goo Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2012 Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2012 Merhaba arkadaşlar. Kısa bir süredir sanat adına birşeyler yazmaya karalamaya çalışıyorum. Amatör olduğumu biliyorum ama bunları paylaşmak da aslında beni bayağı mutlu ediyor. http://sanatsiz.wordpress.com adlı blogumda yazılarımı yayımlıyorum. Hiçbir rant sağlama hedefim yoktur sadece yazılarımın daha fazla kişiye gitmesini istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Alıntı
bjarki Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Yazılarını okudum arkadaşım, başarılı yazılar segilemişsin. Umarım dediğin gibi birçok kişiye ulaşır. Devamını bekliyorum. Başarılar Alıntı
kuolema Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Paylaştığınız için çok teşekkürler. Henüz hepsini okumadım; ama okuduklarım çok iyi. Özellikle : "Beethoven'ın Hüzünlü Eseri : Moonlight Sonata " yazınızı çok beğendim. Başarılar. Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.