Atamertes Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2012 Çoğumuzun canı sıkılan sekreterlerde veya ders çalışmaktan bunalan öğrencilerde gördüğümüz bu hareketler dünyanın birçok yerinde hobi olarak yaygınlaşmaktadır. Öyle ki artık bunun için özel kalemler üretilmeye bile başlanmış. Hobiye başlamak isteyenler kendi kalemini rehbere göre tasarlayabilir veya satın alabilir. Kalem merkezli bu hareketlerin daha iyi yapılması için kaleminizin bir takım özellikler taşıması gerekmektedir: -Ağırlık noktasının ortada olması, -Çok hafif olmaması, -Kalın olmaması lazım ( örnek olarak şişman faber castelller uygun değil), Uzunluk olarak ise 20 cm uygundur. Dipnot: Forumda hobi adında bir başlığın bulunmamasından mütevellit konuyu açarken baya kıvrandım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Near N Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 biliyorum ben bunu, ben zaten moonlight (samet) in arkadaşıyım belki biliyorsundur kalem nerden almalıyım ?sence.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Bilmiyorum, nette çeşitli satıcılar var bu hobiyle ilgili sitelerde var. link vermek istemedim gugıla yazarak bulabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Hobi falan değil sanat bu ya beceremeden ölmesem bari Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyppo Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 takip edemedim resmen. adamlar aşmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Morgen Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 [video=youtube;1q7s4E94-No] Arkadaşlar şiddetle yapmak istediğim ancak bir türlü beceremediğim bir hobi.İnsana ayrı bir hava katıyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 http://www.gnoxis.com/pen-spinning-kalem-cevirme-47116.html Ben önce doğru düzgün çevirmeyi öğreneyim, bunlara da bakarız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Hiç beceremedim. Lanet spinning. Seneler önce sıra arkadaşım çevirirdi artistik hareketler yapardı, ne sinir olurdum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 UZakdoğular akmış gitmiş ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Morgen Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Bizlerde istersek akarız ama tembeliz aga...Ama ne havası var la... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Yüzüme çarpar diye korkarım ben. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Ben de çevirdiğimi sanıyordum,biz bunu lisede okulda öğreniyorduk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Morgen Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Bizim artiz matematikçi birkaç hareket yapardı ilkokulda.Hocam nasıl yapıyorsunuz diye sorduğumuzda "Çok soru çözün sizde yaparsınız" diyordu.La bu matematikçilerin tek hedefleri soru çözdürmek mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.