Jump to content

Empowerment Nedir?

Mahfer

Önerilen Mesajlar

Empowerment, Türkçe olarak Güçlendirici demektir. Sizde olan bir özelliği ortaya çıkartır ve inisiyasyon yolu ile elde edilir. Bir Şifa Sistemi değildir. Örnek vermemiz gerekirse, bir Shaman Empowerment'ı siz Şaman soyundan gelmesiniz bile size Şamanik Özellikler verir. Veya benimde inisiyastörü olduğum Intuition & Enorasis Empowerment size Kehanet yeteneği verir. İnanmayacağınız kadar çok Empowerment vardır, araştırırsanız bir çoklarına ulaşabilirsiniz. Ama her empowerment her kişiye uygun değildir. İnisiyatörler size bunu vermeden önce belli bir sınavdan geçirebilir veya bir enerji sisteminde statünüzün olmasını isteyebilir. (Usui, Karuna Reiki vs. gibi temel reiki sistemlerinden birinde mesela)

Empowerment'lar bir kaç seviye olabilir, semboller içerebilir. Veya tek bir özellik taşımasınada gerek yoktur. (Şaman Güçlendiricisi gibi.) Mesela Yıldız Gücü Güçlendiricisi size; Rüyalarınızdaki rehberliklerden, sexusel çekiciliğe ordan ise finansal güvenliğinize kadar yeti katmaktadır. Veya Mutluluk Güçlendiricisileri, İlişki Güçlendiricileri gibi doğaüstü olaylardan uzak Güçlendiricilerde mevcuttur.

Meleklerle, Ejderhalarla ve Rehberlerle iletişim kurmaya yarayan, sizin kanallık yapmanızı sağlayan bir çok empowerment vardır. Ve unutmayın Empowermentlar basit inisiyasyonlar değildir. Bir reiki uyumlaması gibi geçmemektir, tehlikeli olabilir. Vaktinden önce alınırsa ruhsal algılarınızı açar ve sizi tehlikeye sürükleyebilir.

Yazı bana aittir.

Sevgilerle..

Mahfer

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sen verebiliyor musun peki ?

Son aylarda yeteri kadar meditasyon, yoga çalışmaları yapmadığım için vermiyorum. Ama tabii ki verebiliyorum. Kehanet güçlendiricisi için sorduysan.

Bizi tehlikeli işlere sürükleme :swoon2:

Yazıyı yazdığımdan buyanı, 4-5 tane daha yetkilendirme aldım ve anladığım şey; istisnasız olarak işe yaradığıydı. Yani ne için alıyorsan, o gerçekten de kendini gösteriyor. Ne kadar tehlikeli, ne kadar değil artık yorum yapamıyorum, kişiden kişiye değişiyor. ^^

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...