battu98 Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2012 evde bardagın icini su ile doldurup odaklanıyorum ve yazan diger teknikleri denedim fakat sonuc alamadım yardım pls Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyppo Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 ne kadar süredir deniyorsun? öyle ilk denemede olacak şeyler değil bunlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SaykLoon Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 İnanç ya da odaklanma sorunun var ozaman illa biri sorunlu denilenleri yapıyosan geriye sadece ikisi kalıyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Benimde uzun süremi aldı ama artık çok rahat yapıyorum. Suyla bütünleşme çalışmaları yap, suyla sık sık temas halinde bulun, yazın sık sık denize git, dalgaları hisset; insan vücudunun 3/2 si sudur. Vücuttaki suyun bardağın içindeki suyla etkileştiğini hayal et, bardaktaki suyun kanın gibi hareket ettiğini düşün. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Quincy Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 kinezilerde en önemli faktörler inanç ve sabırdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turab Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 arkadaşım o bardaktaki suyu taşırmaya hareket ettirmeye çalışıyorsan başaramazsın su toprak bunlar nazlı elementler. ateş hava gibi hemen kontrol edemezsin. yıllarını alır. fakat elemental kontrolde su ile arındırma vs yapabilirsin. ama fiziksel değil ruhsal olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mFtLeR9 Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Şöyle düşünmekteyim ki yeni oldugunuzu umuyorum bu durumlarda yeni başlıyanlar odaklanma ve düşünme sorunlarıyla karşı karşıya gelırler sana bir teknik tavsiye edebilirim . elini kaptaki suya sok ve o suyun dogallıgını berraklıgını düşün ve bedenınde hisset hareket ettırmeye kalkışma her gun bir 5 dakıka nı bunu ayırman zamanla bazı şeyleri yapıcagın anlamına gelmektedir . Başarılar . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RahilAngel Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Hidrokineziyi bende yapamıyorum ama su dan yola çıkarak bazı vizyonlar alıyorum.buda farklı işey ismini bilen varmı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 sudan vizyonlar alma yeteneği bende de var ama ben hidrokinezi yapabiliyorum bu yeteneğin özel ismini bilmiyorum maalesef Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WitchOFblooD Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Ben hidrokineziyi çok rahat yapabiliyorum,lütfen bilgisi olanlar haemokinezi tekniği paylaşsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
obie Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Her insanın tabiatı vardır ya burcuna göre belki ondan dolayıdır tabiatına göre bir element ile uğraşsan belki daha hızlı ve verimli sonuç alırsın, sadece bir fikir olarak paylaştım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackodesssa Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Ben hidrokineziyi çok rahat yapabiliyorum,lütfen bilgisi olanlar haemokinezi tekniği paylaşsın.kanda rh proteini olduğundan hidrokineziden daha basit burda var haemokinezi http://www.gnoxis.com/bilinmeyen-kineziler-50383.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mFtLeR9 Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Ben hidrokineziyi çok rahat yapabiliyorum,lütfen bilgisi olanlar haemokinezi tekniği paylaşsın. İstek Üzerine ki haemokinezi Haemokinezi nedir? Haeomokinezi psişik tesirle kan bükme gücüdür. Hidrokinezinin alt dallarındandır. Teknik Kanı Hızlandırmak: Kanını hızlandırmak istediğiniz canlıyı/insanı (bu sizde olabilirsiniz) kan dolaşımını imaje edin. Kalbini düşünün ve hızlandığını imaje edin. Kanı Yavaşlatmak: Üstteki yöntemi hızlandırma yerine yavaşlatma düşünerek imaje edin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RahilAngel Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Vizyon almak Kolay ama su ya etkide bulunamıyorum . diger 3 element te yeterince iyiyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 (düzenlendi) .................. Ocak 5, 2013 Thyke00 tarafından düzenlendi Yanlış yere yapılan yorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tanrica Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Ya ben kürdan koyuyorum kürdanı suyla hareket ettirmeye çalışıyorum ama hep sağ tarafa gidiyor ne donuyor ne birşey oluyor benim istemin dışı şeyler oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.