Jump to content

Tarotçuya seyahat

AmenrA

Önerilen Mesajlar

uyku sırasında zaten astral seyahate benzer vakalar yaşanır, uyku sırasında ruh çeşitli alemlerde ve pek tabi ki fiziksel alemde de dolaşır, bu herkesin başına geldiği için buna astral seyahat demiyoruz genelde. Astral seyahat dediğimiz vaka tam olarak bilinçli olarak yapılmalıdır, uyku halinde zaten çeşitli alemlerde dolaşılır. Bu yüzden bu tür vaka çokta anormal değil hatta herkesin başına gelebilen türden birşeydir. Bende astral seyahat yapamadığı halde, uyurken yanıma gelen arkadaşları veya aynı rüyalarda ayın şeyleri gördüğümüz vakaları yaşamışızdır. Bunun sebebi dedğim şekilde uykuda zaten astral alemleri gezdiğimiz için. muhtemelen siz tarot bakan kişiyi çok merak ettiniz ve uyku sırasında bu merakınız sizin ruhunuzun onun olduğu mekana çekilmesine sebep oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Keşke bunu bilinçli bir şekilde tatbik edebilsem ve hatırlayabilsem. O değil de ben de aynı günlerde başka bir varlığın yarı uykulu şekildeyken yanıma yattığını gördüm, yanıma kadar sokuldu. Bunu çok iyi hatırlıyorum.

Bende eskiden arada yanıma hoş bir bayanın yattığını görürdüm. Uyku sırasında gözlerin açılması ama rüyanın devam etmesi olayı bu yaşadığın.

Tarot olayında da seni baktırmaya teşvik etmek istediğini düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bende eskiden arada yanıma hoş bir bayanın yattığını görürdüm. Uyku sırasında gözlerin açılması ama rüyanın devam etmesi olayı bu yaşadığın.

Tarot olayında da seni baktırmaya teşvik etmek istediğini düşünüyorum.

Gerçek gibiydi sanki, uykuda değil gibiydim :) birkaç kez astral denemem oldu ama başarısız oldum, demek ki ruhum ben hatılamasam da seyahat edebiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Keşke bunu bilinçli bir şekilde tatbik edebilsem ve hatırlayabilsem. O değil de ben de aynı günlerde başka bir varlığın yarı uykulu şekildeyken yanıma yattığını gördüm, yanıma kadar sokuldu. Bunu çok iyi hatırlıyorum.

bunun için korunma tekniklerini uygulamanı öneririm. Çünkü bu şekilde olan şeyler pek hayra alamet olmayabiliyor =) Bilinçli bir şekilde de yapmak için çalışabilirsin, bu konuda daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır =) Hatta birkaç gece yatmadan önce astrale çıktığını hatırlayacağını, bilincinin açılacağını telkin et kendine. Bu telkinlerde astral yapmanın bir yöntemi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bunun için korunma tekniklerini uygulamanı öneririm. Çünkü bu şekilde olan şeyler pek hayra alamet olmayabiliyor =) Bilinçli bir şekilde de yapmak için çalışabilirsin, bu konuda daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır =) Hatta birkaç gece yatmadan önce astrale çıktığını hatırlayacağını, bilincinin açılacağını telkin et kendine. Bu telkinlerde astral yapmanın bir yöntemi.

Korunma derken başka varlıklarsan korunma yöntemlerini mi kastettiniz? Astral seyahat konularını inceleyeceğim, denemeye devam... :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Böyle bir konu varsa hangi bölümden bulabilirim, "paranormal varlıklar" bölümünde bulabilir miyim?

witchcraft bölümü ve maji bölümlerinde bulabilirsin.

http://www.gnoxis.com/kotu-varliklardan-korunma-kesesi-buyusu-45913.html

http://www.gnoxis.com/evi-kutsama-ritueli-koruma-ve-arindirma-45392.html

http://www.gnoxis.com/defetme-ve-defetme-buyulerinin-temeli-olan-defetme-yagi-yapimi-42712.html

http://www.gnoxis.com/kotu-varlik-kovmak-14962.html

Aklıma gelen bazı başlıklar ama daha fazla başlık var bu bölümlerde. Araştırırsan ulaşırsın

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çok teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...