Jump to content

Geyik

Nora

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Hakiki geyik yapacağımız bir yerimiz olsun. Ciddi konularımızın sulanan keyifli kısımlarını buraya alalım :tongue: En azından ammaaaaan hava ne sıccak diyeceğimiz bi başlığımız olsun dedim :acute:

Yanıtlama zamanı:

puhahaha cok komıksınız yaaaaaaaaaa :biggrin::)

Ama kıs gelıncede bı yaz gelsede tatıle falan gıtsek dıye dusunursun hava cok soguk dersın:)

Yanıtlama zamanı:

Demiycem tövbe:P

yahu insanın iki kelime edeside elio bazen belki edeiz die öle açtım konuyu. Foruma süreklide yeni arkadaşlar katılıyo belki işe yarar ne bilim. :whistling:

Yanıtlama zamanı:

Tabi canım ders olmasın akşama kadar kaliim kantinde falan nolcak sosyal ortam :tongue: ama bunun yolu trafiği karı çamuruda var... olsun be :)

Yanıtlama zamanı:

Eet rezalet oluyo gerçekten ama öğrenci milleti alışkın sağa sola dayanıp her koşulda kestirilebilicek bi fırsatı değerlendirmeye... trafikte de ne uyunur :lazy:

Yanıtlama zamanı:

otobüslerde işe giden insanlar oluyo yer vermediğin zaman tren muamelesi yapıyolar insana e tabi biraz kötü oluyon sonra yok yani ben uyku felan görmedim daha :lazy:

Yanıtlama zamanı:

Aa bayılırım otobüs kavgalarına sabah sabah hahah hırgür çıkıyo bazen çok eğlenceli olabiliyo valla

Yanıtlama zamanı:

tabi tabi o gün fotoğraf çektirip çerçevelettim zaten. bide hoşouma gittiki böle bi anım olduğu için. zaten hayatım boyunca bööle bi anım olsun istemiştim :biggrin:

Yanıtlama zamanı:
ALINTI(berkan04 @ 20 08 2006, 21:57 ) 4463[/snapback]

tabi tabi o gün fotoğraf çektirip çerçevelettim zaten. bide hoşouma gittiki böle bi anım olduğu için. zaten hayatım boyunca bööle bi anım olsun istemiştim :biggrin:
[/b]

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...