Jump to content

Resimdeki hayaletler

VivaLa

Önerilen Mesajlar

http://img6.mynet.com/ha7/d/dun-tar.jpg http://img6.mynet.com/ha7/d/dun-tar1.jpg

Genç kızın görüldüğü fotoğrafın hemen arka tarafında, aracın dışında otomobilin içine bakan ve bir çocuğun yüzüne benzeyen siluet belirmişti. Ancak burada bir çocuğun olması mümkün değildi. Çünkü otomobil, yolun tamamen kenarına çekilmişti ve siluetin belirdiği yerde durma şansı olmadığı gibi, aşağısı en az 10 metre derinlikte bir uçurumdu.Çevrede en az 50 metrelik mesafede başka kimse olmamasına rağmen karanlıktan bakan çocuk siluetinin nasıl olup da

fotoğrafta

göründüğünü anlamaya çalışan genç nişanlılar, şimdi hiçbir mantıklı açıklama bulamadıkları fotoğrafı dostlarıyla paylaşıp, ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Genç nişanlılar, fotoğraf çekildiği sırada hiçbir ses duymadıklarını belirterek, kendilerinden başka kimsenin olmadığı bölgede ortaya çıkan bu görüntüden korktuklarını söyledi. O fotoğraf karesi, sanal alemde ‘hayalet mi’ tartışması yarattı...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

şunu unutmamalısın ki burda saat 6 da dahi hava kararıyor yani saatin geç olduğunu idda etmek yersiz ayrıca bu konuları kanıtlamak zordur çok fotoğraf var hayalet diye yayınlanan ama çoğunun gerçek olmadığı kanıtlandı o yüzden sanırım hala inanmıyorum hayaletlere :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

tamam bende yalan diyorum zaten :) ve orada başka araba olup olmadığını onlardan başka gören var mıydı acaba bunu kanıtlamak zor işin bir de şu yanı var bir çok hayalet fotoğrafı gördüm ama gözleri flaşta parlayan hayalete ilk kez rastlıyorum :) ayrıca çocuğun normal olup olmaması sanırım bu konuyla alakalı değil civar köyler de yaşayıp yürümeye çıkmış bir çocukta olabilir bunlar varsayım tabiki ama bizim konumuz sanırım o çocuğun hayalet olup olmadığı ve bence hayalet değil :)

reaper tarafından düzenlendi
eksik yazı
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Maalesef ki çoğu photoshop ile hazırlanmış. Teknoloji sınır tanımıyor artık, video montajla bile güzel ve ilginç görüntüler sağlanıyor. Video paylaşım sitesinde demonlarla ilgili bir video görmüştüm oradaki video montajda güzel hazırlanmıştı. Duvar ve tavandan sarkan eller ve üzerine saldıran hayalet gibi... :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Maalesef ki çoğu photoshop ile hazırlanmış. Teknoloji sınır tanımıyor artık, video montajla bile güzel ve ilginç görüntüler sağlanıyor. Video paylaşım sitesinde demonlarla ilgili bir video görmüştüm oradaki video montajda güzel hazırlanmıştı. Duvar ve tavandan sarkan eller ve üzerine saldıran hayalet gibi... :)

ne yazık ki bu fotoğrafla o kadar bile uğraşılmamış :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...