Jump to content

Cadılık ile ilgili diziler yabancı veya türkçe farketmez

TheCraft

Önerilen Mesajlar

Pek yok sanırım. Olanlarında gerçekle alakası yok ama sırf vakit geçirmek içinse bir kaç tane vereyim;

The Secret Circle (direk cadılarla ilgilidir)

The Vampire Diaries (Vampirlerle ilgili olsada büyük oranda cadılarda var.)

Kimi zaman supernatural diziside işlemekte :)

Film olarakta vodoo işleyen en sevdiğim filmlerden Skeleton Key var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Charmed diye bir dizi var, sırf üç cadıyı konu alıyor ama benim beğenmediğim bir dizi...

Ariakas'ın dedği gibi ikisinde cadılar var lakin yine the secret circle oldukça kötü, daha çok fantastik ergen dizisi

Şu ana kadar izlediğim en iyi cadı sahneleri (Abartmıyorum) True blood'un dördüncü sezonunda var. Onu takip edebilirsin. (adamlar gerçek büyü kullanmışlar!)

Merlin var, Kral Arthur efsanesini anlatıyor. Yine büyü-kelt kültürüyle alakalı. (büyüler uydurma)

buffy var meşhur, oradaki ana karakterlerden biri cadı ve oldukça güzel bir dizi kesinlikle tavsiye ederim =)

Aklıma gelenler bubkar

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Genel olarak vampirler. Vampir ırkı dünyaya kimliğini açıklamış. Vampir federasyonu kurulmuş ve Japonya yapay kan yani True Blood üretimine başlamış. Bu sayede artık insanlardan beslenmiyorlar. Temel senaryo bu ama değişiyor. Periler, ruhlar, cadılar, kurt adamlar, şekil değiştiriciler her şeyden var :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

son bişey sorucam vampir günlükleri gibi bebekçemi yoksa korkunç bir dizimi

Korku adına; bu dizilerden hiçbirisi bence korku değil.

Vampir günlükleri başlarda bana da ergen işi geliyordu.

Ama son sezon daha iyi.

Secret Circle direk ergen işi; öylesine izliyorum.

True Blood; gayet adult bir dizi ama onun da sezon araları çok.

Bir izleyin; siz karar verin.

The Gates diye de bir dizi var; vampir konulu.

Pek sürükleyici değil ama; bir izleyin, karar verin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Secret Circle ergen işi evet ama niyeyse sardı beni :)

Vampire Diaries başlarda çok ergen dizisi, alacakaranlık vari geliyor ama ilk sezonu atlatabilirsen aşıyo bu durumları :)

True blood fazla kan ve erotizm içeriyor. Korku demek doğru olmaz vahşi demek doğru olur :) Spartacus vari...

The Gates sevemedim ben maalesef. Bunlar dışında türlerde dizi istersen ;

Bilim Kurgu ; Fringe , Alcatraz

Fantastik ; Legend of the Seeker , Merlin öneririm :) Animelerede göz atabilirsin tabi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar cevap verip beni aydınlattığınız için

The Secret Circle severek izlerim

Vampir Günlükleri İzliyorum ama bu aralar sıkılmaya başladım 2. sezon daha güzeldi vampir günlüklerindede asıl ilgimi çeken şey bonnie ve büyülerizaten

True Blood'a bi bakıcam inşallah beğenirim

The Gates pek sarmadı beni

Merlin güzel ama bana göre sıkıcı

Charmed dizisine bi bakıcam

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Buffy ve Angel kesinlikle bir dönem çok popüler dizilerdi vampir ve cadı temalarında, onları izleyerek büyüdüm desem yeri var. Ama cadılık için Charmed ı öneririm çünkü kuralları benziyor 3 ler yasası, karşılığı olmayan büyü olmaz falan... Secret Circle kesinlikle ergen işi ama biraz sarıyor izleyince. Bir de Ariakas'a katılıyorum ve Legend of the Seeker 'ı öneririm epic bir hikaye.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

8 ekimde american horror story coven yayınlanacak.sabırsızlanıyorum cadıları oldukça hardcore göreceğiz bence. teaser'ları bile tüylerimi diken diken etmeye yetti.true blood'a zaten laf söyleyemem adamlar almış yürümüş.charmed güzel aslında ama yapım yılından dolayı fazla basit kaçıyor.eastwick vardı ama final falan yapılmadan kaldırıldı.secret circle'ı hiç sevemedim.the vampire diares da pek sevdiğimi söyleyemem ama büyüler cadılar var.game of thrones çok iyi mesela melisandre adında bir cadı var.ayrıca ejderhalar,yüzünü değiştiren adamlar falan var.ha buffy'i de atlamamak lazım çok seviyorum o diziyi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...