meras Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2012 Astral seyahati denemeyi çok istiyorum fakat eğer başarır ve astral seyahate çıkabilirsem değişik varlıklarla karşılaşmaktan çok korkuyorum bir yazıda okuduğuma göre enerjisi düşük varlıklarla karşılaşmamız mümkünmüş belki bana zarar veremezler ama insanın evinde öyle varlıklar olduğunu görmesi bile çok korkunç geliyor nasıl bu korkudan kurtulabilirim bir tavsiyeniz varmı ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 http://www.gnoxis.com/beden-disi-deneyimlerde-korkuyu-yenmek-35669.html Bu linkte korkuyu yenmekle ilgili bilgiler verilmiş. Forumu incelemenizi tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meras Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Son paragraf tam benim bahsettiğim konu teşekürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Sayın meras, Evet karşılaşabilirsiniz ama korkularınız yersizdir, astral boyutta varlıklarda bizlerle aynı görünür. Dolayısıyla gördüğünüz varlık mı yoksa sizin gibi astrale çıkmış biri mi ayırt edemezsiniz. Ayrıca ilk aşamalarda varlıkları düşünmekte yersizdir çünkü her yerde bulunmazlar. İlk zamanlar genelde odanızda ve yakın yerlerde kalcağınız için herhangi bir varlıkla karşılaşmazsınız. Şunu da unutmamak lazım, her an başka bi yere geçebilirsiniz. O yerde olduğunuzu hissetmeniz yeterlidir. (Düşünce gücüyle astralde hareket edilir denir ama bu doğru değildir, hissetmek doğru kelimedir.) Dolayısıyla herhangi istemediğiniz bir durumla karşılaşsanız bile başka bi yere gidebilir ya da bedeninize dönebilirsiniz. Umarım yardımım olmuştur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meras Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Çok teşekkürler ve hissettiğimiz an yer değiştirebileceğimizi bilmiyordum ,süpermiş Korkum biraz azaldı bugün denicem olur umarım bu süre teknik ezberledim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Çok teşekkürler ve hissettiğimiz an yer değiştirebileceğimizi bilmiyordum ,süpermiş Korkum biraz azaldı bugün denicem olur umarım bu süre teknik ezberledim Rica ederim. Hissetmekten kastım yani odanda olduğunu hissedersen odanda bulursun kendini. Teknik ezberledim derken neyi kastettiniz anlamadım Ama ezberlencek bir şey yok, zaten ilk denemede çıkış zordur. İlk etapta zihini susturmayı, rahatlamayı ve düşüncelerden arınmayı öğrenmelisiniz. Bunu yaptığınız zaman zaten bir takım belirtiler çınlamalar,çekilmeler başlıcaktır. Muhtemelen korkup burda bırakcaksınız ama devam ederseniz, sonrasında beyaz ekran geldiğinde de kendinize en uygun tekinkle çıkışı gerçekleştirmelisiniz. Aslında o aşamada zaten çıkmış oluyorsunuz ama imajine etmelisiniz çevreyi. Örneğin, ip tekniğini daha önce ipe tırmanmamış biri kullanamaz. Yani dediğim gibi doğru kelime hissetmek o yüzden size en uygun teknik olmalı..kendinizi havada suyun üzerinde yatıyormuş gibide düşünebilirsiniz daha doğrusu öyle hissetmelisiniz. Bu teknik mesela denizde, havuzda suyun üzerinde yatabilen..durabilen, yüzme bilen biri için ideal olabilir. Size uygun tekniği seçin her teknik herkese uygun olmayabilir kısacası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meras Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Yöntem ezberledim derken tabiki kendime göre sonradan bir yöntem bulucam ama şimdilik arkadaşların önerdiği yöntemlere başvurucam kendi yöntemimi bulana kadar:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Dostum bilmiyorum kaç yaşındasın ama doğduğundan beri onlarla birliktesin zaten Her zaman onlarla yaşadık herhangi bir zarar vermediklerine göre ... Korkarsan zaten kesinlikle karşılaşırsın . ve bedenine dönersin . Bazılarından zaten üstünsün bunu unutma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Dostum bilmiyorum kaç yaşındasın ama doğduğundan beri onlarla birliktesin zaten Her zaman onlarla yaşadık herhangi bir zarar vermediklerine göre ... Korkarsan zaten kesinlikle karşılaşırsın . ve bedenine dönersin . Bazılarından zaten üstünsün bunu unutma Korkarsan zaten karsılasırsın demişsin ya .. korkan insan astral seyahat deneyimini yaşayamaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meras Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Ya benim problemimde o işte dün akşam denedim hemde kaç kere.Karıncalanma falan oldu kulaklarım çınladı bunlar belirtileriymiş ama sonradan aklıma geldiler bir korktum dahada denemedim zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Forum içinde kristal kule diye bir korunma yöntemi vardı. Bende epey işe yaradı ve korkumu geçirmişti... Bulabilirsem link vereceğim... Bir de onu deneyin Işık kulesiymiş... Aşağıdaki linkteki yazı benim işime epey yaramıştı. Umarım sana da yarar. http://www.gnoxis.com/psisik-korunma-auranizi-guclendirmek-kalkan-olusturabilmek-isik-kulesi-1-2-a-7398.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meras Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Teşekkürler umarım benimde işime yarar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.