MrColt Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2012 (düzenlendi) Uyarı!!Üç kişi civarıysanız bütün gün gülebilirsiniz. Nisan 17, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü video silindi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 gerçekten de çok komikler ve o kadar sevimliler ki kedi görünce dayanamıyorum ya canıma sokasım geliyor çok seviyorum Video için sağol cold gece gece iyi güldüm valla o kadar yorgunluktan sonra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 buna çok gülmüştüm.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Apocal o video ne öyle ya komik ama hayvana yazıkta ya üzüldüm valla ne aptal sahipleri var kapatamıyorlar pervaneyi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Apocal o video ne öyle ya komik ama hayvana yazıkta ya üzüldüm valla ne aptal sahipleri var kapatamıyorlar pervaneyi. Kedinin bir anda pervaneyi yakalaması beklenmedik bir hareket olduğu için sahibi baka kalmış sanırım =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Eh pervaneye kedinin oyuncağını bağlarsan atlar yakalamaya çalışır ama yani Zavallının tırnağı takıldı ya... Yazık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Bunlarda benden olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Narkoz yemiş kedi daha komiktir. Bilen bilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 süpermiş ya iyi güldüm saolun arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.