darklight Oluşturma zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 15, 2007 haggardın müthiş parçası ... bu görüntülerle tam olmuş hani... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 haggard bir çok şarkısını severek dinlediğim bir grup. paylaşım için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 gecen sene konserine gidemedik buyuk ayıp ettik.videolarıyla yetiniyorum hala:( tesekkurler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darklight Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 YouTube - haggard-Lost Ruth 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 bu müzik tarzı hiç bana göre degil ama avtarlarla müzik çok hoş olmuşş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 enn sevdiğimdir teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 yahu aynı grubun videolarını ayrı ayrı başlıklar halinde açmayın lütfen. dikkat! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 haggardın en sevdigim sarkılarından biri:) tesekkurler paylasım icin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wanda Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2007 YouTube - Awaking the Centuries - Haggard bu da benden olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2007 Teşekkürler Wanda herr mannelig olarak açılmış başlık ama biz onu değiştirelim videoları buraya toplayalım en güzeli... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2007 nora senden beklemezdim ama gercekten hayranım müzük zevklerine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 http://facebookvideoindir.gen.tr/haggard-per-aspera-ad-astra-hq.html sanırım yoktu bu video forumda... Ben beğeniyorum zira. Telefon melodim. introsu gayet uygun bence .. eveeeeet... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Bir kaç sevdiğim parçası Radimaniou Choir diye bir şarkılarıda var ama onu bulamadım ekstradan ekleyeyim dedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.