ensiferum13 Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2008 Hello? Merhaba? is there anybody in there? Orada biri var mı? just nod if you can hear me Eğer beni duyuyorsan sadece başını salla is there anyone home? Evde biri var mı? come on, now Hadi ama yapma,şimdi i hear you're feeling down. Duyduğuma göre iyi değilmişsin. well i can ease your pain pekala, acını hafifletebilirim. get you on your feet again. Ayaklarını tekrar yere bastırabilirim. relax. Rahatla i need some information first. İlk önce bazı bilgiye ihtiyacım var. just the basic facts: Sadece temel gerçekler: can you show me where it hurts? Bana nerenin acıdığını gösterebilir misin? there is no pain, you are receding. hiç acı yok, uzaklaşıyorsun a distant ship's smoke on the horizon. ufukta kaybolan geminin dumanından you are only coming through in waves. Sen sadece dalgaları aşıp gelebilirsin. your lips move but i can't hear what you're sayin'. dudakların kıpırdasa da duyamıyorum ne dediğini. when i was a child i had a fever. Çocukluğumda ateşim çıktığında. my hands felt just like two balloons. Elim sanki iki balon gibi şişmişti. now i got that feeling once again. Şimdi aynı duyguyu yine yaşıyorum. i can't explain, you would not understand. Açıklayamam , anlayamazsın. this is not how i am. Bu ben değilim. i have become comfortably numb. Son zamanlarda rahatça uyuşmuş biri oldum. ok. Tamam. just a little pinprick. Sadece ufak bir iğne deliği there'll be no more. başka bir şey olmayacak -Screams- -Çığlıklar- but you may feel a little sick Fakat kendini biraz kötü hissedebilirsin. can you stand up? Ayağa kalkabilirmisin? i do believe it's working. good. Sanırım işe yaradı.güzel. that'll keep you going for the show Bu gösteriye devam etmeni sağlayacak. come on it's time to go. Hadi gitme zamanı geldi. there is no pain, you are receding. hiç acı yok, uzaklaşıyorsun a distant ship's smoke on the horizon. ufukta kaybolan geminin dumanından you are only coming through in waves. Sen sadece dalgaları aşıp gelebilirsin. your lips move but i can't hear what you're sayin'. dudakların kıpırdasa da duyamıyorum ne dediğini. when i was a child i caught a fleeting glimpse, çocukluğumda hızlı ani bir bakış yakalamıştım, out of the corner of my eye. Gözümün ucuyla i turned to look but it was gone. Ama tekrar baktığımda gitmişti. i cannot put my finger on it now. Şimdi parmaklarımı onun üzerine koyamıyorum. the child is grown, the dream is gone O çocuk büyüdü ve Rüya bitti. i have become comfortably numb. Rahatça uyuşmuş biri oldum. pink floyd un en güzel şarkılardan biri..... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 There is a house in New Orleans New Orleans'ta bir ev vardır They call the Rising Sun "Doğan Güneş" dedikleri And it's been the ruin of many poor boy Ve o birçok zavallı çocuğun yıkımı olmuştur Dear God I know I was one Ulu tanrım biliyorum biri de benim My mother was a tailor Annem bir terziydi She sewed my new bluejeans Benim yeni kotumu dikti And my father was a gamblin' man Ve babam bir kumarbazdı Down in New Orleans New Orleans'ta Now the only thing a gambler needs Bir kumarbazın tek ihtiyaç duyduğu Is a suitcase and a trunk Bir el çantası bir de kamyonettir And the only time he's satisfied Ve tatmin olduğu tek an Is when he's on drunk Sarhoş olduğu andır Oh mother tell your children Oh anneler evlatlarınıza söyleyin Not to do what I have done Benim yaptığımı yapmamalarını Don't spend your lives in sin and misery Hayatınızı günah ve sefalet içinde harcamayın In the House of the Rising Sun "Doğan Güneş" Evinde I got one foot on the platform Bir ayağım perona basıyor And the other on the train Diğeriyse trene And I'm goin’ back to New Orleans Ve New Orleans'a geri dönüyorum To wear that ball and chain O pranga ve zinciri yeniden takmak için There is a house in New Orleans New Orleans'ta bir ev vardır They call the Rising Sun "Doğan Güneş" dedikleri And it's been the ruin of many poor boy Ve o birçok zavallı çocuğun yıkımı olmuştur Dear God I know I was one Ulu tanrım biliyorum biri de benim bu parçayı bir cok kişi ve grup yorumlamıştır.animals,pink floyd,bob dylan,jimi hendrix vs vs.ama ben pink floyd dan dinlemenizi isterim.gerçekten iç yakıcı bir şekilde yorumladılar..parçanın sözleri de gercekten acı verici.şarkı sözlerini parcayla beraber takip etmenizi tavsiye ederim. parcada gecen ev de new orleans da bir genel ev. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 mükemmel ötesi bir parça bu yaa 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 ah sid ah:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 "House of the Rising Sun" veya diğer adı ile "Rising Sun Blues", New Orleans dolaylarından eski bir Amerikan folk şarkısıdır. Günümüze kadar gelebilmesinin nedeni, Joan Baez'in (1960) ve The Animals'ın (1964) bu parçayı yeniden yorumlamalarıdır. Bu parça sonrasında Rolling Stones'dan The Doors'a kadar her grubun repertuarında yer almış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 peki sen hangisinden dinlememizi tavsiye edersin scarred:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Her zaman Newcastle'lı Eric Burdon'u tek geçerim. Yani The Animals! (Bu arada Eric Burdon'un solo, veya sonraki grubu War'la albümlerini bulup da bana haber vermeyenin...) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 acıkcası bende sadece bu parcası var eric amcanın:) bulan arkadaşlar beni de görsün:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 @SCARRED pştt...küfür etme dolaylı da olsa:D ayrıca ben de vardı sanırım...söz vermiyorum bulursam veririm:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 sözleri çok güzel şarkının teşekkürler ensi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serdarscofield Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 ah o gitar solosu ahhhh..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 bu parça insanın depresyon dönemlerindeki haline ayna tutuyor adeta. Pink floydun en sevdiğim parçalarından biridir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest DeLioLuoRuM Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 şarkı mükemmel solosu kusursuz en duygusuz insana bile gerçekten birşeyler hissettirebilecek bir parça Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Her zaman Newcastle'lı Eric Burdon'u tek geçerim. Yani The Animals! (Bu arada Eric Burdon'un solo, veya sonraki grubu War'la albümlerini bulup da bana haber vermeyenin...) ee vermezsem nolurmus:) scarred madem album sarkı arıosun bana nie gelmiosun bosunamı koydular beni buraya the animals la ve war ile olan sarkılarını ve soul of a man albumu elimde mevcut bana nerden ulasıcagını biliosun seve seve yollarım hatta uygun bi zamanımda gnoxis player a da eklerim;) boogeeniz bu isler icin var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Yorumlayan gruplardan biride SCORPİONS dur ve unutulmaması gerektiğini düşünürüm onlardan da dinlemelisiniz:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 http://img.blogcu.com/uploads/PF_pf22.jpg hey you, out there in the cold hey sen, dışarıda soğukta duran getting lonely, getting old yalnızlaşıyorsun, yaşlanıyorsun can you feel me? beni hissedebiliyor musun? hey you, standing in the aisles hey sen, koridorda ayakta duran with itchy feet and fading smiles kaşınan ayaklar ve kaybolan gülüşlerle can you feel me? beni hissedebiliyor musun? hey you, dont help them to bury the light hey sen, ışığı gömelerine izin verme dont give in without a fight. savaşmadan pes etme hey you, out there on your own hey sen, orada yalnız duran sitting naked by the phone telefonun yanında çıplak oturan would you touch me? bana dokunur muydun? hey you, with your ear against the wall hey sen, kulağı duvarda olan waiting for someone to call out birinin seslenmesini bekleyen would you touch me? bana dokunur muydun? hey you, would you help me to carry the stone? hey sen, bana taşı taşımamda yardım eder miydin? open your heart, im coming home. kalbini aç, eve geliyorum but it was only fantasy. ama bu sadece fanteziydi the wall was too high, duvar çok yüksekti as you can see. görebildiğini üzere no matter how he tried, ne kadar çabalarsa çabalasın he could not break free. özgür kalamadı and the worms ate into his brain. ve solucanlar beynini yedi hey you, standing in the road hey sen, yolda ayakta duran always doing what youre told, hep sana söyleneni yapıyorsun can you help me? bana yardım edebilir misin? hey you, out there beyond the wall, hey sen, orada duvarın ötesinde olan breaking bottles in the hall, holde şişeleri kıran can you help me? bana yardım edebilir misin? hey you, dont tell me theres no hope at all hey sen, bana hiç umut olmadığını söyleme together we stand, divided we fall. birlikte ayakta duruyoruz, ayrılırsak düşeriz http://www.forumena.com/members/killer-man-albums-rock-metal-muziginin-efsaneleri-picture262-pink-floyd.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 http://i41.tinypic.com/24oa5y1.jpg I am just a new boy Stranger in this town Where are all the good times? Who's gonna show this stranger around? Ooooo I need a dirty woman Ooooo I need a dirty girl Will some woman in this desert land Make me feel like a real man? Take this rock n roll refugee Ooo Babe, set me free Ooooo I need a dirty woman Ooooo I need a dirty girl Ooooo I need a dirty woman Ooooo I need a dirty girl (Phone Ringing) [Man:] "Hello?" [Operator:] "Yes, a collect call for Mrs. Floyd from Mr. Floyd. Will you accept the charges from the United States" (Phone is Hung Up) "He hung up. Is this your residence, sir?" "I wonder why he hung up..." "There must be someone else there besides your wife to answer." (Phone Ringing) [Man:] "Hello?" [Operator:] "This is the United States calling." "Are we reaching?" (Phone is Hung Up) "See he keeps hanging up." "But it's a man answering." (Operator cuts connection) Gençlik Hırsı Yeni gelmiş bir delikanlıyım Bir yabancıyım bu kentte Nerede o hoş vakitler Bu yabancıyı kim tanıtacak çevreye Ooooooooooh pis bir kadına ihtiyacım var Ooooooooooh pis bir kıza ihtiyacım var Buz gibi bir kadın yok mu hiç çöle benzeyen bu yerde Gerçek bir erkek olduğumu hissetmemi sağlayacak, Rock'n roll'umu elimden alacak, Oooooh bebek beni rahat bırak Ooooooooooh pis bir kadına ihtiyacım var Ooooooooooh pis bir kıza ihtiyacım var 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 http://i42.tinypic.com/25pgyvd.jpg High Hopes beyond the horizon of the place we lived when we were young in a world of magnets and miracles our troughts strayed constandly and without boundary the ringing of the division bell had begin along the long road and on down the causeway do they still meet there by the cut there was a ragged band that followed in our footsteps running before time took our dreams away leaving the myriad small creatures trying to tie us to the ground to a life consumed by slow decay the grass was greener the light was brighter with friends surrounded the night of wonder looking beyond the embers of bridges glowing behind us to a glimpse of how green it was on the other side steps taken forwards but sleepwalking back again dragged by the force of some inner tide at a higher altitude with flag unfuried we reached the dizzy heights of that dreamed of world eneumbered forever by desire and ambition there's a hunger still unsatisfied our weary eyes still stray to the horizon though down this road we've been so many time the grass was greener the light was brighter the taste was sweeter the nights of wonder with friends surrounded the dawn mist glowing the water flowing the endless river forever and ever Büyük Umutlar Gençliğimizin ufkunun ötesinde Mıknatısların ve mucizelerin dünyasında Düşüncelerimiz kararlı sınırsız bir şekilde yolunu yitirdi Paylaştıran çan çalmaya başlamıştı Long Road boyunca ve Causeway’in aşağısında Cut onları hala buluşturuyor mu? Yırtık pırtık bir şerit vardı ayak izlerimizi takip eden Koşmak, zaman düşlerimizi almadan önce Bizi dünyaya bağlamaya çalışan milyarlarca küçük yaratığı terk ediş Ve bizi yavaşça çürüyerek tükenmiş bir hayata bağlamaya çalışan Çimenler daha yeşildi Işık daha parlaktı Dostlarla çevriliydi Hürriyetin geceleri Ardımızda parlayan köprülerin közlerinin ötesine bakıp Diğer yakanın nasıl yeşil olduğuna görmek İleri atılmış birkaç adım fakat uyur gezer geri dönmek İçe doğru bir akının güçle geri çekmesi Daha yüksek bir seviyede, bayrak açık O düşlediğimiz dünyanın baş döndürücü yüksekliğine uzandık Arzu ve hırsla sonsuza denk bağlanmış Halen doyurulamamış bir açlık var Bu yolu bir çok kez öğrenmiş bulunuyoruz Çimenler daha yeşildi Işık daha parlaktı Duyum daha tatlıydı Dostlarla çevriliydi Hürriyetin geceleri Parlayan şafak sisi Akan su Sonsuz ırmak 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemystery Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 Emeğine sağlık Ensiferum13.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sally Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 Harika,teşekkürler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sally Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2009 Echoes Overhead the albatross Hangs motionless upon the air And deep beneath the rolling waves In labyrinths of coral caves The echo of a distant time Comes willowing across the sand And everything is green and submarine And no one showed us to the land And no one knows the wheres or whys But something stirs and Something tries And starts to climb towards the light Strangers passing in the street By chance two separate glances meet And I am you and what I see is me And do I take you by the hand And lead you through the land And help me understand the best I can And no one calls us to move on And no one forces down our eyes And no one speaks And no one tries And no one flies around the sun Cloudless everyday you fall Upon my waking eyes Inviting and inciting me to rise And through the window in the wall Come streaming in on sunlight wings A million bright ambassadors of morning And no one sings me lullabies And no one makes me close my eyes So I throw the windows wide And call to you across the skies. ----------- Yukarıda havada asılı duruyor albatros Ve yuvarlanan dalgaların derinliklerinde Mercan kayaların labirentlerinde Uzak bir zamanın yankısı Kumsala vuruyor ağlamaklı Ve herşey yeşil ve denizin altında Ve kimse göstermedi bize karayı Ve kimse bilmiyordu nerede ya da neden olduğunu Fakat bir şey kıpır kıpırdı ve birşey çabalıyor Ve başlıyordu ışığa doğru tırmanmaya Sokaktan geçen yabancılar Rastlantıyla karşılaşır iki ayrı bakış Ve ben 'sen'im ve gördüğüm şey ise 'ben' Ve elinden tutuyorum senin Ve yol gösteriyorum karada Ve yardım ediyorsun bana daha iyi anlayabilmem için Ve kimse seslenmiyor bize ilerlememiz için Ve kimse kapatmaya zorlamıyor gözlerimizi Ve kimse konuşmuyor ve kimse çabalamıyor Ve kimse uçmuyor güneşin etrafında Her sabah açılan gözlerimin önüne geliyorsun capcanlı Çağırarak ve kışkırtarak beni kaldırıyorsun Ve duvarımdaki pencereden İçeri akıyor güneş ışığın kanatlarında Sabahın bir milyon parlak elçisi Ve kimse ninniler söylemiyor bana Ve kimse yumdurmuyor gözlerimi Ve bende açıyorum pencerelerimi Ve bende sesleniyorum sana doğru gökyüzü boyunca 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2009 Işte sally den beklenilen bir topik daha yüzyılın şarkılarından biri değilmi ? Tatta pinkfloydun tamda kendine göre şarkılarından biri ... Teşekkürler bu güzel çağrışım için.... Yine efes şişe vakti ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2009 23 dakikalık parçayı bana 2 dakikada bitmiş gibi hissettiren şaheser..teşekkurler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 Eşsiz bir şahaser; Pink Floydun en kaliteli parçalarından biri (Hatta bana göre kalitelisi). Adamı resmen koparır. Onca uzunluğuna rağmen asla sıkmaz. Yalnızken ve gürültüsüz bir ortamda dinlenmesi gereken bir parça. Parçanın üçüncü, psychdelic efektlerin bol bol kullanıldığı bölüm, bende, genelde, gecenin bir yarısı, karanlık bir dağ başındaymışımcasına bir his uyandırır. İkinci bölümü (efektlere geçmeden önce ki ritmik bölüm) Eski türk filmlerinde, zengin gençlerin dans partilerine sık sık eşlik etmiştir (Hani o komik hippie özentisi danslarda:). Kısaca parça 4 bölümden oluşur ve hepside birbiriyle mükemmel derecede uyumludur. Not: Parça uzunluğundan dolayı youtube'da parçalar halinde mevcuttur. http://www.yasaktube.net/video+izle.php?tag=pink+floyd+echoes&type=tag&video_id=Hurn3-Y2b1g http://www.yasaktube.net/video+izle.php?tag=pink+floyd+echoes&type=tag&video_id=6y1bTyOMqqU Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 http://www.yasaktube.net/watch.php?vid=0I9q1wo3ZxE buda son zamanlarında verdigi bir konserde ECHOES... yıllar sonra ve canlı.. arada bir fark olmaması ... onun PİNK FLOYD olmasını saglayan en buyuk ozellik sanırım .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.