BloodyMary Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2012 Elele dergisi şubat sayısında Güneş ve Ay Tarotu veriyor. Alan kimseyi göremeyince ben alıyım dedim açıklamaları da mevcut ve gayet basit görünüyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Kız arkadaşım aldı Daha kaliteli bir şey bekliyordum uyduruk iskambil kağıdı yapmışlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfenlied Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 bence fena görünmüyor. sadece kartların boyutu ufak. ve arkasında elele reklamı var =) yani pek karizmatik görünmüyor okadar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
toprakmimar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 aldım cok sevmedım.kendıne göre sembolızmalar koymus.çızımlerde kagıtlarda uyduruk.ama metal kutusu guzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.