SaykLoon Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2012 Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar Bi sorum olucak size ; Şimdi telekineziyle uğraşan biri Asa ve ya taş ve kristallerle beraber yapsa daha iyi bi sonuç alabilir mi ? [Mesela] Psi ball yada levitasyon çalışan biri kantaşı olan bi yüzükle çalışırsa ve ya bi yüzük kombinasyonuyla (sadece örnek taşlar hakkında pek bişey bilmiyorum) Yeşim ,kaplan gözü, kuvars, kantaşı gibi çalışırsa daha etkili olur mu ? Yada örnek psi wheel yapan biri izlediyseniz bilirsiniz Sihirbazın Çırağı filmindeki Horvath'ın asası gibi bir asasyla çalışırsa ve asada bi taş kombinasyonu olursa daha etkili olabilir mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Mantıksal olarak olmaz. Çünkü enerji vücudundan çıkacak arada ne kadar az engel olursa o kadar iyi. Tabi bu sadece benim görüşüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SaykLoon Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Peki ama Bazı taşlar zihni arındırır rahatlatır bazıları odaklanmayı arttırır psişk güçleri güçlendirenlerin olduğunuda duymuştum. Ve bide benm gümüş bi yüzüğüm var onunla çalıştığımda nispeten daha iyi sonuç aldım . varsa dene istersen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkcan942 Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Arkadaşım safir ve azurit taşı sezgisel güçleri arttırdığı ve psişik güçlerini arttırdığı söylenir.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nepafter37 Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Çok fazla bilgim yok ama pek sanmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Arkadaşım güzel bir noktaya değinmişsin evet telekinezi ve diğer kinezilerde asa başarıyı arttırır çünkü asa bedeninden çıkan enerji akımını tek bir noktaya toplamana yardımcı olur. Ben şahsen asa kullanarak daha iyi yapıyorum elimi avizeye doğrulttuğumda avizeye hiçbirşey olmuyorken asa varken tuttuğumda avize sallanmaya başlıyor. Sadece telekinezi değil her kinezide deneyebilirsin bunu. Ama asa yapmak incelik ister aslında asa olarak 11-12 boylarında resim fırçası bile kullanabilirsin. Ama asaların kutsama ve enerji yükleme için uzun ritüelleri var onlarıda kısa zamanda paylaşıcam umarım. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nepafter37 Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 necropolis verdiğin bilgiler için teşekkürler.Bunu bildiğim iyi oldu boş olduğum zaman bununla ilgili bi araştırma yapacağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 necropolis verdiğin bilgiler için teşekkürler.Bunu bildiğim iyi oldu boş olduğum zaman bununla ilgili bi araştırma yapacağım Bahsettiğim yazıyı yazdım adminler onaylasın okursun. Yardımcı olduysam ne mutlu bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nepafter37 Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Necropolis hadi artık ulaş bi bana ya :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkcan942 Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Asa derken asayı nereden bulucaz sopa mı alıyım sadece bir resim göstersin satın mı alınıyor kendimiz mi yapıcaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Necropolis hadi artık ulaş bi bana ya :S Kardesim msn facebook veremiyorum sen bana sorularini yolla uzun anlatim olursa veririm --------- Asa derken asayı nereden bulucaz sopa mı alıyım sadece bir resim göstersin satın mı alınıyor kendimiz mi yapıcaz Yazdigim yazi onaylansin tum detaylar var orda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nepafter37 Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Normal sopa bi işe yaramaz ki içine kristal koycan // Yani öyle anladım // boşverin zaten öyle aletleri sevmem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkcan942 Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 necropolis özelden atsana bana konuyu full okuyum bekleyemicem lütfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BeRMuDa Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 konunun linkini bilen varsa gönderebilir mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ratata Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 ben enerjinin bi eşyaya bi süreliğine yapışabileceğine inanırım ama o sürenin yarım saatten de az olduğunu düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara brn Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 asa yerine özel eşyalarımızdan birini kullanablrmiyiz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turab Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 asaya falan gerek yok arkadaşlar asalar benim bildiğim varlık çağırma rituellerinde falan kullanılır. eğer enerjinizi yönlendirmek istiyorsanız elinizle işaret parmağınızı kullanın bir yeri işaret eder gibi aynı yola gelilir.Aslında bunada gerek yok ama bedeninizden bir parça olursa daha iyi olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WitchOFblooD Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 asaya falan gerek yok arkadaşlar asalar benim bildiğim farklık çağırma rituellerinde falan kullanılır. eğer enerjinizi yönlendirmek istiyorsanız elinizle işaret parmağınızı kullanın bir yeri işaret eder gibi aynı yola gelilir.Aslında bunada gerek yok ama bedeninizden bir parça olursa daha iyi olur Asa farklı olduğu/göründüğü için bazılarına daha cazip geliyor oysa varlık çağırımları ve benzeri ritüellere yardımcı bir araç sadece... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turab Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Asa farklı olduğu/göründüğü için bazılarına daha cazip geliyor oysa varlık çağırımları ve benzeri ritüellere yardımcı bir araç sadece... bende varlık yazacaktım farklık yazmışım düzelteyim katılıyorum bu arada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soowr Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Arkadaşım güzel bir noktaya değinmişsin evet telekinezi ve diğer kinezilerde asa başarıyı arttırır çünkü asa bedeninden çıkan enerji akımını tek bir noktaya toplamana yardımcı olur. Ben şahsen asa kullanarak daha iyi yapıyorum elimi avizeye doğrulttuğumda avizeye hiçbirşey olmuyorken asa varken tuttuğumda avize sallanmaya başlıyor. Sadece telekinezi değil her kinezide deneyebilirsin bunu. Ama asa yapmak incelik ister aslında asa olarak 11-12 boylarında resim fırçası bile kullanabilirsin. Ama asaların kutsama ve enerji yükleme için uzun ritüelleri var onlarıda kısa zamanda paylaşıcam umarım. Mantıklı denemek lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Önce asa kullanmayı öğrenmek lazım seyrettiğiniz filimlerdeki gibi asayı havaya kaldırınca vücüdünüzda ki enerji asanın ürettiği enerji ile birleşip çalısmalarınıza fayda falan sağlamaz . Evet konular ve bilgiler fantastik ancak gerçeklikten de sapmamak lazım . Asa ne için kullanılır bunun farkına varın .. Ve ne tür bir asa ? Psişiç çalışmalar farklı şeydir majikal çalışmalar farklı . ikisini bir çalışma içine alıp asa ve benzeri materyellarınızı ortak kullanmak istiyorsunuz peki ayrı ayrı ne kadar tecrübeniz var ? asanıza yazık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turab Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Önce asa kullanmayı öğrenmek lazım seyrettiğiniz filimlerdeki gibi asayı havaya kaldırınca vücüdünüzda ki enerji asanın ürettiği enerji ile birleşip çalısmalarınıza fayda falan sağlamaz . Evet konular ve bilgiler fantastik ancak gerçeklikten de sapmamak lazım . Asa ne için kullanılır bunun farkına varın .. Ve ne tür bir asa ? Psişiç çalışmalar farklı şeydir majikal çalışmalar farklı . ikisini bir çalışma içine alıp asa ve benzeri materyellarınızı ortak kullanmak istiyorsunuz peki ayrı ayrı ne kadar tecrübeniz var ? asanıza yazık Majikal için istemedikleri belli fakat psişik için asayı hiç duymamıştım :S varmıdır bunun yapılışı sitede ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AliBerkcann Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 konu eski ama bende düşünüyorum psişik çalışmalar için kullanılan asayı ama nasıl yapılıp kullanılacağını bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AliBerkcann Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 necropolisin konusu onaylanmamış herhalde çünkü bayağı olmuş zaten telekinezi için asa yapımı falan bilen varsa söyleyebilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.