarımda sana sarılabiliyorum It feels so real Bu tıpkı gerçek gibi geliyor And I still feel the pain Ve hala o acıyı hissediyorum I still feel your love Hala sevgini hissediyorum I still feel the pain Hala o acıyı hissedebiliyorum I still feel your love Hala sevgini hissedebiliyorum Somehow I knew you would leave me this way Her nasılsa biliyordum beni bu şekilde terkedeceğini Somehow I knew you could never stay Hernasılsa biliyordum asla benimle kalamayacağını And in the early morning light Ve sabahın ilk ışıklarında After a silent peaceful night Huzurlu, sessiz bir geceden sonra You took my heart away Kalbimi aldın götürdün uzaklara I wish you could have stayed Ben kalabilmiş olmanı dilerdim 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2008 anathema nın sevdiğim parçalarından bi tanesi! Türkçe karşılığının bu kadar anlamlı oldugunu bilmiyordum! tsk! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2008 bende çok severim bu parçayı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vahey Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Sessizliğimin derinliğinde izliyorum denizi..yarı unutulmuş hatıraları alıp götürürken dalgalar derinleşip daha da yüksek sesle yükseliyorlar esintiyle..yükselip, alçalıyorlar ölüyorlar benimle birlikte... Hiçbir zaman bilemedim,bilemezdim..yemin ederim ki farkında değildim nasıl olabileceğinin ve bunca zamandır içimde var olanı göremediğimin..yemin ederim bilemezdim..bilemezdim bunu.. Dalgalar süprüntüleriyle uzaklaşıyor bunların hepsi içimi incitirken..hayalimiz uzanıyor bu güzel ufuğun ötesinde,gökyüzündeki kanatlar devamlı kılıyor bu huzurlu sahneyi.. "asla bilemezdim bunu...asla.." ..yemin ederim ki.." Bir süre sonra etrafını çeviriyor fırtına hayalimin,sesler rüzgarda ağlarken..ve soğuklaşıyor serenadım gittikçe... ruhumu şarkı söylemeye itiyor; "Şarkı söylemek istiyorum.." Düşünceler, o kadar fazla ki zihnimi meşgul eden..yinede uyumaya çalışıyorum.. (ama)seninle geçici bir huzur hissetmeye başladım (..sürüklenirken;içeriye ve dışa) Hiçbir zaman bilmedim,bilemezdim..yemin ederim ki farkında değildim ..asla bilemedim..bilemedim.hiç bir zaman..hiç.. Dalgalar yükselip alçaldıkça pişmanlıklar sarmalar zihni..yankılanır sorular ard-arda..histerik bir hale bırakır vincent ,incinmiş ruhunu..çaresizce kıvranır ruhu içerlerde bir yerlerde; kabullenemez gerçekleri..saçmalamaya baslar;bilincini yitirir...dalgaların sönüşüne eslik eder içinde kopanlar:.....sürüklenirken içe ve dışa..içe ve dışa.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lemuria15 Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 bi ara çok dinlerdim.. sözlerininde etkisi var tabiiki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Anathema - Fragile Dreams Tonight your soul sleeps,but one day you will feel real pain Bu gece ruhun uyuyor,ama bir gün gerçek acıyı hissedeceksin Maybe then you will see me as I am, Belki sonra beni olduğum gibi göreceksin, A fragile wreck on a storm of emotion' Duygu fırtınasında kırılgan bir harabe, Countless times I trusted you, Sayısız kere sana güvendim, I let you back in, Geri gelmene izin verdim, Knowing... Yearning... you know Bilerek... Özlemle... bilirsin I should have run... but I stayed Koşmalıydım... ama kaldım Maybe I always knew, Belki her zaman biliyordum My fragile dreams would be broken for you. Benim kırılgan hayallerim senin için parçalanmış olacaktı. Today I introduced myself, Bugün kendimi tanıştırdım To my own feelings, Kendi hislerimle In silent agony, after all these years, Sessiz ıstırap içinde , bütün bu yıllardan sonra They spoke to me... after all these years Onlar benimle konuştular.. bütün bu yıllardan sonra Maybe I always knew... Belki her zaman biliyordum... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Anathema - Forgotten Hopes (Unutulmuş Umutlar) Hey you rotting in your alcoholic shell Hey alkolik kabuğunda çürüyorsun Banging on the walls of your intoxicated mind Sarhoş olmuş aklın duvarlara şiddetle çarpıyor Do you ever wonder why you were left alone Neden yanlız yasadıgını hic merak ettin mi As your heart grew colder and finally turned to stone Kalbin daha soğuk olurken ve nihayet taşa dönüşürken Did I punish you for dreaming? Hayal kurduğun için seni cezalandırdım mı? Did I break your heart and leave you crying? Kalbini kırdım mı ve seni (sen) ağlarken bıraktım mı? Do you ever dream of escaping? Hiç kaçmayı düşler misin? Don't you ever dream of escaping... Kaçmayı hiç düşlemez misin? Pathetic oblivion Acıklı unutuluş Forgotten hopes buried in your soul's lonely grave Unutulmuş umutlar ruhunun yalnız mezarlığında gömülü Pathetic oblivion Acıklı unutuluş Remember how you were before you locked your heart away Kalbini kilitlemeden önce nasıl olduğunu hatırla. Did I punish you for dreaming? Hayal kurduğun için seni cezalandırdım mı? Did I break your heart and leave you crying? Kalbini kırdım mı ve seni (sen) ağlarken bıraktım mı? Do you ever dream of escaping... Hiç kaçmayı düşler misin? Don't you ever dream of escaping? Kaçmayı hiç düşlemez misin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Anathema - Empty Empty vessel under the sun wipe the dust From my face another morning black sunday Coming down again empty vessel empty veins Empty bottle wish for rain that pain again Wash the blood off my face the pulse from My brain and i feel that pain again Im looking over my shoulder cos millions Will whisper im killing myself again maybe Maybe im dying faster but nothing ever last i Remember a night from my past when i was Stabbed in the back and its all coming Back and i feel that pain again I abhor you i condemn you cos this pain Will never end you got away without a Scratch and now youre walking on a lucky Path i have to laugh but youd better watch Your back Theres pathetic opposition theyre the Cause of my condition ill be coming back For them ive a solution for this sad Situation nothing left but to kill myself Again because im so empty --------------- Güneşin altındaki boş gemi siler yüzümdeki tozu başlıyor başka bir kara pazar başlıyor yeniden.. boş gemiler boş damarlar yağmura hasret boş kavanoz yüzümdeki kanı silen, zihnimi titrestiren ızdırap ve hissediyorum ızdırabı yeniden bakıyorum omzumun üstünden çünkü fısıldayacak milyonlarcası kendimi öldürürken belkide daha hızlı öleceğim sırtımdan bıcaklanıp geçmişimdeki geceden hiç birşey hatırlamayacağım ve geri gelecek hepsi ve yeniden hissedeceğim ızdırabını iğreniyor, suçluyorum seni çünkü asla dinmeyecek bu acı gittin sen yara almadan ve yürüyorsun şimdi uğurlu bir yolda gülmek zorundayım ben ama sen arkanı kollasan iyi olur acınası zıtlıklar var şu an ki halimin nedeni olan yeniden geleceğim onlar için bir çözümün var bu üzücü durum için kalmadı başka çare öldürmekten başka kendimi çünkü çok anlamsızım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Anathema - Leave no trace Born to the glare of the senses Spoon fed reality infused A new inherent Passive contentment You are so easily amused Here and now We are gone in a heartbeat A dream in the Passage your time Chances are failing This world isn't waiting The moment is passing you by Questions lie beneath the surface The fools are fooled once again Benign coincidence We stole our existence And gladly cast it to the wind Here and now We are gone in a heartbeat A dream in the passage of time Chances are failing This world isn't waiting The moment is passing you by Slowly spinning on the wind back home ----------------------------------------------------------------- İz bırakmadan duyguların pırıltısına doğan adım adım gerçeklik yedirilmiş yeni bi varlıksın pasif bi memnuniyet içinde çok kolayca mutlu olabiliyosun şimdi ve burada bir kalp atışında gideceğiz senin zamanda seyahatinde bir rüya şansların tükeniyor bu dünya beklemez zaman yanından geçip gider sorular yüzeyin altında yatıyor aptallar bir kere daha kandırılıyor rahatsız etmeyen bir tesadüfle varoluşumuzu çaldık ve memnuniyetle rüzgara doğru savurduk şimdi ve burada bir kalp atışında gideceğiz senin zamanda seyahatinde bir rüya şansların tükeniyor bu dünya beklemez zaman yanından geçip gider yavaşça dönüyorsun eve geri dönen rüzgarla.. http://www.youtube.com/watch?v=wGOp7oD2hb0 (en sevdiklerimden) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 A Simple Mistake Think for yourself you know what you need in this life See for yourself and feel your soul come alive tonight Here in the moment we share, trembling between the worlds we stare Out at starlight enshrined, veiled like diamonds in.. ...time can be the answer, take a chance, lose it all It's a simple mistake to make to create love and to fall So rise and be your master you don't need to be a slave Of memory ensnared in a web, in a cage I have found my way to fly free from the constraints of time I have soared through the sky seen life far below in mind Breathed in truth, love, serene, sailed on oceans of belief Searched and found life inside, we're not just a moment in time... ....can be the answer, take a chance lose it all It's a simple mistake to make to create love and to fall So rise and be your master you don't need to be a slave Of memory ensnared in a web, in a cage --------------------------- Basit Bir Hata Kendini düşün bu hayattan ne istediğini biliyorsun Kendin için gör ve hisset ruhun bu gece dirilecek Burada bu paylaştığımız dakikalarda, Gözümüzü dikip baktığımız kelimelerin arasında titreyerek Yıldız ışıklarının altında kutsal bir yere konarak,içindeki örtülmüş pırlantalar gibi.. ...zaman cevaplayabilir,şans verebilir,hepsini kaybettirebilir Aşkı yaratmak ve düşmek kolay bir yanlıştır Bu yüzden yüksel ve kendi yöneticin ol köle olmana gerek yok Anılarının ağına yakalanarak,bir mağaranın içinde Özgürlüğe uçmak için ben yolumu buldum zamanın kısıtlılığında Hayatı aklın altında görmek için gökyüzüne süzüldümnefes alarak gerçekliğin içinde,aşkın içinde,sakinliğin içinde,inancın okyanuslarında yol alarak İçindeki hayatı bularak ve keşfederek,biz zaman içinde sadece bir an değiliz. ...cevap olabilir,hepsini kaybetmek için bir şans olabilir Aşkı yaratmak ve düşmek kolay bir yanlıştır Bu yüzden yüksel ve kendi yöneticin ol köle olmana gerek yok Anılarının ağına yakalanarak,bir mağaranın içinde [video=youtube;jn-VabI6O68] (en sevdiğim) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cronos Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Life has betrayed me once again, I accept some things will never change. I've let your tiny minds magnify my agony, and it's left me with a chem'cal dependency for sanity. Yes, I am falling... how much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? I'm coming to an end, I've realised what I could have been. I can't sleep so I take a breath and hide behind my bravest mask, I admit I've lost control. *** Kayıp Hakimiyet Yaşam yeniden bir kez daha ihanet etti bana, Bazı şeylerin asla değişmeyeceğini kabul ediyorum. Acılarım senin minicik düşüncelerinde büyütüldü, Ve akıl sağlığı için kimyasal bağımlılıkla beni bıraktı Evet,düşüyorum...Kaç kere yere vurdum Niçin kırıldığımı sana anlatamam. Niçin yalnız olmayı tercih ettiğime şaşırıyor musun? Gerçekten de hakimiyetimi kaybettim mi? Sona geliyorum, Neyi yapabileceğimin farkına vardım. Böyle nefes alırken uyuyamam ve en cesur maskemin arkasında saklanamam İzin verdim hakimiyetimi kaybettim. [video=youtube;-55ZYpTwu1g] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Sözlerini de ben ekleyeyim bari Anathema - Flying Started a search to no avail A light that shines behind the veil trying to find it And all around us everywhere Is all that we could ever share if only we could see it Feel there's truth that's beyond me Life ever changing weaving destiny And it feels like i'm flying above you Dream that i'm dying to find the truth Seems like your trying to bring me down Back down to earth back down to earth Layers of dust and yesterdays Shadows fading in the haze of what i couldn't say And though i said my hands were tied Times have changed and now i find i'm free for the first time Feel so close to everything now Strange how life makes sense in time now And it feels like i'm flying above you Dream that i'm dying to find the truth Seems like your trying to bring me down Back down to earth back down to earth Back down to earth back down to earth ---------------- Anathema - Uçuyorum Yararsız bir arayışa başladım Bir maskenin ardında parlayan bir ışıkla onu bulmaya çalışarak Ve her bir yanımızda her yerde Eğer sadece görebilirsek paylaşabileceğimiz her şey Benim sınırlarımın dışındaki gerçeği hissederek Sonsuza dek değişen yaşam alın yazısını dokurken Ve senin üzerinde uçuyorum gibi hissediyorum Gerçeği bulmak için öldüğümü hayal ederek Görünüşe göre beni aşağıya çekmeye çalışıyorsun Toprağa geri döndürmeye,toprağa geri döndürmeye Toz katmanları ve geçmiş günler Söyleyemediğim şeylerin pusu içinde soluyor şimşekler Buna rağmen ellerimin bağlı olduğunu söyledim Zaman değişti ve şimdi ilk sefer için özgür olduğumu keşfettim Her şeyle iç içe hissediyorum şimdi Zamanın içindeki yaşam ne kadar garip şimdi Ve senin üzerinde uçuyorum gibi hissediyorum Gerçeği bulmak için öldüğümü hayal ederek Görünüşe göre beni aşağıya çekmeye çalışıyorsun Toprağa geri döndürmeye toprağa geri döndürmeye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hey You Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 How I needed you sana nasıl ihtiyacım vardı How I bleed now you're gone Nasıl kanıyorum şimdi sen yokken In my dreams I can see you Rüyalarımda seni görebiliyorum But I awake so alone Fakat o kadar yalnız uyanıyorum ki I know you didn't want to leave Biliyorum sen gitmek istememiştin Your heart yearned to stay Kalbin kalmayı istemişti But the strength I always loved in you Fakat sende her zaman sevdiğim o güç Finally gave way Sonunda pes etti Somehow I knew you would leave me this way Her nasılsa biliyordum beni bu şekilde terkedeceğini Somehow I knew you could never stay Her nasılsa biliyordum asla benimle kalamayacağını And in the early morning light Ve sabahın ilk ışıklarında After a silent peaceful night Huzurlu, sessiz bir geceden sonra You took my heart away Kalbimi de aldın götürdün uzaklara In my dreams I can see you Hayallerimde seni görebiliyorum I can tell you how I feel Sana hissettiklerimi söyleyebiliyorum In my dreams I can hold you Rüyalarımda sana sarılabiliyorum It feels so real Bu tıpkı gerçek gibi geliyor And I still feel the pain Ve hala o acıyı hissediyorum I still feel your love Hala sevgini hissediyorum I still feel the pain Hala o acıyı hissedebiliyorum I still feel your love Hala sevgini hissedebiliyorum Somehow I knew you could never stay Hernasılsa biliyordum asla benimle kalamayacağını Somehow I knew you would leave me this way Her nasılsa biliyordum beni bu şekilde terkedeceğini And in the early morning light Ve sabahın ilk ışıklarında After a silent peaceful night Huzurlu, sessiz bir geceden sonra You took my heart away Kalbimi aldın götürdün uzaklara I wish you could have stayed Keşke kalabilseydin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 * Anathema - Harmonium Feel free to comprehend What I see will never end It can't be now that life is gone It's too real to overcome It's too real.. These days my hands are tied These days I think you'll find I'm not me now, a light has died It's too real to run and hide It's too real. '' I was floating in the water, something tried to pull me under I was floating in the water, something tried to pull me under I was trying to live, my life wouldn't let me, it wouldn't let me I was trying to live, my life wouldn't let me, let me, let me, let me! '' * Çeviri : Kavramak için özgür hisset, Gördüklerim asla bitmeyecek. Hayat gidiyor şimdi olamaz! Bu üstesinden gelmek için fazlasıyla gerçek.. ve şu günlerde ellerim bağlı. şu günlerde sanırım bulacaksın. şimdi ben, ben değilim bir ışık öldü. bu kaçıp saklanmak için fazlasıyla gerçek.. suda yüzüyordum, bir şey beni aşağı çekmeye çalıştı. suda yüzüyordum, bir şey beni aşağı çekmeye çalıştı. hayatımı yaşamaya çalışıyordum ; izin vermedi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Life has betrayed me once again, I accept some things will never change. I've let your tiny minds magnify my agony, and it's left me with a chem'cal dependency for sanity. Yes, I am falling... how much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? I'm coming to an end, I've realised what I could have been. I can't sleep so I take a breath and hide behind my bravest mask, I admit I've lost control. *** Kayıp Hakimiyet Yaşam yeniden bir kez daha ihanet etti bana, Bazı şeylerin asla değişmeyeceğini kabul ediyorum. Acılarım senin minicik düşüncelerinde büyütüldü, Ve akıl sağlığı için kimyasal bağımlılıkla beni bıraktı Evet,düşüyorum...Kaç kere yere vurdum Niçin kırıldığımı sana anlatamam. Niçin yalnız olmayı tercih ettiğime şaşırıyor musun? Gerçekten de hakimiyetimi kaybettim mi? Sona geliyorum, Neyi yapabileceğimin farkına vardım. Böyle nefes alırken uyuyamam ve en cesur maskemin arkasında saklanamam İzin verdim hakimiyetimi kaybettim. [video=youtube;-55ZYpTwu1g] Şuanki düşüncelerimi anlatıyormuş. Bende bunu dinliyordum 30. dinleyeşimde ne demek istediğinide öğrendim çok doğru. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.