meras Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2012 Bana büyü ve paranormal olabilecek her konuyla ilgili önebilceğiniz bir kitap varmı ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Biraz daha açarmısınız ne gibi bir şey aradığınızı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meras Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Büyüyü ele alırsak aydınlatıcı nasıl yapıldığını anlatan bi kitap Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 her yerde bir sürü büyü kitabı var ama önemli olan ne aradığına karar vermek. sen istediklerini hop diye almak için iki çaput mu bağlamak istiyorsun yoksa hayatına yeni bir yön vermek için kendini ve dünyayı mı keşfetmek istiyorsun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meras Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Kesinlikle buna olan merakım beni buraya yönlendirdi ve bu tür şeyleri keşfetmek geliştirmek istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 bu konularda bilgili biriyle konuşman daha faydalı olur kitaptansa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meras Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Teşekkürler o zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.