mavi siyah Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2012 E sizce nasıl olmuş arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Bir daha imaj değiştirdiğinde de ben konu açıyım artık http://www.gnoxis.com/bulent-ersoy-ve-yeni-imaji-45791.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Bir daha imaj değiştirdiğinde de ben konu açıyım artık http://www.gnoxis.com/bulent-ersoy-ve-yeni-imaji-45791.html E ama bir değiştirince tam değiştiriyor .Baksana ne kadar değişiklik var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adreanna Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 O kadar değişim yaptı hala insana benzeyemedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AmenrA Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Una bulanmış kabile reyislerine dönmüş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rburak Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Korkunçlu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Ölüyen yürü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Walking dead zombieleri gibi aman tanrım Dünya ahiret bacımsın Bülent abla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 ne de çok severiz dış görünüşlerle dalga geçmeyi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 ne de çok severiz dış görünüşlerle dalga geçmeyi.. Ya kusura bakmada dalga geçilmiyicek gibi değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Ya kusura bakmada dalga geçilmiyicek gibi değil kusura bakmadım. zaten herhangi bir eleştiri yapmadım. sadece fikrimi söyledim =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Ya biraz garip durmuş evet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AmenrA Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Herkes kendi fikrini sunuyor Ayrıca bir insan kendine özgü görüntüsünün ayarlarıyla fazla oynadığı vakit bu tür tepkiler verilebiliyor, bu çok normal. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 10 yıldır aynı geyik, bıkmadınız mı arkadaşlar şu karı/herif(bilemedim ne desem ) ile dalga geçmekten yahu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Çok hoş , beğendim açıkçası , Bülent i her zaman tebrik etmişimdir zaten:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyppo Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2012 haha. bu iyi bu iyi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2012 O kadar değişim yaptı hala insana benzeyemedi sizin "insan" kavramından anladığınız değişmemek mi? yenilenmemek mi? özgürce yaşamayıp bastırılmış duygularını hiçe sayıp toplumun etik anlayışına göre olacak yoksa olmazsa olmaz mı demek? böyle oluncamı insan olmayı başarabilir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2012 insanlar yaptığı şeylere ve düşüncelerine göre değişim gösterir.Bu tarza bakacak olursak normalden farklı bir çizgiye kaydığı halde bende sizden biriyim diye çaba gösteriyorsa bence ortada sorun var demektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2012 Uuuvv tamam şimdi bir tartışma çıkacak.Ben de kendimi suçlu hissedeceğim , çünkü konu sahibi benim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2012 yok canım ne tartışması.herkes fikirlerini söylemekte özgür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.