CashMon3y Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2012 Selam Arkadaşlar hatırlarsanız benim kız arkadaşım aynada bi varlık tarafından geceleri rahatsız ediliyodu ve sizin tavsiyeleri uygulayarak kovmuştuk yada biz öyle sanmışız haftalarca sorun yoktu rahatlamıştık fakat dün gece aynı şey yine oldu fakat daha kötü kız arkadaşım gece uykusundan uyanmış ve yine aynı varlığın ona baktığını görmüş ilk başta donmuş kalmış kız. dediğine göre belki 2 saat gözlerimi alamadım bakakaldım diye sonra aynadan bacağını çıkarmış ve geçmeye çalışmış kız arkadaşımda bağırmış annesi ve babası odaya dalmışlar Kız korkudan sinir krizi geçirmiş hastaneye kaldırmışlar.Kız arkadaşımın bana söylemediği bişey vardı ve bunu bu gün öğreniyorum dediğine göre bunun babaannesinin bi büyü kitabı varmış 90 yıllık ve kitap çalınmasın diye bi büyü yapmış kitabı ondan başka kim açarsa o bi varlık adını bilmiyorum onu delirticek dereceye getirene kadar üstünde oynuyacakmış kızın annesi o yüzlen kitabı hiç açmamış ve saklamış fakat bundan 3 ay önce kız arkadaşım evi karıştırırken bulmuş ve merakından okumaya başlamış Son sayfasında o uyarıyı görmüş dikkate almamış nasılsa gerçek değil diye.Annesi de büyü tarzı olaylarla çok uğraşıyomuş eskiden dediğine göre ordan çıktıysa artık seni çok rahatsız edicek diyo fakat nasıl çevireceğini bilmiyo o büyüyü . Kız arkadaşımı 3 saat önce çıkardık hastaneden Durumu beni çok üzüyo bu gece annesi yanında yatıcak .bu bi lanet gibi bişey acaba bundan kurtulmanın kesin kesin yolu ne lütfen yardımcı olacak birileri varmı . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 kitabı açmasın Olur Biter Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Maestro13 Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 kitabı yakın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Kız arkadaşınız büyük ihtimalle şizofren. Çünkü şuan sizden aldığım enerjiniz gayet normal. Ama bir ihtimal bir lanet varsa da; bu size şuan bulaşmamış bir durumda. Her iki durumda da; sevgilinizden ayrılmanızı öneriririm. Zira öyle ya da böyle; bu ilişki gelecek vaad etmiyor. Ve uzarsa; yıkıcı etkileri sizi de bulacak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Madem kitap babaannesine ait ve büyüyü yapan babaannesi o varlık her neyse onu gönderecek kişide yine babaannesidir .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AmenrA Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Kız arkadaşınız büyük ihtimalle şizofren. Çünkü şuan sizden aldığım enerjiniz gayet normal. Ama bir ihtimal bir lanet varsa da; bu size şuan bulaşmamış bir durumda. . Her iki durumda da; sevgilinizden ayrılmanızı öneriririm. Zira öyle ya da böyle; bu ilişki gelecek vaad etmiyor. Ve uzarsa; yıkıcı etkileri sizi de bulacak. Sizden aldığım enerji normal" demişsiniz bunu nasıl anlıyorsunuz?" Olay bana da garip geldi, inşallah kız arkadaşınız eski sağlığına kavuşur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nilgun Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 kız kitaba baksın bence orada o yaratığı kovacak veya kontrol etmesini sağlayacak birşey vardır çünkü büyüler bazen ters teper ne kadar uzman birisi tarafından yapılsa bile. Eğer çağırma yapabilirse o varlığa karşı kendisini koruyacak birşey çağırsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nilgun Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 bide kitaba tuz dökün yada kız arkadaşının yatağının yanına kaya tuzu çemberi yapmasını eğer varlık negatif enerji varlığıysa onu bir ametistin içine hapsedebilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yesilsincap Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Enterasanmışda babaannesi kendi torununa yada kızına neden bole bir kötülük yapsınkı kan bagı dıye bisey var galıba buyulerde ve bu sekılde kendi ailendekilere yaptıgın anlasmayla ıyılık yada kotuluk yapabılıyorsun galıba olebiliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Haketa Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Bu tur olaylar lanet değildir sadece kötu bir ruh tarafından farkedilmis kız arkadasınız. Eğer onu çağırıp karsı koymayı basarabılırse kovmus olur yapamazsa onun kölesi haline gelir ve sonu ölümdür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geberikbebek Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 arkadaşım eğer bana faceni ve ya msn adresini verebilirsen bu konu hakkında ayrıntılı bilgiler öğrenmek isterim. Kız arkadaşın bir lanetin etkisinde. Laneti yapan kişi yok edebilir. Kız arkadaşını geceleri korumaya alabilirsiniz büyüyle yada dualarla. Ancak kız arkadaşının gördüğü şeyler bir cin veya başka birşeyde olabilir. ifritlerden kurtulmanın türlü türlü yolları vardır. Bu yüzden nasıl bir şeyo lduğunu öğrenmeden kolay kolay bi sonuş alamazsınız ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
COOLMISTER BLONDEATH Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 benim bildiğim lanet öyle aynalardan bakmaz..keşke baksa... bu o kadar basit değil...lanet çok derin ve çok kapsamlı bir konu ..lanet kırılması çok zor bir şey...eğer bir büyü yada parapsikolojik bir varlık etkisi ile bulaşmışsa belki bir çözümü vardır ama özünde haklı bir dua ve kanlı bir gözyaşı varsa çaresi yok ..bunu ancak Allah kaldırabilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 umarım cözum yolu bulabılırsnz gercekten çok üzüldüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kar Tanesi Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Korunma duaları var ben onları öneririm..Sonuçta Allah ın izni olmadan hiç bir şey olmaz..Mesala Ayetel Kürsi var akşam okursa sabaha kadar o kişiye bir melek görevlendirilir ve o kişiyi korur.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ultimatorius Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 O kitaba ben de bakmak istiyorum. Gönderebilirmisiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sasuke Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 O kitaba ben de bakmak istiyorum. Gönderebilirmisiniz ? Bende bakmak istiyorum veya gönderebilicek durumunuz yoksa msn adresimi vereyim sayfaların fotoğraflarını atın.Az-çok bilgim var bu konularda ulaşırsanız bana, elimden gelen yardımı yaparım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bilgehankyc Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Arkadaşım isterse kurtulabilir aynı kan bağı fark eden birşey yok isterse arkadaşında onu geri çekerbilir götürebilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reila Jenny Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Kız arkadaşınız büyük ihtimalle şizofren. Çünkü şuan sizden aldığım enerjiniz gayet normal. Ama bir ihtimal bir lanet varsa da; bu size şuan bulaşmamış bir durumda. Her iki durumda da; sevgilinizden ayrılmanızı öneriririm. Zira öyle ya da böyle; bu ilişki gelecek vaad etmiyor. Ve uzarsa; yıkıcı etkileri sizi de bulacak. biraz ağır olcak ama katılıyorum. Bencede kız arkadaşın şizofren :/ başka bi açıklaması olduğunu sanmıyorum. Her şekilde kızın sağlığının yerine geldiğini düşünsen bile ayrıl ondan aksi halde sende bu tür varlıklar görmeye başlarsın çünkü anlattıkları senide etkilemeye başlar.sonra senide şizofren bulmayalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.