Nora Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2006 Arkadaşlar tekrar yazmaya gerek yok aslında site sahibinin kocaman harflerle yazdığı başlığı lütfen gözden kaçırmayalım. (gnosis bir arkadaşlık sitesi değildir) ... Ayrıca şöyle bir forumu gözden geçirirseniz paylaşımların nasıl olduğunu ve bir takım istenmeyen davranışların nasıl karşılık bulmadığını farketmiş olursunuz. Bunlar hepimizin dikkat etmesi gereken şeylerdir. İster özel mesajlarda ister foruma gönderilen mesajlarda. Bunları aklımızda tutalım ki burası hepimiz için keyifli bir alan olsun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 rahatsız eden mi var yoksa çocğu testi kırılmadan öncemi döviim dedin eğer rahatsız eden varsa mescaliiiiinn diyebilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Herşeyi mescalin den beklememek lazım:) keyifler kaçmasın hepimiz burda üyeyiz ufaktan uyariim dedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 e mescaline söleyelim sabitlesin bu konuyu bunu mecburen mescalinden beklicez benim ööle bi yetkim yok senin varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 yok tabii.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Neden sabitlenmesini istediniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 hani yeni katılan arkadaşlar densizlik yapmadan önce forumda kuralları ii bi öğrensinler die çünkü girenlerin çoğu forum kurallarını bile okumadan kayıt oluyo yada ben öle zannediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Valla benim böyle bir isteğim yok.. okuyacak olan okur zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 aramıza yeni bir arkadaş katıldı dream_boy hoş geldin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 hoş geldiiiiiiiiiiiiiiin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Caglayan Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Tyzecim bana böyle hosgeldin merasimi düzenlemediniz, söyle bandolu, marsli KÜSTÜM Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 ALINTI(Caglayan @ 8 09 2006, 23:19 ) 10670[/snapback] Tyzecim bana böyle hosgeldin merasimi düzenlemediniz, söyle bandolu, marsli KÜSTÜM [/b] bu benim arkadaş.. seni tanımam etmem bileee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest dream_boy Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 efet arkadaşlar ben burda yeniyim benimlede ilgilenirseniz çok sevinirim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 öncelikle yukarıda yaznları okuyabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Caglayan Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 teyzecim bu daha 20 yasinda sen cocuklarlami arkadaslik yapiyon ne ayip......ALI TOPU AT...AHMET EVE GIT Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 ışık ılık süt iç akıl yaşta değil baştadır niye şimdi 20 yaşında diye adam yerine koymiicanmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Caglayan Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 adam yerine koymak ... !!!!... cok negatif sin vhercle... adamliktan bir sey yazmadim...Teyzeme kizdirma latifesi olsun istedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 tamam o zaman latife yaptıysan... ama inanamadığım bi konu var bana negatif dedin burdan soruyorum herkese ben negatifmiyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 caglayannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn akıllı ol büyük müyük dinlemem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Caglayan Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Kizma Teyze... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 ALINTI(vhercle @ 8 09 2006, 23:33 ) 10681[/snapback] tamam o zaman latife yaptıysan... ama inanamadığım bi konu var bana negatif dedin burdan soruyorum herkese ben negatifmiyim [/b] sen birtanesinnnnnnnnnnn pozitifsin pozitif Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 dream_boy,arkadaşım sitenin yenisi ben yokken yardımcı olursanız sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 eftalyaaaaaaa sağol teşkür ederim sen benden daha pozitifsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest dream_boy Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 çağlayan istersen fasla küçük beynine güvenme.... sen stendap okuluna felanmı gittinnn burda bence stendapçılara yer yok gibime geliyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest dream_boy Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 nese gene latife yaptım..... eftelya tşkler.......çağlayan şaka kaldırırsın dimi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.