AurorA Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2012 Just A Man - Sadece Bir Erkek Sky is clear tonight Gökyüzü bugün bulutsuz Sky is clear tomorrow Gökyüzü yarın bulutsuz A star is out Bir yıldız dışarıda I reach for one to sparkle in my hand Bir tanesine uzanıyorum elimde parıldaması için... A star is out Bir yıldız dışarıda I will not touch you, I am just a man. Sana dokunmayacağım, ben sadece bir erkeğim Sky is clear tonight Gökyüzü bugün bulutsuz Sky is clear tomorrow Gökyüzü yarın bulutsuz And every night I shut my eyes Ve her gece gözlerimi kapatırım So I don't have to see the light Böylece ışığı görmek zorunda kalmam Shining so bright Çok aydınlık parlıyor I'll dream about a cloudy sky, Bulutlu bir gökyüzü hayal edeceğim A cloudy sky Bulutlu bir gökyüzü I'll dream about a cloudy sky, a cloudy Bulutlu bir gökyüzü hayal edeceğim, bulutlu "man was born to love- Erkek sevmek için doğdu- Though often he has sought Her ne kadar arasa da Like icarus, to fly too high- İkarus gibi çok yükseklere uçmayı And far too lonely than he ought Gerektiğinden çok daha yalnız kalsa da To kiss the sun of east and west Doğunun ve batının güneşini öpmek için And hold the world at his behest- Ve dünyayı emri altında tutmak için To hold the terrible power Dehşet verici gücü tutmak için To whom only gods are blessed- sadece tanrıların kutsandığı... But me, I am just a man" Ama ben, ben sadece bir erkeğim" And every night I shut my eyes Ve her gece gözlerimi kapatırım So I don't have to see the light Böylece ışığı görmek zorunda kalmam Shining so bright Çok aydınlık parlıyor I'll dream about a cloudy sky, a cloudy sky Bulutlu bir gökyüzü hayal edeceğim And every night I shut my eyes Ve her gece gözlerimi kapatıyorum But now I've got them open wide Ama şu an onları olabildiğine açtım You've fallen into my hands Ellerime düştün And now you're burning me Ve şu an beni yakıyorsun You're burning me Beni yakıyorsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.