Who Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2012 Labrinth Come In… Labrinth gel içeri Ladies And Gentleman Bayanlar Baylar This Is Something They Call A Ground-Breaker, Breaker… Yeri yaran denilen bir şey bu, yeri yaran So Let Me First Apologize O yüzden izin verin önce özür dileyeyim To The Shirts And The Ties Gömlek ve kravat için For Your Make Up Makyajınız için Cause I Make You Ugly Çünkü sizi ben çirkin yaptım As Soon As It Drops Düşer düşmez We're On A Rampage Öfkelendik Bottles Poppin' Off Şişeler patladı Before You Know It Siz bilmeden önce There's Rubble And Dust Moloz ve toz vardı Cuz We Be Crashing It Up Çünkü biz çarpışmıştık Somebody Say Birileri You Better Run Kaçsanız iyi olur dedi Yeah! I Predict An Earthquake Up In Here Burada bir depremi önceden haber veriyorum Say Yeah! Evet de I Predict An Earthquake Up In Here Burada bir depremi önceden haber veriyorum Cause We So, Bounce On It, So Bounce On It Çünkü biz üzerine çok atladık Let's Smash Some It, Yeah Mosh For It Hadi biraz parçalayalım, kalabalığı yararak ilerleyelim Hey Yeah! We Can Make An Earthquake Up In Here Burada bir deprem yaratabiliriz Ladies And Gentleman Bayanlar ve Baylar What You're About To Witness Şahit olmak üzere olduğunuz şey It's No Illusion Bir ilüzyon değil And Now, We Got The Bass Banging From Head To Buckingham Palace Ve şimdi, sesimiz tepeden Buchingham Sarayına ulaşacak They're All Moving Hepimiz gidiyoruz Hey Simon, We're F*Cking Them Up Hey Simon, onları … Turning In Syco Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 buna bayılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.