Jdarc Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2012 Merhabalar. Bugün bir sorun yaşadım, bilenlerden cevap bekliyorum. Astral seyahati en fazla beş kez istemli, sayamayacağım miktarda geri kalanını ise istemsiz yapmıştım şu ana kadar. Bundan bir önceki istemli astralimde düşündüklerim gerçekleşmiş olsa da(uçmak, kanatlar, yükselmek, ortamı ve insanları şekillendirmek) bugün yaptığım astralde korkusuzca ruhumun içimden çıkmasına rağmen hiçbir şey yapamadım, resmen ben kontrol etmiyordum bu kez. Tıpkı gerçek dünya gibi, astral boyut kendi arzusunu sunuyordu her dakika bana. Astralde olduğumdan emindim, gerek ruhun çıkışı gerek o anki karar verme yetisiyle fakat istediğim hiçbir şeyi ne gördüm ne yaşadım. Uyanır gibi olunca, bir daha denedim o boyuta hemen geçtim ama daha ruhum yataktan kalkmayı reddediyordu. Hiçbir yaşamadım doğru dürüst anlayacağınız. Buna ne neden olmuş olabilir? Eğer bir fikriniz varsa, paylaşırsanız sevinirim. sevgiler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Astral seyahat ile lucid rüyayı birbirine karıştırmamak gerekli. İstediğini yapabiliyorsan bu astral değil lucid rüyadır. Forumda bu konularda detaylı bilgiler var. Ayrıca uyku felci diye araştırırsan sorununa yardımcı olabilir belki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jdarc Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Teşekkür ederim öncelikle. Astral ve lucidin farkını, ikisini de yaşadığım için biliyorum açıkçası(lucid'de hiç de becerikli olmasam da) Uyku felcini de bir yıl boyunca yaşadım. Bu yüzden kendi sicilimde "istemli" yalnızca beş astral deneyimim var, uyku felcinin korkusunundan ötürü. Ayrıca nasıl olur da astralde şekillendirme yapamayız, bunca yıldır yanlış mı öğrendim/okudum, araştırmalıyım. teşekkürler tekrar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Astral seyahat yapan tanıdıklarım var. Bu konuda sadece 2, uzun süren 1 deneyimim var. Ancak çok fazla araştırma yaptım bu konuda. Astral seyahat sırasında zihninde canlandırdığın yerlere gidebilirsin. Düşünce hızıyla seyahat edebilirsin. Ancak kanat çıkarmak, ortamları ve insanları şekillendirmek çevremdekilerin bilgisine göre, araştırmalarım ve kendi düşüncelerime göre mümkün değil. Uyku felcininde çeşitleri var. Ayrıca uyku felci korkusundan dolayı psikolojik olarakta yaşıyor olabilirsin bunları. Korkular ve ön yargılar astral seyahatin önündeki en önemli engellerdir çünkü. Bir süre sadece lucid rüya deneyimleriyle ve meditasyon çalışmalarıyla bu konuda zihnini rahatlatabilirsin. Ben hala bunun lucid rüya olduğu düşüncesindeyim. Daha deneyimli arkadaşlar bu konuda yardımcı olacaktır eminim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jdarc Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Geçişe girmeden önce kafamdaki sesler, çıtırtılar, tamamen bilinçaltı ürünlerim? Lucid rüyayı en fazla iki kez yaşadım belki de. Fakat o bir şekilde rüya olduğunu hissettiriyor, gerçekçilik hissi minimuma düşüyor, bunu biliyorum. Bu yüzden hep lucid'i tercih ettim fakat doğru dürüst fark edemedim çoğunlukla rüya içinde olduğumu. Belki bu son deneyimim astral olmayabilir, okuduğum kadarıyla astralden lucide kayılabiliyormuş ama onun önceleri astraldi, adım gibi eminim. Yapamadıklarım da bana uyku felci yaşattı çok uzun bir süre. Kanat çıkarma -derken, şunu kast ediyorum bugünkün de kanatlarımın olduğunu hayal ederek yükselmeye çalıştım, bir öncekinde rahattı, yükseldiğimi hayal ettim ve oldu. Bu seferkinde değil. Zaten bu seferkinin neden işe yaramadığını sormak için açmıştım konuyu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 İmajine ile bazı şeyleri daha kolay yapabilirsin evet. Bir insanı düşündüğünde yanına gitmek, kanatların olduğunu düşünerek yükselmek, mekan hayal ederek oraya gitmek gibi. Ama Lucid rüya ile astral seyahat birbirine çok karıştırılmakta çünkü astral yaptığını düşünerek rüyanı astral seyahatmiş gibi şekillendirebilirsin. Hatta tüm deneyimler aynı oluyor. Duyulan sesler, hissedilenler gibi. Forumda astral seyahat ile ilgili bir çok konu mevcut. Göz atabilirsin, sana yardımı dokunabilir. Her konuda bunu yazıyorum ancak önemli olduğu için. Meditasyon çalışmaları yaparsan bu tarz şeylerde daha rahat olabilirsin. Zihni rahatlatmak, odaklanmak, imajine yeteneğini güçlendirmek ve daha bir sürü şey için birebirdir. Dediğim gibi muhtemelen korkuların ve ön yargılarından dolayı bunu yaşıyorsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jdarc Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Teşekkürler ilgin için. Bir bakayım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Bununla ilgili o kadar çok yazı yazdım ki alice etkisi olarak arayin sitede . . . Ayrıca projeksiyonda çıkan ruh değil a.p deneyiminde katlar arası nadiren tecrübe sahibi olmadan geçiş yaşarsaniz zihniniz ve astral bütünlük birlikte gayet de güzel bir şekilde sizi ele geçirir neyse alice etkisi . . Arayin bunu cevabı bulacaksınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jdarc Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.