Aikon Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2012 güzel ezginin ardından başlıyor tüyleri diken diken eden bir nevi tirad . Bedenimi karanlık bir köşede bıraktım Yanlış giden bir şey var Bir kız, annesinin ölümünü bekliyor Bir baba, oğlunun ölümünü bekliyor Bir kardeş, kardeşinin ölümünü bekliyor Yanlış giden bir şey var. Bir şair atının ölümünü bekliyor Bir kadın ruhunun ölümünü bekliyor Bir çocuk yarının ölümünü bekliyor Yanlış giden bir şey var Yanlış Yanlış giden bir şey var Bir ırmak sularının ölümünü bekliyor Bir gök şafağın ölümünü bekliyor Yanlış giden bir şey var 'Mother Mongolia' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Ne yapımı bu ya. Türk yapımı sandım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 izleyiver ben beğenirim böylelerini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.