VivaLa Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2012 http://img6.mynet.com/ha7/d/dun-tar.jpg http://img6.mynet.com/ha7/d/dun-tar1.jpg Genç kızın görüldüğü fotoğrafın hemen arka tarafında, aracın dışında otomobilin içine bakan ve bir çocuğun yüzüne benzeyen siluet belirmişti. Ancak burada bir çocuğun olması mümkün değildi. Çünkü otomobil, yolun tamamen kenarına çekilmişti ve siluetin belirdiği yerde durma şansı olmadığı gibi, aşağısı en az 10 metre derinlikte bir uçurumdu.Çevrede en az 50 metrelik mesafede başka kimse olmamasına rağmen karanlıktan bakan çocuk siluetinin nasıl olup da fotoğraftagöründüğünü anlamaya çalışan genç nişanlılar, şimdi hiçbir mantıklı açıklama bulamadıkları fotoğrafı dostlarıyla paylaşıp, ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Genç nişanlılar, fotoğraf çekildiği sırada hiçbir ses duymadıklarını belirterek, kendilerinden başka kimsenin olmadığı bölgede ortaya çıkan bu görüntüden korktuklarını söyledi. O fotoğraf karesi, sanal alemde ‘hayalet mi’ tartışması yarattı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Sevimli bir hayalet Tabii hayaletse.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mackenzie Lea Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 İlginç Ama tatlı.:cool: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 çocuğun gözleri parlıyor. bana sahte gibi geldi ama neyse. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
diablowashere Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 sevimli. büyük olasılıkta hayalet. başka bir varlık olsa daha garip duruyor olurdu. modifiye edilmiş gibi doğan görünümlü şahin )) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rburak Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 O sirada gozle goremeyip fotografta gormek bana mantiksiz geldi cunku baya yakinda duruyor:confused::confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reaper Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 benim bildiğim fotoğraflarda insanların gözleri parlar ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 flaş patlamış hihihi. :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reaper Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 bence arabanın diğer tarafı yani fotoğraf çekilen değil de diğer tarafı uçurum ama ordakiler yanılsama yaşayıp öyle hatırlıyor olabilirler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 ya öyle olsa bile o saatte gecenin bir yarısı o çocuğun öyle bir yerde işi ne? mantıken bakarsan.ve kimse yok diyorlar. ki çocuğun tipte kaymış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reaper Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 şunu unutmamalısın ki burda saat 6 da dahi hava kararıyor yani saatin geç olduğunu idda etmek yersiz ayrıca bu konuları kanıtlamak zordur çok fotoğraf var hayalet diye yayınlanan ama çoğunun gerçek olmadığı kanıtlandı o yüzden sanırım hala inanmıyorum hayaletlere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 bende zaten yalandır demiştim. türkiyede mi belli değil ama uçurum falan dediğine göre dağda bir yer olmalı.dağda hava karardıktan sonra bir çocuğun tek başına gezmesi.normal değil sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reaper Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 (düzenlendi) tamam bende yalan diyorum zaten ve orada başka araba olup olmadığını onlardan başka gören var mıydı acaba bunu kanıtlamak zor işin bir de şu yanı var bir çok hayalet fotoğrafı gördüm ama gözleri flaşta parlayan hayalete ilk kez rastlıyorum ayrıca çocuğun normal olup olmaması sanırım bu konuyla alakalı değil civar köyler de yaşayıp yürümeye çıkmış bir çocukta olabilir bunlar varsayım tabiki ama bizim konumuz sanırım o çocuğun hayalet olup olmadığı ve bence hayalet değil Ocak 27, 2012 reaper tarafından düzenlendi eksik yazı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 al benden de o kadar. :D kırmızı çıksaymış daha iyi olurmuş aslında.bazen kırmızı çıkar ya gözbebekleri. ışık olsa kırmızı çıkardı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reaper Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 :D:D sonuçta parlamış ve hayalet olma olasılığını en azından bizim gözümüzde ortadan kaldırmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 başarısız bir yapım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reaper Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 başarısız bir yapım. kesinlikle katılıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AmenrA Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Maalesef ki çoğu photoshop ile hazırlanmış. Teknoloji sınır tanımıyor artık, video montajla bile güzel ve ilginç görüntüler sağlanıyor. Video paylaşım sitesinde demonlarla ilgili bir video görmüştüm oradaki video montajda güzel hazırlanmıştı. Duvar ve tavandan sarkan eller ve üzerine saldıran hayalet gibi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reaper Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Maalesef ki çoğu photoshop ile hazırlanmış. Teknoloji sınır tanımıyor artık, video montajla bile güzel ve ilginç görüntüler sağlanıyor. Video paylaşım sitesinde demonlarla ilgili bir video görmüştüm oradaki video montajda güzel hazırlanmıştı. Duvar ve tavandan sarkan eller ve üzerine saldıran hayalet gibi... ne yazık ki bu fotoğrafla o kadar bile uğraşılmamış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Zaten ortaya atılacak -çocuk arabanın yanından geçiyordu-vari fikirleri çürütmek adına hemen oraya uçurumdu, sıfırdı falan gibi bilgiler eklenmiş. Nasıl oluyorsa o iş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
desstiny Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 shop ya da değil çocuk çok tatlıymış ne sevimli yüz o öyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Silüet falan değil baya kanlı canlı çocuk. Gözleri de kırmızı olmuş zaten flaştan. Hayaletlerin üzerinden ışık yansıyamaz diye biliyorum ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Fake bence Böyle tipsiz bi çocuk olurmu ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Seraphim Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 "Khatlatur" farklı bir varlık türü evet hayalet değil.Birşeye hakim olmadan o konuda sadece laf olsun diye konuşmayın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Tabi tabi, hayaletler zaten bize görünür + fotoğraflarda kanlı canlı çıkarlar. Haklısınız tamam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.