Lorelei Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2012 (düzenlendi) Aslında konuyu Paranormal Resim ve Videolar Bölümü'ne mi açmalıyım diye düşündüm ama Komik Videolar içinde olması gerektiğine karar verdim:) Çünkü bu videoda hiç de paranormal bir şey yok bence. İzleyenler vardır belki, dün gece Muhallebi Kralı'nın konusu Rüya'ydı. İki nörolog, iki yazar, bir psikiyatr ve bir de susmak bilmeyen astral seyahatçi vardı ki kendisi programı resmen katletti. Programın sonunda da konuklardan birine sözde astral seyahat yaptırdı. Buyrunuz, izleyiniz:) [video=youtube_share;1QPy-3EP6oA]http://youtu.be/1QPy-3EP6oA Okan Bayülgen: Barkın bizi yedin mi lan? Nisan 17, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 asdffsgkn bu Okan nasıl bir insan yahu Adam astral yapmış(!) Barkın bizi yedin mi lan diye soruyor. Pek inandırıcı gelmedi ama komikmiş teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 hipnoz olayını merak eden biri olarak arada kaldım. gerçek mi yalan mı bilemedim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Neye dayanarak 'gerçek' değil diyorsunuz ki ? Barkın yakınen tanıdığım da biridir ayrıca Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Neye dayanarak 'gerçek' değil diyorsunuz ki ? Barkın yakınen tanıdığım da biridir ayrıca ne yani gerçek mi.. olsa olsa hipnozdur en fazla, bu astral seyahat mi şimdi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.