TahreS Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2012 Bu konuyu nereye açıcağımı bilmediğim için buraya açıyorum yanlış bir yere açtıysam özür dilerim. Sonuna kadar izlerseniz kaçırmadan ne olduğunu anlarsınız ama her yerini izleyin.!! http://www.facebook.com/photo.php?v=295858147119018 Beyninimizi nasıl etkilediklerini gösteriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Buna benzer bir film izlemiştim yüksek gerilim diye çok iyiydi videoda gayet güzel açıklamış zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 ilginç. dikkatsizliğim sonucu hiç bir subliminal mesajı göremedim. bilinçaltımın bile fark ettiğini sanmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Çok hoş cidden . Hiç farkedilmiyordu başta. Ama beynimizin bizim farketmediğimiz şeyleri bile algıladığını gördüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TahreS Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Evet ben bile video başladığında hiç aldırış etmemiştim neler çıkıtığına ne olduğuna ama sonrada şok oldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Güzel Paylasim Sagul Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Ben de fark etmemiştim .s Bana tasarla deseler abidik gubidik şeyler tasarlarım ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.