AsliAkgun Oluşturma zamanı: Ocak 22, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 22, 2012 http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/379006_2766404472549_1031026487_32892722_301336231_n.jpgbu sekilleri yazın sonuna dogru gunese bakıp gozumu kapatınca gordum hemen not aldım. ilk basta çok onemsememistim ama bikaç gün once ruyamdaki bi cadıda bu sekillerden kolye ve döğmeler vardı. simdi anlamını arastırmak istiorum ama pek bişe bulamadım yardım ederseniz çok mutlu olurumm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FORNEUS Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2012 bilinç altı şekiller...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
homoridens Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Sol alttaki Spiral büyüme, doğma gibi doğal olayları sembolize eder. Herhangi bir spirale baktığında anlarsın. Tool grubunun Lateralus şarkısını dinlersen bu sembolü anlamana yardımcı olabilir. Bunun yanı sıra spiraller Hipnotize edici özelliklere sahiptir ve Astral Çıkış amaçlı kullanılabilirler. Bedenden büyüyerek dışarı çıkmak veya bedene küçülerek girmek. Wicca literatürüne de bakman faydalı bu açıdan. Ortadaki büyük sembol Simya'da Tuz (Salt) demektir. Ama bildiğin tuz değil. Bedeni olan herşeyin sembolüdür, enerjinin (Cıva - Mercury) ve ruhun (Kükürt - Sulphur) tahtıdır, oyun sahasıdır. Toprak elementi ile birlikte düşünebilirsin Sağ alttaki sembol, Güneş simgesine benziyor. Beden içindeki beden anlamına geliyor gibi zira asıl güneş sembolünün ortasında sadece bir nokta vardır. Boşluğu da sembolize ediyor olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Size gelmiş bir bilginin anlamını; sadece siz bilebilirsiniz. Ya da sizin çözmeniz gereken bir bilmecedir diyebilirim. Ama madem fikrimi sormuşsunuz. Bana şöyle geldi: Ortadaki dünya, sol alttaki güneş, diğer ikisi de başka gezegenler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AsliAkgun Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 hmm çok teşekkürler yorumlar için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.