Lighthouse Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2007 ALINTIDIR: Tobias'in Kuantum Sicramasi uzerine bir ozel Workshop'i var, bunun CDsini aldim, sunun surasinda 5 ay kalmis durumda. Tobias mesajlarini takip edenleri ilgilendirecegini dusundugumden bu konuda elimdekilerden bir derleme yaptim, paylasiyorum. Tobias bir kac yildir aslinda 2012 tarihi olarak ongorulen donum noktasinin 2007 (18 Eylul) tarihine cekildigini bildiriyor. Kryon da gecen sene ayni tarihi verdi. 5 ay sonra olacak olan bu olay insanligin bilincindeki buyuk bir sicrama olarak anlatiliyor. Bu konuya fazla asina olmayanlar icin, bilinc sicramasi ne anlama geliyor, biraz buna da deginerek kisa bir ozet geciyorum. Bildiginiz gibi, herseyin baslangici bilinc denen sey. Su anda insanligin bilinci neyse icinde yasadigimiz gerceklik tamamen onun bir tezahuru. Bunun icinde teknolojinin duzeyinden tutun, yasanan savaslar ya da baris anlasmalarina kadar, iktidar degisikliklerinden tutun, yapilan filmlere, ekonomik iliskilere, AB gibi birlesmeler ve genislemelere, yani yasamin her alaninda yapilan ve yasanan hersey insanligin toplu bilincinin bir tezahuru. Kryon okuyanlarin bildigi gibi, 1980li yillarda insanligin bilincinde bir donum noktasi oldu. Bu donum noktasi belki bir ya da bir kac kisiyle baslamis dahi olabilir. Sonuc olarak bir kisi bile olsa dunyanin gidisatinin toplu bir felaket degil de, toplu bir aydinlanma yoluna gecmesini sectigi zaman tum dunya icin bu potansiyel varolmaya basladi.. Bu sekilde baslayan surecle giderek daha cok sayida insan uyanis yasamaya basladi. Kuantum sicramasi ise bu teker teker uyanislarin belli bir kritik sayiya ulastigi zaman artik tum insanliga malolacak bir bilinc-uyanisi olmasi analamina geliyor. Yani diyelim ki bu tek tek kisilerin uyanislariyla tepelerinde bir isik yaniyor ve dunyaya uzaktan bakan biri bir sure sadece boyle birbirinden kopuk tek tek isiklar goruyor.. bu tek tek isiklar giderek artiyor, ve oyle bir noktaya geliyor ki, artik orada tek tek isiklari ayirdetmek imkansizlasiyor, yanan isiklar birlesip tek bir isik gibi gorunuyor ve tum dunya aydinlik hale geliyor.. Gene arada "yanmayan" yani uyanmamis bir cok kisi var, hatta hala cogunluk oyle, ama o kritik sayida insanin isiginin yanmasi tum dunyanin aydinlanmasina yetiyor.. Bu kritik sayinin 144.000 kisi olduguna dair bilgiler var, ama bunun gibi zihinsel olculere takilmak isin asil ozunu iskalamak olur. Iste o kritik sayida uyanmis olan insan noktasina 18 Eylul 2007 tarihinde ulasilacak. (Bunu Kryon 100.maymun teorisi ile de anlatiyor, ama simdi cok uzayacak, buna girmiyorum, fakat ilgilenenler internetten bulabilirler sanirim). Burada "tepelerinde isik yaniyor" derken, asil olan sey bilincteki bir genisleme, bir yukselme, acilma. Bilinc yukselmesi ve genislemesi ayni sey. Bilinci dusuk bir insanin yasama bakis acisi sadece buradaki maddi gerceklik icindeki bedenli bakis acisiyla sinirlidir. Buradaki bu bedenli yasami disinda bir sey goremez ve tum varolusu sadece bu bakis acisiyla sinirli sanir. Bilinci yukselen bir kisi ise, aslolan benliginin cok daha derinde, ya da yukarda oldugunu farkeder, ve o yukardaki benliginin bakis acisindan bakar - o zaman tum varolusu gorebilecek bir bakis acisina sahip olur.. Bu yasamindaki bu bedenle sinirli olmadigini, eski yasamlarindaki enkarnasyonlariyla da sinirli olmadigini, bunlarinin hepsinin cok otesinde, zaman ve mekanin, dunyanin ve fiziksel realitenin cok otesinde bir varlik oldugunu sezmeye baslar. Uyanis, yukselis ya da tekamul denen sey, bu bedendeyken o en yuksekteki ozvarliginin bilinc seviyesine (yani bakis acisina) ulasmak demek. Ve o zaman artik bir sonraki enkarnasyonunu yasamak icin olum-dogum dongusunden gecmeye gerek kalmadan ve farkinda olarak yeni bir enkarnasyona bu bedendeyken gecmek demek... Iste yasanmakta olan uyanis sureci bu. 1980lerden beri bu bilinc genislemesini once tek tek kisiler yasarken, 5 ay sonra bu kritik sayiya ulasilacak ve bu "aydinlanma" tum insanliga malolacak, yani kuantum sicramasi noktasindan sonra artik bu yeni bilinc herkese malolacak hale geliyor. Bu kuantum sicramasindan sonra tamamen yeni bilinci destekleyen, ve yeni bilinc sayesinde yaratilan yeni enerji denen sey (yani Yuva enerjisi) artik dunyaya akmaya baslayacak. Bu sureci ancak bir analojiyle anlatabilirim: Diyelim ki yeni bilince gecmek insanligin ilk defa olarak suda varolmayi ogrenmesi gibi bir sey. Eski bilinc de "karada" varolus. Bu durumda yeni enerji de Yuva'dan gelen "su" diyelim, bir tur "Kaynak Suyu" yani [] . Tek tek uyanis yasayan insanlar artik suda varolmayi kesfedenler ama bu sanki sadece evlerindeki kuvete su doldurup yuzmeyi ogrenmeye calismak gibi bir sey.. Cunku henuz sudaki bu yeni varolus bicimini (yani yeni bilincten yasamayi) destekleyen kosullar yok. Ama kuantum sicramasindan sonra iste bu "su" heryere inecek, her taraf yuvadan gelen bu suyla dolacak ve tum insanlik yavas yavas karadan suya gececek.. Yani 18 Eylul'den itibaren dunyaya artik yeni enerji gani gani akmaya baslayacak.. Yalniz, bu yeni bilinc herkese malolacak, yeni enerji dunyaya akmaya baslayacak derken, bu bir anda herkes birden bu bilince gececek demek degil. Bu yeni bilince gecmek tamamen herkesin kendi icinde yapacagi secimle olabilecek bir sey. Dolayisiyla insanligin buyuk cogunlugu 18 Eylul ve sonrasinda da hic bir seyin farkinda olmadan bildik yasamlarina devam edecekler. Yani "karada" yasayan insanlarin buyuk cogunlugu once ayaklarinin dibine kadar gelen suyun farkina bile varmayacaklar. Yepyeni bir anlayista yepyeni bir yasam tarzinin olabilecegini bile gormeyecekler. . Iste burada Tobias'in Shaumbra dedigi "ogretmenlik" isi devreye giriyor. Fakat bu, "karada" yasayan insanlara gidip de "bakin su geldi, hadi yuzelim" demek degil. Boyle deseniz de hic kimse anlamayacak. Kryon da der ya, deniz feneri olmak gidip de firtinaya yakalanmis geminin kaptanini bulup ona "kardesim bak su tarafa gideceksin" demek degildir diye... aynen oyle iste. Bu kuantum sicramasi ile birlikte - hatta simdiden - hic bir seyin farkinda olmayan insanlarin "karada" yurumeleri giderek zorlasacak (tipki bizlerin de uyanistan onceki donemlerde yasadigimiz zorluklar gibi), giderek o mucadele, o debelenme daha da zor gelmeye baslayacak.. eskiden o cabalama, mucadele sonuc getirirken artik getirmemeye baslayacak, hatta hersey daha da zorlasacak. Bir cok kisi yolunu kaybetmis gibi olacak, nereye gidecegini ne yapacagini bilemeyecek. . Iste o noktada bir bakacaklar bir takim insanlar suda yuzmekteler, hem de keyifle akip gidiyorlar yasamin icinden.. o zaman en azindan yasamanin tek yolunun yillardir bildikleri yol olmadigini, artik onlerinde yeni bir alternatif oldugunu gorecekler. Fakat tabii bunu secip secmemek gene de onlara kalmis bir sey... bazi insanlar - hatta belki cok yakinlarimiz dahi - bunu secmeyecek. Burada da sefkat cok onemli, neyi secerlerse secsinler, onlarin secimlerini onurlandirmamiz lazim. Yani firtinada kaybolan gemilerden biri sizin bir yakininiz da olabilir, gene de yapilacak tek sey, orada, kendinize ait yerde isildamaktir. Iste bu sebeple kuantum sicramasindan sonra hala eski bilincte olan cogunlugun uyanmaya baslamasi hem cok daha hizlanacak, hem de daha kolay olacak.. cunku hem artik bu "su" ayaklarinin dibine kadar gelmis olacak (yani bizim gibi yeni enerjiyi "kuvetlerinde" ogrenmek zorunda degiller), hem de onlerinde bir suru ornek olacak. Iste Sambra denen sey bundan baska bir sey degil. Deniz fenerligi, ya da ogretmenlik denen sey bundan ibaret.. Yani ogretmenlerin asil yapmasi gereken sey insanlari uyandirmak, toplu uyanisa yardimci olmak, isik sifa falan gondermek, gidip insanlara bir seyler ogretmeye calismak falan degil, sadece kendi yasaminda yeni bilincte yeni anlayista durmak, yani basitce kendisi olmak.. O suyun icinde keyifle akmak.. ki "karadakiler" - tabii gormeyi secenler - gorsunler ve kendi zorlu yasamlarina bir alternatif olabileceginin farkinda olsunlar.. Yani ogretmenlik ya da Sambra olmak demek kisaca keyifle, yasamin tadini cikararak yasamak demek. Kolay, mutlu, huzurlu, bolluk icinde bir yasam surup gonlunde yatan neyse onunla ugrasmanin mutlulugu icinde yasamak demek.. baskacik da hic bir sey degil.. Bilincteki bu hizli donusumun ve genislemenin sonuclarini hemen o gun gormeyecegiz elbette.. Bu sadece toplu bilincteki donusumun ve genislemenin bir baslangic noktasi. Fakat hersey bilincten basladigi icin, bu sicrama kisa sure icinde yasamin her alaninda meyvelerini vermeye baslayacak. Siyasette buyuk degisimler olacak (bunu en iyi Kryon anlatiyor, Yeni Kudus'un olusmasi ve Orta Dogu'ya tamamen barisin gelmesi, Irak'ta ve benzeri ulkelerde indigo liderlerin basa gelip yeni enerjiye uygun sistemleri kurmaya baslamalari falan). Tobias ise daha cok Tip, bilim ve teknolojideki atilimlardan soz ediyor. En onemlisi petrolun yerini yeni, temiz, sinirsiz ve cok ucuz enerji kaynaklari alacak - zaten bu basli basina bir suru savasin sona ermesi demek. Tipta su anda varolan anlayis kokten degisecek, hastalik denen sey hizla azalacak, simdi kullanilan yontemler kisa sure icinde cok barbarca ve arkaik gelecek. Tobias tip alaninda "Star Trek" (Uzay Yolu) filmindekine benzer bir noktaya varilacagini soyluyor. Teknolojide, ozellikle bilgisayarlarda cok dev atilimlar olacak - organik bilgisyarlar mesela... Bunlarla birlikte gida uretiminde de tum dunyanin ihtiyacini fazlsiyla ve rahatlikla karsilayacak yeni-enerjisel devrimler olacagini da soyluyor. 18 Eylul'de crimsoncircle olarak ABD/New Mexico, Taos'da 3 gunluk buyuk bir kutlama yapiliyor, tum dunyadan 1000e yakin kisinin gelmesi bekleniyor. Bunun disinda da Turkiye dahil dunyanin dort bir yaninda kendini Sambra hisseden, ya da adina ne denirse densin, bu bilgilere gonlu cekilenelerin su ya da bu sekilde bir kutlama yapacaklarina eminim. Kutlanan sey insanligin bilincindeki buyuk sicramanin baslangic noktasi. Kendini bu bilgilere yakin hissedenler icin bu kutlamanin soyle bir anlami var: bizler bu toplu uyanisin ilk halkalarindayiz, ve bu da evimizdeki dar kuvetin icinde yeni enerji suyunda yuzmeyi ogrenenleriz demektir... Yeni enerjiyi, yeni bilinci kendi iclerinden bulup cikaranlariz demektir.. O dar kuvetin icinde yuzme ogrenecem diye kafa goz yaranlariz demektir. Bunu da yapmak hic kolay olmadi, hala da hic kolay degil. O yuzden kocamaaaaaaaan bir kutlamayi hak ediyoruz.. O gun su ya da bu sebeple yalniz dahi olsak kendimize evrenin en muhtesem kutlamasini layik gormeliyiz bence.. sevgilerimle. . ALINTIDIR: 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2007 Güzel bir paylaşım olmuş.tamamıyla katılıyorum.ama tarih konusunda hemfikir değilim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Niemand Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2007 sevgiyle kalın neyse canlar size yaramaadı bu bilgiler bende silim bari sevgiyle kalın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2007 Yani illa birileri kafa kesmeden rahat edemeyecek.güzel masal. Bari şu isimleri alet etmeseler...daha fazla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2007 Ya konuyu ve mesajları okumadım kusura bakmayın ama arch. bişey söylediyse bi bildiği vardır :DKesmeyin kardeşim kafa filan:) Konu gerçekten çok ilgimi çekti emeğine sağlık şimdiden + veriimde zamanım olduunda okurum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2007 Mutlaka bir bildiği vardır dediğin gibi.ama artık bırakın şu kafa uçurma,savaş masallarınıda gerçekten uyansın herkes.uyanmak için illede kan gerekiyorsa…O uyanış değil yeni bir kabus olur zaten. Rim sende şimdiden bizim yatağanları bileylet ne olur ne olmaz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2007 Şiddete dur diyin arkadaşlar şiddet yanlılarını kurşunlayın gebertin hepsini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Niemand Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2007 Sevgiyle selam Ama bu yaptığınıza ne demeli neyse ya sorun değil. sevgiyle kalın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gallows for him Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 insanlığın bilincinde bir Kuantum sıçraması olucaksa eğer tam vakti... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RomantikUkaLa Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Daha Gün Bitmedi Ama.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 İlgiyle okudum eğer bugünse o gün kutlu olsun tüm inisiyelere,sıçrama başladı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Hımmm dünkü gerçeklik bükülmesinin nedeni de anlaşıldı.Arkadaşlar dün farkettiniz mi bilmiyorum,zaman ve mekanda bir çarpıtma yaşandı,mesela saat geriye sardı ama zaman normalden daha hızlı çalışıp 2 katı hızlı geçti.Açıkcası epey düşündüm,nedir sebebi diye.Şimdi anlam kazandı.Teşekkürler... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 bana hala bişii olmadı çok güzel yazı teşekkürler.bahsedilen gün bugün.umarım tarih şaşmamıştır.2012 yi beklicek takatım kalmadı benim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zerre Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 kuantum sıçramasındanmıdır bilmem ama iki gündür gergin ve çelişkili bir ruh halim var umarım yaratılanlar için hayırlara vesile olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Dikkatimi çekti bugün elektronik alet ve sistemlerde gözle görülür bir sorun ve yavaşlama duhul oldu.Farkeden var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Ciddi bir felakete sürükleniyoruz.Sonrası yeniden doğuş olacak.Ama fırtınaya girdik bir kere ve fırtınanın gözbebeğine hızla yaklaşıyoruz.Evet son birkaç gündür uzay-zamanda bükülmeler oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Ben 21-12-2012'de ısrar ediyorum ama...Ama bu aralar var bir gariplik havadaki kokudan bile anlaşılıyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RomantikUkaLa Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Dikkatimi çekti bugün elektronik alet ve sistemlerde gözle görülür bir sorun ve yavaşlama duhul oldu.Farkeden var mı? Bugün işe gitmedim ve sabahtan beri pc başındayım. pc garipleşti ve bir çok kez elektrikler gidip geldi. şimdi bu yazıyı okuyunca aklıma geldi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest anubis Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 ben yaşlı teyzelerde gariplikler göruom..bankta yanında oturduğumuz tanımadığım yaşlı teyzenin biri bugun bana ve arkadaşıma zamanı geldi aydınlanma zamanı die sarıldı kucakladı coştu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 09:11:90-21:12:12 doğum tarihim daha bi simetrik ve daha bi güzel duruyor:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Tam gününde doğmuşsun sevgili oğlak,saatte güzel.Bende doğum saatimi dakikası dakikasına bilenlerdenim kutlarım:) Bu arada Anubis,bu yaşlı amca ve teyzelerin bazen Olimpos Tanrıları falan olduğunu düşünüyorum çünkü ben de karşılaştım benzeri garipliklerle.Garip çok garip:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Dün ve bugün de var bir şeyler diyordum bende:) aslın da her şey bir kaç ay önce başladı önce küçük bir hatırlatma mayaların belirttiği son çağa girdik tam tarıhını hatırlayamıyorum ama bır ay önce falan olması lazım.Daha sonra Mars olayını hepımız bılıyoruz ondan hemen sonra kı aksam tam ay tutulması gerçekleştı bu kadar tesadüf arka arkaya ben işkillenmiştim bu durumdan:) ve bir tesadüf daha 18 eylül 2007 bakalım bunca olayın arka arkaya gelmesi bir tesadüften ibaretmi yoksa bazı şeylerin başlangıcının işaretımı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Sevgili akrep olucaktı 9 kasım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Ah pardon!Aklım 21-12-2012 de öylesine takılmış ki senin doğum tarihini de öyle gördüm bir an.:rolleyes:Akrep de iyidir ya o da güzel:derisive: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Ya aslında 2012de değil,mayaların takviminin sonu 2012'ydi evet,ama astral varlıklara sorduğun zaman aldığın cevap 2013 oluyor genelde.2013den bahsedilme nedenide şu;dünya şimdiye kadar 4 elementin tufanlarını yaşadı,suyun tufanı nuhun yaşadığı tufandı.Ateşin tufanı dinazorları yok eden felaketti(çok fazla spekülasyon var ama büyük ihtimalle böyle).Toprağın tufanı kıtaların ayrılmasıydı.Havanın tufanı ise buzul çağıydı.Şimdi gelecek olansa,yanılmıyorsam ya akasha'nın ya da gümüşün tufanı olacak.Çok güçlü bir enerji,çoktan sahip olanların seviyesi artacak,sahip olmayanların ise gözleri açılacak.En azından olması düşünülenler(yani ihtimaller)bunlar:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.