Jump to content

Bülent Ersoy'un Yeni İmajı

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

Bir daha imaj değiştirdiğinde de ben konu açıyım artık :D

http://www.gnoxis.com/bulent-ersoy-ve-yeni-imaji-45791.html

Yanıtlama zamanı:
ne de çok severiz dış görünüşlerle dalga geçmeyi..

Ya kusura bakmada dalga geçilmiyicek gibi değil :)

Yanıtlama zamanı:
Ya kusura bakmada dalga geçilmiyicek gibi değil :)

kusura bakmadım. zaten herhangi bir eleştiri yapmadım. sadece fikrimi söyledim =)

Yanıtlama zamanı:

Herkes kendi fikrini sunuyor ;) Ayrıca bir insan kendine özgü görüntüsünün ayarlarıyla fazla oynadığı vakit bu tür tepkiler verilebiliyor, bu çok normal.

Yanıtlama zamanı:

10 yıldır aynı geyik, bıkmadınız mı arkadaşlar şu karı/herif(bilemedim ne desem :D) ile dalga geçmekten yahu.:D

Yanıtlama zamanı:
O kadar değişim yaptı hala insana benzeyemedi :rofl:

sizin "insan" kavramından anladığınız değişmemek mi? yenilenmemek mi? özgürce yaşamayıp bastırılmış duygularını hiçe sayıp toplumun etik anlayışına göre olacak yoksa olmazsa olmaz mı demek? böyle oluncamı insan olmayı başarabilir?

Yanıtlama zamanı:

insanlar yaptığı şeylere ve düşüncelerine göre değişim gösterir.Bu tarza bakacak olursak normalden farklı bir çizgiye kaydığı halde bende sizden biriyim diye çaba gösteriyorsa bence ortada sorun var demektir.

Yanıtlama zamanı:

Uuuvv tamam şimdi bir tartışma çıkacak.Ben de kendimi suçlu hissedeceğim , çünkü konu sahibi benim :ermm:

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...