Spears Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2012 Öncelikle merhaba. Forumunuza yeni üye oldum. üyeliğimden önce sadece okuyucuydum çok değerli bilgiler olduğu için burayı sevdim, herneyse. En sevdiğiniz Rammstein şarkıları nelerdir sizden bununla ilgili yardım istiyorum. Cevap veren vermeyen herkese çok teşekkür ederim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 stirb nicht vor mir wo bist du hilf mir feuer und wasser en çok sevdiğim wo bist du Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyppo Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 hoşgeldin aramıza. umarım forumda iyi vakit geçirirsin. "mein herz brennt" şarkısı benim için ayrıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spears Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Çok teşekkür ederim hyppo çok iyi vakit geçiriyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyppo Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Çok teşekkür ederim hyppo çok iyi vakit geçiriyorum sevindim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Rammstein'ın sevilmeyecek şarkısı olduğunu sanmıyorum. Wut will nicht sterben, Spring, Vergiss und nicht, Hallelujah, Schtiel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 seemann, zerstören, haifisch, los, du riechst so gut, sonne, moskau, mein teil, morgenstern ve dahası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
COOLMISTER BLONDEATH Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Sehnsucht,Du Hast,rammstein,Engel,Rein Aus,Links 2 3 4 ..vb. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Ich will , feuer und wasser , rosenrot , do riech so gut , sonne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Ohne dich, Engel ikisi ayrı. ve Du hast , Ich will. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CihanBora Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Gott weiss ich will kein engel sein Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
desstiny Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 rosenrot,pussy,moskau, hafisch,engel,ohne dich, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sporex Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2012 sonne , du hast , ohne dich , feuer frei , amerika gerçekten sağlam adamlar bas gitaristine (Oliver Riedel) hayranım , adamım ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2012 du hast-ich will-amerika-feuer frei-mein land Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SystemFail Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 waidmanns heil, Du hast, Ich will, Pussy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kingson Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Ich will efsane Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Du hast Engel Ich will Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Near N Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 İch will.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
matem Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Ohne dich...Reisse reisse...Sonne...Engel... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 ıch will,du riechst so gut,du hast,amerika,engel... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Pussy, Benzin ve Feuer Frei... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wrathirium Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Rammstein Mutter HD - YouTube Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raitaro Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=JuD8x8ppKuM Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Till Lindemann delisi biri olduğum için bütün hepsi. Bütün günü rammstein ile açıp rammstein ile kapatıyorum. Benden size bir kaç tane armağan olsun:D Tier'yı yanlış anlamayın [video=youtube_share;CHE-seRNpfc] http://youtu.be/lnktIX_1GvI [video=youtube_share;P6r-ENv0PMY]http://youtu.be/P6r-ENv0PMY http://youtu.be/IqF5pWxfcr8 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.