anason Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2012 öncelikle düzgün bir başlık ismi bulamadığım için özür dilerim, bu siteyi bi kaç ay önce keşfetmiştim ve yazılanları zevkle okuyordum okumayada devam ediyorum hepinizin yaşadığı olaylar bizlerede tecrübe kazandırıyor , lakin siteye üye olma sebebim yaklaşık 1.5*2 aydır yaşadığım paranormalmi denir ne denir bilmiyorum ama garip bi olay olduğu kesin,arkadaşlar anlatmandan önce şunu vurgulamak isterimki,sanal ortamda farklılık yaratmanın bir anlamı yok sadece yaşadığım olayı yazıyorum ilgi çekme gibi bir niyetim yok yanlış anlaşılmasın.Dediğim gibi 1,5 2 aydır nezaman hiç farketmez saate baktığım anda 17.17 18.18 19.19 21.21 hep bu şekilde görüyorum saatleri asla sekmedi 21.22 bile olmadı inanması güç ama ne zaman bakarsam böyle oluyor,tabi kasten iki dakika sonra bakarsam farklı oluyor ilk başlarda tatlı bir olaydı tesadüfen yaşadığımı sandığım için lakin artık iş çığırından çıktı ne zaman bakarsam böyle saatler görmem beni artık korkutuyor bunun sebebini açıklayabilecek birisi varmıdır acaba ? benim teorim, beynim kendi kendine bi çalar saat gibi 1saatte 1 uyarılıyor istem dışı bakıyorum bu tabii benim düşüncem sizin düşünceleriniz çok daha önemli benim için... ( ayriyetten bonus olacaksa,sahipliyim onuda belirteyim) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Bu başlıkta yazılanlar işinize yarayabilir. 11:11 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rburak Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Sahipliyim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 bizde bonus yok peşin fiyatına 6 ay taksit yapıyoruz.paranormal bişey yok boşuna tedirgin olma sahibine söyle o da olmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Melekler seni dürtüyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.