aygun13 Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2012 Astral seyahat deneyimlerim oldu fakat , Enerjimizi çeken insanlar psişik vampirler kitabında astral seyahat hakkında bilgileri okudum , Rehber birilerinden ve bazı renklerden bahsediyor renklerin özelliklerinden . Bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Tam olarak neyi sorduğunuzu anlamadım şahsen Astralde renkler ve cisimler ilk bulanık görünür, zamanla alıştıkça netleşir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Söylediğim kitabı okursan anlayabilirsin . Deneyimim oldu fakat rehberden bahsediyor renk seciminden bahsediyor . Bunları anlamadım .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 astral boyutun kademelerine bağlı olarak çeşit çeşit varlıklar vardır...Yani renkler arkadaşımızın da dediği gibi alışma evresine kadar bulanık gibi görünebilir ama sonra netleşir.İlla ki rehber istiyorsan başmeleklerden birini çağırabilirsin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.