Ariakas Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2012 Öncelikle not düşmeliyim ki hangi bölüme açacağımı bilemedim bu başlığı. Çünkü meditasyon, enerji ve astral katlar arası seyahat içeren bir çalışma. Ancak en uygun olduğu bölüm burasıdır. Tekrar yazının başında belirtiyorum bu çalışmayı denemedim ancak deneyen ve işe yaradığını söyleyen tanıdıklarım mevcut. Bu çalışmayı bu akşam deneyeceğim. Deneme sonrası bilgileri bu bölüme yazarak güncelleme yapacağım. Çalışmamıza gelirsek : [TABLE=class: uiGrid mvm, width: 0] [TR] [TD=class: vTop]AKAŞİK KAYIT ÇALIŞMASI Akaşik kayıt çalışmasının tarihçesini kısaca açıklayalım. Akaşik kayıt çalışması bilinen tarihinin ilk zamanlarından beri uygulanan spirituel astral seyahat yöntemlerinden birisidir. Akaşik kayıtlarımız biz yaratıldığımızdan beri yaşadığımız tüm karmaların yazıldığı ilahi planın tecelli ettiği kayıtlardır. Tüm enkarnasyonlarda elde edilen tecrübeler burada kayıtlıdır. İnsan bazı yaşamlarında bazı karmaları tamamlayamadan karma iptali yapabilir.İşte bu karmaların mutlaka kapatılması gerekir. Yani geçmiş şifası tamamlanmalıdır. Biz geçmişimizi evrimleştirerek tamamlayan varlıklarız. Aynı zamanda akaşik kayıt çalışması sırasında ruhumuz belli oranda iki alemde bulunurken bedenimizde bütünsel bir şifa meydana gelmektedir. Yani hem geçmiş hemde şimdiki zaman şifası tamamlanmaktadır. Tek sefer yapılan bir çalışmada bile etkileri görülür. Akaşik kayıt çalışması esasında imajinasyon ve nefes tekniğine dayanır. Bedenin transandantal bilinçte olması sağlanır. Bu sırada bilinçaltımıza yerleşmiş olan negatifler, stresler , korkular, ani duygu patlamaları ortaya çıkar. Bunlar gözünüzün önüne gelir. Ani geçişlerle kısmen şifalanır. Kısmen dememin nedeni bilinçaltına ne kadar zarar verdiği ve ne kadar zamandır orada bulunduğudur. Bazen çoklu seanslarla giderilir bu sorun. Akaşik kayıt çalışmalarının mısırlı , tibetli, reahipler tarafından tarih içinde yapıldığı bilinmektedir. İlk uygulalamarı semavi dinlerden olan mu nun ilk dininde olduğu bilinsede bununla ilgili bilimsel bir kanıt bulunamamıştır. Kanal bilgileri sayesinde elde edilen bilgilere göre o devirlerde de sıklıkla yapıldığı bilinir. Günümüz uygulamaları ise dinimiz de istihare olarak tanımlanır. Akaşik kayıt çalışmasının faydaları; Akaşik kayıt çalışması ; kişinin bilinçli yaptığı astarl seyahat ile özüyle karşılaşmasını sağlar . özle karşılaşmak yüksek oranda ve sadece size uygun olan enerjinin alımını sağlar. Normalde hepimiz hayat enerjisini kaynaktan genel olarak alıyor ve bunu kendimize uygun hale getiriyoruz bu sefer saf olarak bize özel ka yı kendimize alacağız bu sayede ilk seferde müthiş bir çözülme meydana gelecektir. Duygusal ve Fiziksel anlamda çözülmeden bahsediyorum. Kişinin meditasyon yapma potansiyelinde artma olacaktır. Geçmiş şifası bu hayatta anlam veremediğimiz ani üzüntüler veya duygusal patlamaların azalmasına sebep olur. Akaşik kayıt çalışmasında beyaz sayfa açmak. Bu çokça karşılaşılan bir durumdur. Anlamı şöyle açıklanabilir, Hayatımızda yeni başlangıçlara ihtiyaç duyduğumuzda yeni bir enerji ve niyet sistemi devreye girer bu durumda kesin olan kaderde alternatif bir yol açılmış olur. Yazılı kaderi iptal etmek imkansızdır ancak kesin hedefe girerken seçeceğimiz yol yeni başlangıçtır. Trans halinde eğer bu durumla karşılaşılırsa bu sizin isteğinizle yapılmış bir çalışma olur özünüz yardım eder size. Akaşik kayıt çalışması sırasında gördüğümüz kitabın sayfaları ilk başta anlamsız gelebilir. Bu şekiller ve cümleler zamanla netleşecektir bu moralinizi bozmasın sevgili dostlar. Akaşik kayıt çalışması nasıl yapılır ; ORTAM 1- Çalışma ortamı iyi havalandırılmış olmalı 2- Loş bir ortam oluşturulmalı mum ışığı tercih edilir. 3- Ortam çok sıcak olmamalı ve soğuk olmamalı. 4- Sessiz bir müzik tercih edilebilir. 5- Kimse sizi rahatsız etmemeli çalışma yarım saat sürer bazen sizin tercihinize göre uzayabilir. Çalışma sonrası doğrudan uykuya geçen arkadaşlar olmuştur. 6- Çalışma yatar konumda olacak üzerinizi kalın bir örtüyle örtmeyin 7- Cep telefonu ve enerji yayan aletleri odadan uzak tutun lütfen ÇALIŞMA ŞEKLİMİZ 1- 14 Derin diyafram nefesi alıyoruz sayı önemlidir. Nefes burundan derin olarak alınacak 2 sn karnımızda tutulacak ve uzun sürecek şekilde ağızdan verilecek. 2- Elleriniz sağ el kalpte sol el karnımızda konumlanacak ayaklar çapraz yapılmayacak 3- Üzerinizde metal bir şey olmasın dostlar 4- Size altta vereceğim ilk şekli sağ elinizle alnınıza çizin ve bunu çalışma öncesi birkaç kez yapınki alışasınız çalışma sırasında bunun nasıl yapıldığını cok kısa düşünmeniz lazım akıl az devreye alınmalı çalışmada. 5- Akaşik kayıtlarınıza ulaşmak için özünüzden destek isteyerek niyet edin 6- Çalışma sırasında düşüncelerden uzak durmaya çalışın eğer gelen düşünce olursa seyredin film gibi ve sonunda ona sevginizi gönderin şifalanma için negatife bile sevgi göndermek çok önemlidir bunu aklınızdan çıkarmayın. 7- Çok uzaktan beyaz bir ışığın size yaklaştığını imgelemek işinizi kolaylaştırır. Bunun dışında başka renklerde görmeniz normaldir. 8- Çalışma sayfasında yazdığım beyaz mermerli kütüphane sizi karşılayan yaşlı tek parça elbiseli adam imajı dahada kolaylaştırır transınızı. 9- Kitabını alanlar mutlaka öze teşekkür ederek sevgi yollasın ona duyduğunuz sevgi ve saygıyı söyleyin arkadaşlar. İki iyi dostun yıllar sonra buluşması gibi. 10- Çalışma sonlanacağı zaman 14 derin dyafram nefesini tekrarlayın ve hemen yattığınız yerden doğrulmayın lütfen biraz bekleyin yaklaşık 5 dk kadar 11- Çalışma sonrasında mutlaka hissettiklerinizi ve gördüğünüzü yazın farklı bir boyutta yapılan bu seyahat kolay unutulur. 12- Çalışma sırasında akıl fazla devrede olursa transa girmenız zorlaşır. Vücudunuzda bir takım blokaj çözülmeleri olacakır. Kısa ağrı yaşayabilirsiniz bu normaldir. Sıcaklık hissi yaşanabilir. Yutkunmada zorlu olabilir. 13- Çalışma bitiminde size vereceğim 2. Sembolü karnınıza 14 lü nefesi alamdan çiziniz. 14- Ertesi gün içinde merak ettiğiniz bir olayın çözümü için niyetlenirseniz ipuçları gelecektir bunu ilk 14 nefesten önce düşünün lütfen. 15- Şimdiden hepinize iyi çalışmalar dilerim. SEMBOLLER ; http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/419798_320963994622121_100001255703282_976993_1998795982_n.jpg İlk sembol budur. Anlamı üçüncü gözle hem dünyasal bilginin hemde ruhsal bilginin alınmasıdır http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/427258_320962871288900_100001255703282_976992_1695730694_n.jpg İkinci semboldür. Anlamı solar plexsusa çizildiğinde evrensel enerjinin dengeli olarak depolanmasıdır. Ay şeklindeki kısmı kaseyi depolama için alttakı iki çubuk dengeyi ve stabilliği alttaki düz çizgi ise dünyasallığa yayılmasını ifade eder.[/TD] [/TR] [/TABLE] ---------- Post added at 17:25 ---------- Previous post was at 17:23 ---------- Konuyu açarken başlık kısmında nedense ı'lar i çıkmış. Gelişmiş düzenlemeden düzeltemedim yetkili bir arkadaş düzeltirse sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2012 Başlık düzeldi konu da bir hayli hoşuma gitti bekliyorum/uz devamını. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
musalex Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2012 Güzel bir uygulamaya benziyor denemek isterim ama benden önce deneyip sonuç alan varsa eğer bilgilerini-deneyimlerini bizimle paylaşırsa iyi olur açıkçası. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2012 Çalışmayı yarına erteledim. Kafam çok dolu olduğu için odaklanmam şu anda mümkün değil. Ben yazdıktan sonra deneyen arkadaşlar olduysa yorumlarını yazabilirler ancak ben yarın deneyimlerimi yazabileceğim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vaffle Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Gerçekten çok faydalı bir çalışma, benim çok işime yaradı ve bir kaç arkadaşıma şimdiden önerdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Arkadaşlar çalışma için en az reiki 2. seviye birisinin enerjisinden faydalanırsanız çalışmanın gerçekten faydalı olduğunu söyleyebilirim. Tekrar deneme yapacağım çünkü anlamsız (yada anlamını bilmediğim) bazı semboller gördüm sadece. Yakın zamanda reiki uyumlamamı aldıktan sonra bir çalışma daha yapacağım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AmorFati Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Adam akıllı olan çalışmalardan. İzlenmeye değer... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.