asdes Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2012 Geceleri yatmadan önce her zamankı gibi tv izliyodm. Tvnin sesini kısmıştım çunku garip sesler geliyodu evden rüzgar sesi geliyodu [Cam Açık Değildi] Sonra ayak sesleri gelmeye başladı sanki gözümün önünden hızla bir şey geçmiş gibi oldu ardından odaya yatmaya gitmiştim bi kaç saat sonra yeniden kalkmıştım saate baktığımda 02:56 ydı sonra salona gitmiştim Tv,pc ve mutfağın ışığı yanıyordu. mutfağın ışığını kapattım pcnin fişini çektim Ve Tv İzledim saat 5 i gösteriyordu uykum gelmişti gözlerimi açamıyodm odama gidp bi kaç saat yattım sonra kalktığımda yerde bardak kırıkları vardı ev dağınıktı ve lamba sallanıyodu deprem olmuyodu arkadaşlar yardım edin konuyu yanlış yere acmış olabilirm daha yeniyim özür dilerim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asdes Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 en kısa zamanda yorumlarınızı bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reaper Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 benimde bazen gözümün önünden hızlıca karartılar geçiyoröuş gibi geliyor ama bu yorgunluktandır ya da ne biliyim göz yanılmasıdır diyip geçiyorum sana bir zararı yoksa boşver düşünme yat uyumana bak... ama bu yaratık diyorum buna artık her neyse bardak kırıp etrafı dağıtması da pek iyi niyetli olmadığını gösteriyor seni korkutmak istemem ama umarım bir çağresi bulunur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Bütün bu anormallikler olduğu halde konunu yanlış yere açtığını düşünüp özür diliyorsun ya elimde olsa heykelini dikerim Anlattığın olaya gelince .. etrafı topla temizle gir yatağına uyu oralı bile olma. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyppo Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 uyku düzeninin pek olmadığı belli. daha fazla uyumaya çalış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 uyku düzeninin pek olmadığı belli. daha fazla uyumaya çalış. Katılıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
galaxico Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 umursama umursarsan daha çok olur bu tür şeyler sonuçta sana bir zarar verilmez merak etme salak salak hareketler olur işte etraf dağılır bardak kırılır en fazla:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SaykLoon Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Müslümansan abdestle yat ve Kuran (Nas , Felak , Ayet El Kursi) oku İnşallah hiç bişey olmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dxwr Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 şeytan çarpması adlı filimdeki gibi valla saat 3 falan izlemeni tavsiye ederim O filmi izleyince psijokojik olarak sanrım 3e yakın saatlerde uyanıyorsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 seni gözleyen seni izleyen 3 harfli olabilir kardeşim fakat aldırma korkma kendiliginden gidecekdir kardeşim saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pyromancer Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 ya bnide bu tedirgin etti nasıl oldu ki yattın kalkınca birden her yerde kıyamet kopmus gibi eğer gercektende paranormal varlıklar seni gözetliyorsa asla korkma her gece dua oku inancınada saygı duy o zaten gitmiş olacaktır ---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:37 ---------- Bütün bu anormallikler olduğu halde konunu yanlış yere açtığını düşünüp özür diliyorsun ya elimde olsa heykelini dikerim Anlattığın olaya gelince .. etrafı topla temizle gir yatağına uyu oralı bile olma. abi k.b ama konu açmayı bilemdigim icn burdan sana sorayım acaba bu arkadaş cin falan cağırmamış kndi kndine olduysa biri musallat etmiş olabilirmi acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 biri musallat etmiş olabilir .. ama bunu yapacak biri etrafında varmı neden yapsın amacı nedir vs vs gibi bir sürü sorunun cevabını bulmak gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 hayır böyle bir durum söz konusu degildir onlar köle olamaz karşılıklı istekler olur saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.