Ariakas Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2012 [h=1][/h]BÜYÜNÜN, CADILIĞIN VE OKÜLTİZMİN TARİHİ // W.B. CROW TÜM ÇAĞLARIN GİZLİ ÖĞRETİLERİ // Manly P. HALL Bugün D&R'da bu iki kitaba denk geldim. Parapsikolloji bölümünde arkalarda kalmıştı. Özellikle 2. kitap çok ilgi çekici duruyordu çünkü el yazması bir kitap baskısıydı. Semboller, çizimler, simya, maji, druid, pagan, wicca, islam gibi detaylı şekilde büyüyü inceliyordu. İlk kitap daha ince, daha az detaylıydı ancak fiyat olarak çok daha ucuzdu. Bu kitaplar hakkında bilgisi olan var mı? Yada daha iyi bildiğiniz kitaplar varsa güzel olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 E book paylaşımın yasak olmadığı zamanlarda paylaşmıştım ... özellikle TÜM ÇAĞLARIN GİZLİ ÖĞRETİLERİ ... bunu şiddetle tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 BÜYÜNÜN, CADILIĞIN VE OKÜLTİZMİN TARİHİ // W.B. CROW Bu kitap bende var. Her kitabın okunması gerektiğine inanırım. Ama gerçekçi olmak gerekirse, bu kitapta anlatılan her şey kısa özetler halinde geçilmiş. Bu sitede, kitaptan aldığım bilginin çok daha fazlasını aldım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Teşekkürler. Peki başka kitap önerileriniz var mı? Bir de nevermore mesaj attım mesaj kutuna bakarsan sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gwaine Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Her iki kitabı da okudum Tüm Çağların Gizli Öğretileri gerçekten çok güzel bir kitap, ancak Büyünün,Cadılığın ve Okültizmin Tarihi bir kaynak kitaptan çok araştırmalarınıza başlamak için teşvik edici ve anahtar sunan bir kitaptır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reaper Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 TÜM ÇAĞLARIN GİZLİ ÖĞRETİLERİ // Manly P. HALL annem zamanında almıştı okudum annem sağ olsun bu tip kitapları pek kaçırmaz ben de ondan faydalanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahfer Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 "Büyünün, Cadılığın ve Ökültizm'in Tarihi" isimli kitap, cadılık ve büyücülük açısından tamamen engizisyon zihniyeti ile yazılmış bir kitaptır. Ama bunun haricinde, gerçek olmasa bile doğaüstü konuları araştırmaya başlayanlar için okunabilir bir kitaptır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akuma Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Roderich feldes - Maji ( bilinçdışı gücü) kitabını daha önce okudunuz mu , iyi bir kitap mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.