asdes Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2012 Selam , direk olaya girmek istiyorum. Rüyadayken rüyada olduğumu biliyorum,istediğimi yapabiliyorum ama mekan felan seçemiyorum yani mekanı ben seçemiyorum,mekanı kendim seçmek istiyorum mesela şu anda xxx yerde olmak istiyorum.Ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Astral mi yoksa lucid mi pek anlayamadım açıkçası.İstemen, orada olduğunu(yani istediğin yerde olduğunu) hissetmen yeterli diye biliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Astral mi yoksa lucid mi pek anlayamadım açıkçası.İstemen, orada olduğunu(yani istediğin yerde olduğunu) hissetmen yeterli diye biliyorum. ''Rüyadayken rüyada olduğumu biliyorum'' demiş. Bu astral olamaz, lucid tabii ki. lucid bilinçli rüyadır. İstediğin yerde olduğunu hissetmen yeterli kısmı da astralde geçerlidir sadece. * Lucid öyle sanıldığı gibi rüyada her şeyi kontrol edebilme, istediğin gibi şekil verebilme değildir. Bilinçli olursun farkındasındır rüya olduğunun ama her şey istediğin gibi olmayabilir. Lucidde anca ilerledikçe kontrol artacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Lusid ile ilgili 432 adet konu var .. sorunuzun cevabıda bu konularda mevcut . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.