Nora Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2006 Hakiki geyik yapacağımız bir yerimiz olsun. Ciddi konularımızın sulanan keyifli kısımlarını buraya alalım En azından ammaaaaan hava ne sıccak diyeceğimiz bi başlığımız olsun dedim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2006 ammaaaaaaaaan hava ne sıcak . hava soğuncada ammaaaaaaaaan hava ne sğouk derim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2006 Bu sıcaktan sonra....kışa laf edeceğimi hiç sanmam. özledim zaten:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nightmore Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 puhahaha cok komıksınız yaaaaaaaaaa Ama kıs gelıncede bı yaz gelsede tatıle falan gıtsek dıye dusunursun hava cok soguk dersın:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Demiycem tövbe:P yahu insanın iki kelime edeside elio bazen belki edeiz die öle açtım konuyu. Foruma süreklide yeni arkadaşlar katılıyo belki işe yarar ne bilim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 walla bekliorum hem kış gelsin hava soğsun hemde okullar açılsın yaw özledim herkesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Okul özlemin açıldıktan kaç gün sonra son buluyo hahah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 yok ben okulun mimarisini seviyorum zaten okularla başka bi alakam yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Nerde okuyosun ki.. Mimari diyince merak ettim şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 yok be espri yaptım ne mimarisi bilionmu zevkli oluyo okul hayatı marmara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Tabi canım ders olmasın akşama kadar kaliim kantinde falan nolcak sosyal ortam ama bunun yolu trafiği karı çamuruda var... olsun be Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 allhım şu sıcaklar bi geçsinde kara, çamura vede ayriyetten trafiğe razıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 yok yaw fazla abrttım trafik biraz kötü oluyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Eet rezalet oluyo gerçekten ama öğrenci milleti alışkın sağa sola dayanıp her koşulda kestirilebilicek bi fırsatı değerlendirmeye... trafikte de ne uyunur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 otobüslerde işe giden insanlar oluyo yer vermediğin zaman tren muamelesi yapıyolar insana e tabi biraz kötü oluyon sonra yok yani ben uyku felan görmedim daha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Aa bayılırım otobüs kavgalarına sabah sabah hahah hırgür çıkıyo bazen çok eğlenceli olabiliyo valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 ama dayak yemek kötü oluyo bea Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 otobüste diil ama inerken kavga çıkmıştı ayırırken yumruk yemiştim elmacık kemiğim şişmişti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Olsun bak anı olmuş işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 tabi tabi o gün fotoğraf çektirip çerçevelettim zaten. bide hoşouma gittiki böle bi anım olduğu için. zaten hayatım boyunca bööle bi anım olsun istemiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 ALINTI(berkan04 @ 20 08 2006, 21:57 ) 4463[/snapback] tabi tabi o gün fotoğraf çektirip çerçevelettim zaten. bide hoşouma gittiki böle bi anım olduğu için. zaten hayatım boyunca bööle bi anım olsun istemiştim [/b] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 toplanın piss geyikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 ben bidefa karasineğim geyik diil yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 Karasinek? Daha sevimli bişi olamıyor musun yoksa özel mi manası mı var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 tabi tabi karasineğin bende çok özel manaları var anlatamam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.