goo Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2012 Merhaba arkadaşlar. Kısa bir süredir sanat adına birşeyler yazmaya karalamaya çalışıyorum. Amatör olduğumu biliyorum ama bunları paylaşmak da aslında beni bayağı mutlu ediyor. http://sanatsiz.wordpress.com adlı blogumda yazılarımı yayımlıyorum. Hiçbir rant sağlama hedefim yoktur sadece yazılarımın daha fazla kişiye gitmesini istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bjarki Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Yazılarını okudum arkadaşım, başarılı yazılar segilemişsin. Umarım dediğin gibi birçok kişiye ulaşır. Devamını bekliyorum. Başarılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuolema Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Paylaştığınız için çok teşekkürler. Henüz hepsini okumadım; ama okuduklarım çok iyi. Özellikle : "Beethoven'ın Hüzünlü Eseri : Moonlight Sonata " yazınızı çok beğendim. Başarılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.