SaykLoon Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2012 Arkadaşlar bu forumun üyesi eftalya'nın telekinezinin doğa üstü varlıklarla ilgili olduğunu söylemesi çok ısrarcı olması falan beni biraz korkuttu amatör olarak ilgileniyorum ama ne yalan söyliyim onun söylediklerinden sonra biraz korktum 1-2 gündür oturup çalışmıyorum Telekinezi sahiden doğa üstü varlıklarla (cinler) ilgilimi ? eğer öyleyse kaynak falan verebilir misiniz ? ya da değilse ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Hiç alakası yok boşu boşuna canını sıkıpta çalışmalarının aksamasına sebep olma. Forumda bununla ilgili bir çok kaynak mevcut ve hiç birindede bedensiz varlıklar kelimesi bile geçmiyor. O kadar alakasız yani. Bu arada Bedensiz varlıklar ile alakalı nerede diyor aradım ama göremedim ben? Neyse kısaca kendimde bir şeyler söyleyeyim bu konuyla ilgili, zamanın da ben ve bir kaç arkadaşımda telekinezi'yle uğraşmıştık kendi tecrübelerimize dayanarak söylüyorum bunları;korktuğun gibi bir durum ile asla karşılaşmadık. Zaten bu mümkünde değil çünkü telekinezi sadece bireyi ilgilendiren bir şeydir. Kimine göre düşünce gücü, beyin gücü, hayal gücü veyatta imajine etme gücüdür, enerji kontrolüdür. Kısaca adına ne dersen de cisimleri bu sayede hareket ettirirsin yani başka bir varlıklarla hiç bir ilgisi yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SaykLoon Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Çok sağol ya nerdeyse iştahımı kaybetçektim .d hala ilgileniyomusun telekineziyle ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Uzun zamandır ilgilenmiyorum telekineziyle, ilgimi çekmiyor eskisi gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 telekinezi yaydığın enerjiyle maddeleri harekete geçirmendir.ama olaya başka varlıklar karışıyorsa ki bazı durumlarda olabiliyor o zaman yaptığınızın telekineziyle bir alakası kalmıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 telekinezi yaydığın enerjiyle maddeleri harekete geçirmendir.ama olaya başka varlıklar karışıyorsa ki bazı durumlarda olabiliyor o zaman yaptığınızın telekineziyle bir alakası kalmıyor. Üstteki yoruma aynen katılmakla beraber şunu da eklemek istiyorum; telekinezi yapmaya çalışırken yaydığın enerji başka varlıkları da farkında olmadan uyarabilir, dikkatlerini çekebilir. Olmayacak diye birşey yok ancak pek rastlanan bir durum değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
likable21 Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 gerçekten çok ilginç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.