AmenrA Oluşturma zamanı: Ocak 21, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 21, 2012 Stefan Zweig'in yazmış olduğu bu kitabın konusu nedir, içinizde bu kitabı okuyan var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahfer Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2012 Stefan Zweig'in Satranç kitabını okumuştum yıllar önce ve gerçekten çok beğenmiştim. Demek istediğim Stefan Z.'nin bu kitabıda büyük olasılıkla dolu ve güzeldir. Ayrıca bildiğim kadarı ile Nietzsche Demonla Muharebe kitabı nadirler arasında yer alıyor, bulmak zor. Ama tam ingilizce ismini söylersen, biraz araştırabilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AmenrA Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2012 Sanırım kitabın orjinal adı bu: "Der Kampf mit dem Dämon"Stefan Zweig'in Satranç kitabını okumuştum yıllar önce ve gerçekten çok beğenmiştim. Demek istediğim Stefan Z.'nin bu kitabıda büyük olasılıkla dolu ve güzeldir. Ayrıca bildiğim kadarı ile Nietzsche Demonla Muharebe kitabı nadirler arasında yer alıyor, bulmak zor. Ama tam ingilizce ismini söylersen, biraz araştırabilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Friedrich Nietszche ise bu Nietzsche demon kavramının sanıldığı manada kullanıldığını sanmıyorum bu kitapta bende merak ettim Mahfer bulduklarını paylaş lütfen Ekleme // bu arada ben kitapsitelerinde kitabı her ne kadar görsemde stokta bulunanı görmedim. Ayrıca kimse yorumda bırakmamış kitapla ilgili bu sitelere ve kitabın önsöz veya kapak tanıtım , içerik hakkındada bir bilgi bulamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.