Typhon Oluşturma zamanı: Aralık 21, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 21, 2008 Think of your lifetime as one day It`s fading away The shadows are growing long Think of existence as a flame That as rainstorm clouds they ride along At life`s eve our flames will cease Eternally, unavoidably Eventually all paths will lead To the cemetery We are but falling leaves in the air hovering down On our way we are spinning around Scattered fragments of time Like beams of the light we are That`s all we are Think of your lifetime as one year Look autumn is here Getting colder, the winter`s impending Your conclusion`s drawing near-certain, austere Yet is only the circles unending At life`s eve our flames will cease Eternally, unavoidably Eventually, all paths will lead to the cemetery To the prior deceased We are but falling leaves in the air hovering down On our way we will hit the ground Scattered fragments of time Like beams of the light we are Just when we realize that we are alive, we die ---------------------------------------------------- Hayatını bir gün gibi düşün Soluyor Gölgeler büyüyor Yokoluşu bir ateş gibi düşün Sanki sürülen yağmur bulutları gibi Hayatın sonuna doğru alevlerimiz duracak Sonsuza dek ,önlenemez şekilde Nihayet bütün patikalar yol gösterecek Mezarlığa Ama biz hevada düşen yapraklarız Yolumuzun üstünde dönerek Zamanın dağılmış parçaları Biz ışık demeti gibiyiz Olduğumuz bu hayatını bir yıl gibi düşün Bak sonbahar burada Gelen kışa doğru soğuyarak Tartışmaların hoşgörüsüzlüğe doğru gittiği Henüz sadece daireler sonsuz Hayatın sonuna doğru alevlerimiz duracak Sonsuza dek ,önlenemez şekilde Nihayet bütün patikalar yol gösterecek Öncelikli ölüme Ama biz hevada düşen yapraklarız Yolumuzun üstünde dönerek Zamanın dağılmış parçaları Biz ışık demeti gibiyiz Yaşadığımızı tam anlamışken, öleceğiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 SENTENCED – Killing Me Killing You Baby, have you seen, there is a snake in our paradise A serpent thats wriggling between us and freezing our feelings to ice Bebek görmüş müydün, Cennetimizde bir yılan var Aramızda kıvrılan bir sürüngen Ve duygularımızı dondurarak buza çeviren And with each drop of blood we bleed because of this something so precious dies and it feels it really is... Ve bundan dolayı kanın her damlasıyla kanıyoruz Çok kıymetli bir şey ölüyor ve gerçekten hissediliyor Killing Me Killing You Killing all we have As our loves wither away Beni öldürerek, seni öldürerek Sahip olduğumuz her şeyi öldürerek Aşkımızın solması gibi Burning Me Burning You Burning us to ash Drowning us in a sea of flames Beni yakarak, seni yakarak Bizi küle döndürerek Alevler denizine sürükleyerek Darling, do you feel, there is a storm coming our way The burning light between us is already starting to fade The fire in our hearts is smothered by the rain and the crimson flame of passion turns into something gray Sevgilim, hissediyor musun, yolumuza yaklaşan bir fırtına var Aramızdaki yanan ışık nerdeyse solmak üzere Kalplerimizdeki ateş yağmurla söndürülüyor Ve tutkunun kırmızı alevi griye döndü And with each drop of blood our shattered hearts ever bleed Something so precious dies and is lost eternally Kanın her damlasıyla kırılan kalplerimiz kanadı Çok özel birşey öldü ve sonsuza dek kayboldu Killing Me Killing You Killing all we have As our loves wither away Beni öldürerek, seni öldürerek Sahip olduğumuz her şeyi öldürerek Aşkımızın solması gibi Burning Me Burning You Burning us to ash Drowning us in a sea of flames Beni yakarak, seni yakarak Bizi küle döndürerek Alevler denizine sürükleyerek Each teardrop from your eyes makes something inside me die Each of these days that draws us part takes a piece from my heart Gözlerinden düşen her damla İçimdeki bir şeyleri öldürüyor Bizi ayıran bu günlerin her biri Kalbimden bir parça alıyor Kill me kill me kill me again with your love and chase the storm away Bring me bring me bring me the end with your love and haunt the demons away Öldür beni öldür beni öldür beni, tekrar aşkınla Ve fırtınayı takip et Beni sona getir sona getir, aşkınla Ve şeytanları kov Killing Me Killing You Killing all we have As our loves wither away Beni öldürerek, seni öldürerek Sahip olduğumuz her şeyi öldürerek Aşkımızın solması gibi Burning Me Burning You Burning us to ash Drowning us in a sea of flames Beni yakarak, seni yakarak Bizi küle döndürerek Alevler denizine sürükleyerek Kill me kill me kill me again with your love and chase the snake away Bring me bring me bring me the end with your love and haunt the serpent away Öldür beni öldür beni öldür beni, aşkınla Ve yılanı kovala Beni sona getir sona getir, aşkınla Ve sürüngeni kovala Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Sentenced'ın en güzel şarkılarından biridir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.