Atamertes Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2012 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Sevdiğiniz parçaları değişik bir tarzda dinlemekten zevk alır mısınız? Ben çok hoşlandım tarzlarından. Yalnız tüm o "daba daba, dandindandin dodo" şeyleri nedeniyle canlı performanslarını çok merak ediyorum Mutlaka dinlemeniz gereken, enerji veren cover sever bir grup... İşte bazı parçaları... http://youtu.be/vyHcIHssdHA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2018 Wishmaster'i tek geçerim. Bence Nightwish'inkinden bile iyi. dürüli dirili dürili dam dam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2018 Rebellion bende o etkiyi yaratıyor. Canlı dinlemek lazım bir de... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.