mavi siyah Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2012 Bugün Canım arkadaşım quest in doğum günüymüş ama çaktırmamış bu saate kadar. Ancak şimdi haberim oldu ...Buradan kutlayalım o zaman . İyi ki doğdun canım arkadaşım .... Bu da pastan http://img-fotki.yandex.ru/get/5905/svetlera.1fd/0_593b2_ef1270b1_L Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Mutlu huzurlu sağlıklı sevgi dolu nice yıllara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Doğum günün kutlu olsun Umarım yeni yaş en çok istediklerini getirir sana... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 mutlu yıllar. . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Daha tanışmadık ama kutlu mutlu olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Nice Senelere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Doğum günün kutlu olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 mutlu yıllar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 doğum günün kutlu olsun sağlıklı nice yaşlaraaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Bugün Canım arkadaşım quest in doğum günüymüş ama çaktırmamış bu saate kadar. Ancak şimdi haberim oldu ...Buradan kutlayalım o zaman . İyi ki doğdun canım arkadaşım .... Teşekkürler arkadaşım tüm iyi dileklerimin seninlede olsun Mutlu huzurlu sağlıklı sevgi dolu nice yıllara Teşekkürler aynı dilekler seninlede olsun Doğum günün kutlu olsun Umarım yeni yaş en çok istediklerini getirir sana... Teşekkürler tüm iyi dilekler seninlede olsun mutlu yıllar. . Teşekkürler Daha tanışmadık ama kutlu mutlu olsun Tanışırız daha buralardayız uzun zamanlar Nice Senelere Teşekkürler Doğum günün kutlu olsun Teşekkürler mutlu yıllar Teşekkürler doğum günün kutlu olsun sağlıklı nice yaşlaraaa Teşekkürler aynı dilekler seninlede olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Tanışmışlığımız konuşmuşluğumuz yok ama site içinde çoğu üyeler içinde değerli ve sevilen bir üye olduğunu biliyorum gerek yorumları olsun gerek paylaşımları olsun İyiki doğdun Quest nice yeni mutlu macera dolu yıllar dilerim hayatını anlamlı ve zevk alarak yaşaman dileğiyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Tanışmışlığımız konuşmuşluğumuz yok ama site içinde çoğu üyeler içinde değerli ve sevilen bir üye olduğunu biliyorum gerek yorumları olsun gerek paylaşımları olsun İyiki doğdun Quest nice yeni mutlu macera dolu yıllar dilerim hayatını anlamlı ve zevk alarak yaşaman dileğiyle Teşekkürler güzel düşüncelerin ve görüşlerin için aynı güzel dilekler seninlede olsun:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 http://mazeofthoughts.files.wordpress.com/2011/02/happy_birthday.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 http://mazeofthoughts.files.wordpress.com/2011/02/happy_birthday.jpg http://www.netglimse.com/images/events/thanksgiving_day/thanksgiving_day07.gif Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Nice senelere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Nice senelere Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 sana fakir pastası yaptım. param olunca gidip en güzelinden alıcam. http://www.kralinblogu.com/wp-content/uploads/2011/11/kekskuchen_1.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Suliet Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Doğum günün kutlu mutlu olssssunn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 sana fakir pastası yaptım. param olunca gidip en güzelinden alıcam. http://www.kralinblogu.com/wp-content/uploads/2011/11/kekskuchen_1.jpg püsküüütlü pastaaaa ben paraya kıydım aldım kocaman pastaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Doğum günün kutlu olsun QuestReaper. Labneli pasta resmi koyacaktım da resmini bulamadım. (yapabildiğim pasta çeşidi bi o var ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Nice mutlu yıllara. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTBRXWx6ecGrKBvxgchh5yecJ-ViTc152YDvNBQ1k_OeErjWEVW0BxcXDwi Bu mudur labneli pasta Sphynxinator Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Nice mutlu yıllara. Teşekkürler sana fakir pastası yaptım. param olunca gidip en güzelinden alıcam. Teşekkürler lezzetli güzel görünüyor Doğum günün kutlu olsun QuestReaper. Labneli pasta resmi koyacaktım da resmini bulamadım. (yapabildiğim pasta çeşidi bi o var ) Teşekkürler bulunca armağan edersin Doğum günün kutlu mutlu olssssunn Teşekkür ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Doğum günün kutlu olsun Quest mutlu senelere (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Doğum günün kutlu olsun Quest mutlu senelere (: Teşekkürler Sting aynı dilekler seninlede olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.